Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

:çok üzgünüm: :a015: :a015: :çok üzgünüm: :a015:
ALLAH YRD OLSUN CNM YAAAAA

offf ece ya ne desek boş öyle üzülüyorum ama inan bazı yönlerden yamanın dediği gibi şanslısın benim bütün eşyalrım kalmıştı orda 3 tane derimontum kaldı orda en çok onlara yandım ama olsun her işte bir hayır vardır işte cuma gnünde allha sığın yapn bulur görür inşallah onlrda görürler

üzülme canım:teselli:

hıcbırseyımı bırakmayacağım ben
kürdan parcasını bıle
onlar YARAMASIN FAKIRLERE VERIRIM DAHA IYI

üzülme canım:teselli:

hıcbırseyımı bırakmayacağım ben
kürdan parcasını bıle
onlar YARAMASIN FAKIRLERE VERIRIM DAHA IYI

takma başka şeylerden bahsedelim ya düşnme o üzülsün bundan sonra neyse bende dışarı çıkıcam şimdik ay nasıl sıcak varya bugünde triko bir bady var onu giydim terlei pişik oldum resmen

1 DAKKA SENDEMİ BOŞANDIN :1shok: bilmiyorumkismile

takma başka şeylerden bahsedelim ya düşnme o üzülsün bundan sonra neyse bende dışarı çıkıcam şimdik ay nasıl sıcak varya bugünde triko bir bady var onu giydim terlei pişik oldum resmen

ayyy ben dısarı cıktım demın yagmur yagıyor kot ceketle durdum.
Ben ofi,ste hep yedek badi tişort bulundururum terlersem değiştiririm:)))

hanisini söyleyeceksin
delikafadulden

Bu fasulye 7, 5 lira
Hem kaynasın hem oynasın
Aman halimem yandan
Severim seni candan
Bu fasulye kaynamaz oldu
Halime kız oynamaz oldu
Aman halimem yandan
Severim seni candan
İki çatal bir de kaşık
İşlerimiz hep dolaşık
Aman halimem yandan
Severim seni candan

hoba yandan yandan sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
aman halimem yandan severim seni candan of of sositososito sositososito sositososito sositososito

ayyyy bu ne kıssssssss:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…