Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

EVDEMİİSN CNM BU GÜN
ALLAH YRD OLSUN NE DİYEYİM
ÇOK KARIŞIK DURUMLAR YA :çok üzgünüm:
AĞRIM BRZ GEÇTİ CNM İLAÇ İÇTİM

iyi barı gectıyse ayaklarını sıcak tut
karısık evet ama napalım canım mecbur
benı bu duurma soktugu ııcn esıme cok kızıyorum ortada hıcbırsey yok bu yuva yıkılıyor
ne aldatma var ne dayak var ne anlasamamazlık ıckı kumar vs yok
sadece kaynanamın bıdıbıdılarından kocamın bana karsı dolması ve onun agzına bakması
bunu dusununce hem sınırlenıyorum hem de boyle bır adamdan zaten koca olmaz dıom

evdeyım cnm ben ct calışmıom

ne denirki bu duruma rabbim feraha çıkarsın cnm işinizi rasgetirsin.hayat kısa dünya küçük elbet bi gün sana muhtaç hale gelirler.o gül gibi çeyizi geri götürmek kolay mı. Ah ın yerde kalmaz.ablamın avukatı demiştiki.ahh edipte tutmayanı görmedim.hayatımda ne kadar mahkeme olduysa herkes cezasını çekti diyo.gör bak allah onları ne hale sokar.

evet canım doğru demıs ablanın avukatı
ınsallah bunun anası da ceker cezasını ıkı kızı var Rabbım buyuk
ınsallah aynı durumuma düşerler kurulu duzenımı bozdular benım
neyse ben uzuluyorum ama Allaha sukur gonlum de rahat zararın neresınden donersen kardır
saol canım benım destegın ıcın

eceezgi kullanıcısından alıntı Mesajı göster
iyi barı gectıyse ayaklarını sıcak tut
karısık evet ama napalım canım mecbur
benı bu duurma soktugu ııcn esıme cok kızıyorum ortada hıcbırsey yok bu yuva yıkılıyor
ne aldatma var ne dayak var ne anlasamamazlık ıckı kumar vs yok
sadece kaynanamın bıdıbıdılarından kocamın bana karsı dolması ve onun agzına bakması
bunu dusununce hem sınırlenıyorum hem de boyle bır adamdan zaten koca olmaz dıom

evdeyım cnm ben ct calışmıom

canım cok üzüldüm cok zor bir yuva yıkılması ama her serde bir hayır vardır allahım hakkında hayırlısını versin eden herzaman bulur yanına kalmaz yuva yıkanında yuvası olmazzzzzzzzz

bencede cnm
2 çocuğun olsa naparsın düşün bak ne kadar zor olurdu o yüzden böle adamları çekmektense bekar yaşamak daha ii.en azından vicdanen rahatsın.o çeksin vicdan azabını artık

slm kızlar eceim ya çük üzüldüm senin adına ya ama kocan haketti bunu sudan sebepten yuva yıkılırmı
allah gönlüne göre versin bundan sonra nasıl bi hayat yaşamak istiyorsan rabbim sana öyle yaşamayı nasip etsin herşeyin hakkında hayırlısını versin çok mutlu olursun inşallah bundan sonra..

KIZLAR BUGÜN KIZIMIN ıLK TEKMELERıNı HıSSETTıM ÇOK GÜZEL Bı DUYGU NERDEYSE
AĞLAYACAKTIM SEVıNÇTEN ıLK TEKMEDEN SONRA DEVAMIDA GELDı HıÇ
DURMADI KIZIM AMA AYAKTAYKEN ETMIYOR YATIYORDUM ıLK HıSSETTıĞıMDE
ıNŞALLAH TEST SONUCUMUZDA TEMıZ ÇIKAR RABBıMıNDE ıZNıYLE MUTLULUĞUM Bı KAT DAHA ARTAR..

bilmiyorum..vajinadan ultrasona baktı..yüksek ihtimalle düşük dedi..bu bebek ölmüş dedi..ne yapalım alalım mı dedi..bi hafta bekleyelim mi dedi.bekleyelim dedim ama..kese görünüo küçük yuvarlak siyah bi nokta gibi ultrasonda..5+3 erken mi yani.. başka dr a gideyim mi acaba_??? kendimi berbat hissediyorum...

hem hiç ağrım sızım sancım kanamam falanda yok..sadece göğüslerimde bi ağrı sürekli o kadar..

haracım sen hemen başka bi doktora daha görün keseyi gördüyse neden düşer dediki
bebeğin kalp atışları 6.7 haftalarda duyuluyor düşük ihtimalini neye dayanarak söyledi
sormadınmı doktora neyse sen o doktoru bırak başka bi doktora git bence bakalımo ne
diyecek...

bencede cnm
2 çocuğun olsa naparsın düşün bak ne kadar zor olurdu o yüzden böle adamları çekmektense bekar yaşamak daha ii.en azından vicdanen rahatsın.o çeksin vicdan azabını artık

evet canım haklısın tırtıl kurabıye senden de allah razı olsun cnm

evet canım ona bırkere sesımı yukselttım dıye olay bu noktaya vardı
yasadıklarımı ben bılırım herseyı anlatamadım da burda ama
canım yanıyor gercekte n cok uzuluyorm neysekı esyalarımın tamamını toplayabıldık sonunda canım cıktı bugun cok yoruldum(((
kurulu duzenım altust oldu onları ozellıkle kocamı asla affetmeyecegım annesının yanına sıgınıp benı yanlız bıraktıghı ıcın

bebegının tekmelerını hssetmene cok sevındım canım
ınsallah dedıgın gbı test sonucların gusel gelır
ama bak dıger kızlar yazmıs okudun mu bımıyorum bazı dr lar yanılabılıypormus yanı olumlu duusn ltf canım
dularımız senınle
bıde bebek dusundugumuz ıcın bu foruma katılmıstım sımdı geldıgım noktaya ınanamıyorum bırdensenağlama

canım kesınlıkle baska bır dr a gtmelısın hemen

canim benim insallah hersey daha iyi olur kizin ve senin icin.ilk zamanlar sadece yatarken hissediyosun sonra oturuken hisserdesinn..ben daha yeni yeni ayaktayken hissediyorum buyudukce daha cok hissediliyor hareketleri ....insallah testinizde iyi cikar rabbim yardimcimiz olsun hepimizin hannemin senin benimm.benim seker sonuclarim iyi cikiyor evde kendim olcuyorum hergun allaha sukur iyi zaten cok degildi ama hamile oldugum icin ustunde duruyo doktorlarr..yediklerime biraz dikkat ediyorum artik tatli felan pek yemiyorum...neysee optum canim ikinizii gelinime iyi bak haaaa:dance:

allahım saglıkla kucagınaamayı nasip etsin canım cok güzel duygular bunlar bide kucagına alıp kokusunu duyunca dünyalar senin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…