Ececİm nasıl durumlar eŞyaları topladınızmı
ayy hayat ne zor ya yrn ne olacaĞı bellİ bİle deĞİlll
canım ya basladık offf bıtmıyor topla topla ara verdık annemle azıcık
EVDEMİİSN CNM BU GÜN
ALLAH YRD OLSUN NE DİYEYİM
ÇOK KARIŞIK DURUMLAR YA :çok üzgünüm:
AĞRIM BRZ GEÇTİ CNM İLAÇ İÇTİM
iyi barı gectıyse ayaklarını sıcak tut
karısık evet ama napalım canım mecbur
benı bu duurma soktugu ııcn esıme cok kızıyorum ortada hıcbırsey yok bu yuva yıkılıyor
ne aldatma var ne dayak var ne anlasamamazlık ıckı kumar vs yok
sadece kaynanamın bıdıbıdılarından kocamın bana karsı dolması ve onun agzına bakması
bunu dusununce hem sınırlenıyorum hem de boyle bır adamdan zaten koca olmaz dıom
evdeyım cnm ben ct calışmıom
ne denirki bu duruma rabbim feraha çıkarsın cnm işinizi rasgetirsin.hayat kısa dünya küçük elbet bi gün sana muhtaç hale gelirler.o gül gibi çeyizi geri götürmek kolay mı. Ah ın yerde kalmaz.ablamın avukatı demiştiki.ahh edipte tutmayanı görmedim.hayatımda ne kadar mahkeme olduysa herkes cezasını çekti diyo.gör bak allah onları ne hale sokar.
evet canım doğru demıs ablanın avukatı
ınsallah bunun anası da ceker cezasını ıkı kızı var rabbım buyuk
ınsallah aynı durumuma düşerler kurulu duzenımı bozdular benım
neyse ben uzuluyorum ama allaha sukur gonlum de rahat zararın neresınden donersen kardır
saol canım benım destegın ıcın
bilmiyorum..vajinadan ultrasona baktı..yüksek ihtimalle düşük dedi..bu bebek ölmüş dedi..ne yapalım alalım mı dedi..bi hafta bekleyelim mi dedi.bekleyelim dedim ama..kese görünüo küçük yuvarlak siyah bi nokta gibi ultrasonda..5+3 erken mi yani.. başka dr a gideyim mi acaba_??? kendimi berbat hissediyorum...
bencede cnm
2 çocuğun olsa naparsın düşün bak ne kadar zor olurdu o yüzden böle adamları çekmektense bekar yaşamak daha ii.en azından vicdanen rahatsın.o çeksin vicdan azabını artık
slm kızlar eceim ya çük üzüldüm senin adına ya ama kocan haketti bunu sudan sebepten yuva yıkılırmı
allah gönlüne göre versin bundan sonra nasıl bi hayat yaşamak istiyorsan rabbim sana öyle yaşamayı nasip etsin herşeyin hakkında hayırlısını versin çok mutlu olursun inşallah bundan sonra..
KIZLAR BUGÜN KIZIMIN İLK TEKMELERİNİ HİSSETTİM ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU NERDEYSE
AĞLAYACAKTIM SEVİNÇTEN İLK TEKMEDEN SONRA DEVAMIDA GELDİ HİÇ
DURMADI KIZIM AMA AYAKTAYKEN ETMIYOR YATIYORDUM İLK HİSSETTİĞİMDE
İNŞALLAH TEST SONUCUMUZDA TEMİZ ÇIKAR RABBİMİNDE İZNİYLE MUTLULUĞUM Bİ KAT DAHA ARTAR..
bilmiyorum..vajinadan ultrasona baktı..yüksek ihtimalle düşük dedi..bu bebek ölmüş dedi..ne yapalım alalım mı dedi..bi hafta bekleyelim mi dedi.bekleyelim dedim ama..kese görünüo küçük yuvarlak siyah bi nokta gibi ultrasonda..5+3 erken mi yani.. başka dr a gideyim mi acaba_??? kendimi berbat hissediyorum...
canim benim insallah hersey daha iyi olur kizin ve senin icin.ilk zamanlar sadece yatarken hissediyosun sonra oturuken hisserdesinn..ben daha yeni yeni ayaktayken hissediyorum buyudukce daha cok hissediliyor hareketleri ....insallah testinizde iyi cikar rabbim yardimcimiz olsun hepimizin hannemin senin benimm.benim seker sonuclarim iyi cikiyor evde kendim olcuyorum hergun allaha sukur iyi zaten cok degildi ama hamile oldugum icin ustunde duruyo doktorlarr..yediklerime biraz dikkat ediyorum artik tatli felan pek yemiyorum...neysee optum canim ikinizii gelinime iyi bak haaaa:dance:slm kızlar eceim ya çük üzüldüm senin adına ya ama kocan haketti bunu sudan sebepten yuva yıkılırmı
allah gönlüne göre versin bundan sonra nasıl bi hayat yaşamak istiyorsan rabbim sana öyle yaşamayı nasip etsin herşeyin hakkında hayırlısını versin çok mutlu olursun inşallah bundan sonra..
İNŞALLAH TEST SONUCUMUZDA TEMİZ ÇIKAR RABBİMİNDE İZNİYLE MUTLULUĞUM Bİ KAT DAHA ARTAR..
slm kızlar eceim ya çük üzüldüm senin adına ya ama kocan haketti bunu sudan sebepten yuva yıkılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?