Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

biliyorum yawwww:))
ata demirerin tipi çok komık zaten

slmm ece nasilsin canim yazdikalrini okudum bugun cok uzuldum ama elden ne gelirki rabbim yardimcin olsun insallah en kisa zamanda biter senin icin hersey..

bende bugun doktora gittim bana simdilik diat verdiler bide haftada 3 gun seker olcumu yapicam 2 hafta sonra doktor kontrolum var eger ozamanda dusme olmazsa insuline baslariz felan dedi ama gerek olacagini pek sanmiyorum yani insallah olmaz...hayirlisi olsun bugun cok yoruldum cok bekledim doktorda biraz basim agriyorr..öptumm herkezii

kızlar hepinizden ALLAH rzı olsun inşallah.dualarınızı eksik etmeyin aldığım dualarla böle rahatım inş.

yarın dr a gidiyorum inş hayırlı haberlerle dönerim öptüm ...

ECECİM çok üzüldüm canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.RABBİM kalbine inşirah ferahlığı versin inşallah.

yaman bat meryem saliha ismini yazamadıklarım öpüyorum hepinizi ALLAHA emanetsiniz....

canım benım tesekkur ederım
Allah ıyı olan herkesın gonlune gore versın
ınsallah seker degerlerın yuksek cıkmaz canım allah senın de yardımcın olsun

saol cnm benım
allahım senın de yardımcın olsun
doktordan guzel haberlerle donersın ınsallah canım
buraya yazarsın olur mu

meryemcim inş insilüne gerek kalmaz canım kendine dikkat et oğluşunada...

hannemciminş hayırlı haberlerle dönersin evine bizide merakta bırakma
olurmu doktordan gelince yaz gelişmeleri inş bişey çıkmaz inş benim sonucumda temiz
çıkar daha koskoca 3 hafta var ya sonucun çıkmasına neyse öpüyorum seni...

bat nasılsın cnm

hayırlı haberlerle gel inşaALLAH. bizi de merakta bırakma. RABBİM yardımcınız olsun

Ececım nasıl durumlar eŞyaları topladınızmı
ayy hayat ne zor ya yrn ne olacaĞı bellı bıle deĞılll

arkadaşlar 5+3 hamileyim.dr.a gittim kese gördük ama dr. 5 gün beklicez sonra kürtaj yapcaz dedi..neden ya bilen var mı???

neden kürtaj yapıyorki sebebi ne .kese görünmüş işte.kalp atışı için 8.haftaya kadar bekliyor dr.lar.neden kürtaj dediki ya

arkadaşlar 5+3 hamileyim.dr.a gittim kese gördük ama dr. 5 gün beklicez sonra kürtaj yapcaz dedi..neden ya bilen var mı???

NASIL YAA ohaoldumsmile BÖLE BİŞEY DENİRMİ
ÖZEL BİR DOKTORMUYDU BU
NEDENİ NEYMİŞ BU KADAR KISA MI SÖLEDİ HAYRET ŞAŞIRDIM WALLA
ÇOK KÜÇÜK DAHA :bbo:

bir sebep söylemeden nasıl kürtaj der ya anlamıyorum.ne biçim bi dr.bu ya..şu sebepten dolayı de açıklama yap ...hayret bişey yaa...daha küçücük kalp atışı bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…