Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ece cim actığın konuyu gördüm eşin sanırım mahkemeye gelmeyecekmiş
sorması ayıp bu iş bitti diyen kendisi neden şimdi gelmem diyor
çok şaşırıdm

ece cim actığın konuyu gördüm eşin sanırım mahkemeye gelmeyecekmiş
sorması ayıp bu iş bitti diyen kendisi neden şimdi gelmem diyor
çok şaşırıdm

blöf yapıp gozumu korkutacagını sandı sürekli kastı kendını
ben işi ciddiye bındırınce böyle oldu
boşanmak ıstemedıgını düşünüyorum

blöf yapıp gozumu korkutacagını sandı sürekli kastı kendını
ben işi ciddiye bındırınce böyle oldu
boşanmak ıstemedıgını düşünüyorum

aynen canım aynen hatta diyecektim içinden hala evliliğ bitirememiş diye vazgectim yazmaktan iyi oh olsun ona sürttür burnunu onu
blöf yapmak tavır almak neymiş görsün

aynen canim yaa biz merak ediyoruz ama onlar etmiyorr istee..takmiyorumda zaten

aynen canım aynen hatta diyecektim içinden hala evliliğ bitirememiş diye vazgectim yazmaktan iyi oh olsun ona sürttür burnunu onu
blöf yapmak tavır almak neymiş görsün

burnu sürtse ne olucak teolog(
bu iş bitti artık ben evı kapadım herseyı topladım yarın aksam esyalarım tasınacak
olan ıkımıze oldu
annesı rahat etsın o da gtsın anasıyla yasasın
az önce maıl attı gelıcem dedı mahkemeye
sakın dedım kımseyı getırme yanlz gel dedım ok dedi

hayirlisi olsun ece hakkinda insallah bundan sonrasi iyi olur...is ciddiye binince simdi yusuf etti tabi seninkii..kina yakarlar anasii ve kardsleri artik takma onlar uzulsun sen uzulme

içinde kalmasın meryem cim maddi durumumuz iyi olursa ben de düşünüyorum neyse ben az uzanayım
malum uyku bastırıyor

içinde kalmasın meryem cim maddi durumumuz iyi olursa ben de düşünüyorum neyse ben az uzanayım
malum uyku bastırıyor

uyu tabii ilk zamanlar normal uyku halii allah rahatlik versinn..seninde yakinda bebisin cinsiyeti belli olur benim 12 haftada belli olmustuu hayirlisi olsun artikk

ben ızın aldım evdeyım sımdı
adliyeye gttım kızlar dılekce verdım
23 hazırana mahkeme gunu verdıler

BIÇAK KEMİĞE DAYANDI VE ARTIK İNCELDİĞİ YERDEN KOPSUN NOKTASINDASINIZ
NE DENİRKİ CNM RABBİM FERAHA ÇIKARSIN HAYIRLISIYLA SONUÇLANSIN İNŞALLAH.DİLERİM İŞLERİN RASGELİR CNM :çok üzgünüm:

HEMEN UMUDUNU YİTİRME CNM
ALLAH VERECEKSE 1 KERE DE HATTA KORUNURKEN BİLE VERİR MERAK ETME RABBİM MUCİZELERLE DOLU.ELBET VERİR SANA DA GÖNLÜNÜN MURADINI :CüvCüv: :ecrin_bebek:

mrb kızlar nasılsınız ece teolog saliha jappur yaman meryemcim çok sevindim şekerinin normal çıkmasına darısı bana ve hanneme inşallah bizi merak etmişsin allah razı olsun ben iyi olmaya çalışıyorum diyelim düşünmek istemiyorum ama geliyo aklıma arada kızımın tekmelerini dediğin gibi yatarken hissediyorum ayaktayken hissetmiyorum hiç net olarak ne zaman hissedeceğim ben acaba...

TIRTIKLI kurabiye canım senin el becerilerin çok anlaşılan ben kızıma şöyle kolay ve süslü
tığ işinden bere ve patik yapmak istiyorum eğer mümkünse yaptıkalarından resim anlatımlı kademe kademe topiğe koyarmısın anlaşılır bi şekilde şimdien teşekkürler..

canim insallah hersey yolunda gider testin sonucuda temiz cikar sende rahatlarsin allah buyuktur..dualarini geri cevirmez insallahh..hareketlerini ben 18 haftalarda hissetmeye baslamistimm ama buyudukce daha net oluyor simdi ayaklarini bile hissedebiliyorum rabbim hepsine saglik versin insallah hayirli bi skilde kucagimiza aliriz.bizimde yavas yvas az kaliyor bizde odasini yapmaya basliycaz ama odalar pahalii daha karar vermedik bide burada 8 haftada felan geliyor bazi odalar bakalim bu haftalarda bakalim diyorum esime son ayima birakmak istemyiorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…