iyiyimmm sen nasılsın bakım
günaydın Kızlar iyi haftalar
ayy ne güsel,
işyerindeyken bayılıyorum şöyle birileri evden bahsedince
kolay gelsın sana cnm
bizde calısmaya basladık işte napıcaksın
sagol canım iş daha zor hem ev hem işşşş
bende oğluşum dogmadan calısıyordum
ama calısan bir annenin cocogu oldugum için tek düşündüğüm cocogum olduktan sonra calısmamak kendim büyütmekdi böylelikle ev hatunu oldukkkkkkkkkkkkk:hooray::teytey::teytey:
malesef hafta başı ve biz iş başında :) ay ben ne zaman ev hanımı olcam yaaaaa
zor canım valla allah kolaylık versin sizlere
jaippur
günaydın canım hoşgeldinnnnkaydirigubbakcemile5
uykum var benimmmm
uykum var benimmmm
ayy aynı dert bende de var
aynen bakırköye indim arkadaşlarla yemek yedim heralde gıda zehirlenmesi oldum bende akşamdan beri istt.f... afedrsin uyuyamadım sabah kadar ne yapcam bilmiyorum akşama kadar çoook işşimde var yahuu
günaydın iyi haftalar huzurlu başarılı haftalar dilerim herkese
ececim nasıl durumlar
gece 12 de yattım 7 de kalktım
sen hadi hamılesın bana ne oluyorsırnaşık şey
işler bitse elimde siparişlerim var yetişecekkkkkkkkkkkkkkkkkk onları örmem gerek
cok büyük zevk alıyorum kızlar bütün yorgunlugum dert tasa kalmıyo örgü örerken helede bitip süsleyince dünyalar benim oluyo ortaya cıkan ciciler karsısında benden mutlusu olmuyorrrr
işler bitse elimde siparişlerim var yetişecekkkkkkkkkkkkkkkkkk onları örmem gerek
cok büyük zevk alıyorum kızlar bütün yorgunlugum dert tasa kalmıyo örgü örerken helede bitip süsleyince dünyalar benim oluyo ortaya cıkan ciciler karsısında benden mutlusu olmuyorrrr
günaydın iyi haftalar huzurlu başarılı haftalar dilerim herkese
ececim nasıl durumlar
Günaydın canmmm
saol güzel dileklerin için
durumlar aynı tatlım
MŞLH NE GÜZEL CNM YAAtırtılkurabiye işler bitse elimde siparişlerim var yetişecekkkkkkkkkkkkkkkkkk onları örmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?