Ee kızlar uyudunuzmu nerdesİnİz bakİmmmmmmm
ece cim actığın konuyu gördüm eşin sanırım mahkemeye gelmeyecekmiş
sorması ayıp bu iş bitti diyen kendisi neden şimdi gelmem diyor
çok şaşırıdm
blöf yapıp gozumu korkutacagını sandı sürekli kastı kendını
ben işi ciddiye bındırınce böyle oldu
boşanmak ıstemedıgını düşünüyorum
meryem sıkma canını tatlım
kendı annen gbı olmaz arayıp sormadılar dıe de dert etme
bılıyorum beklıyorsun ama ınsanın ııcnden gelecek bız bıle burda merak edıyoruz bırbırımızzı
aynen canim yaa biz merak ediyoruz ama onlar etmiyorr istee..takmiyorumda zaten
aynen canım aynen hatta diyecektim içinden hala evliliğ bitirememiş diye vazgectim yazmaktan iyi oh olsun ona sürttür burnunu onu
blöf yapmak tavır almak neymiş görsün
burnu sürtse ne olucak teolog(
bu iş bitti artık ben evı kapadım herseyı topladım yarın aksam esyalarım tasınacak
olan ıkımıze oldu
annesı rahat etsın o da gtsın anasıyla yasasın
az önce maıl attı gelıcem dedı mahkemeye
sakın dedım kımseyı getırme yanlz gel dedım ok dedi
hayırdır meryemcim
kizlar bunu begendim nasil sizce
çok güzel
içinde kalmasın meryem cim maddi durumumuz iyi olursa ben de düşünüyorum neyse ben az uzanayım
malum uyku bastırıyor
ben ızın aldım evdeyım sımdı
adliyeye gttım kızlar dılekce verdım
23 hazırana mahkeme gunu verdıler
merhabalar herkese.artık bende bebeiş yapmayı düşünen anne adayları arasına girdim sanırım.durumumu kısaca şöyle anlatayım ben gecen pazartesi acil ameliyata alındım yumurtalıklarımdaki kist kanama yapmış o yüzden almaları gerekli oldu.neyse ameliyattan sonra doktor cok gec kalmadan bebiş yapmaya bakın dedin.sebebi ise bundan 6-7 sene evvel apandist ameliyatı olmuştum.o ameliyattan kalma tüplerimi yapıştırmışlar ve bu son ameliyat sırasında bıu durumu farketmişler ve yapışıklığı açmışlar.ama doktor kesinlikle en yakın zamanda bebek yapmamın doğru olduğunu söylüyor.bilmiyorum ağustos gibide eşim askere gidecek ne yapacaz bilemedik tıkandık kaldık.bugün kontrole gittiğimde de aynı şeyi söledi yapmazsan yine aynı şey yada daha kötü sonuçlar doğaracak şeyler olabilir dedi doktor.kafam cok karıştı ha diyince olmuyorki bebek hemde 2 ay gibi kısa bir zaman içerisinde..
mrb kızlar nasılsınız ece teolog saliha jappur yaman meryemcim çok sevindim şekerinin normal çıkmasına darısı bana ve hanneme inşallah bizi merak etmişsin allah razı olsun ben iyi olmaya çalışıyorum diyelim düşünmek istemiyorum ama geliyo aklıma arada kızımın tekmelerini dediğin gibi yatarken hissediyorum ayaktayken hissetmiyorum hiç net olarak ne zaman hissedeceğim ben acaba...
TIRTIKLI kurabiye canım senin el becerilerin çok anlaşılan ben kızıma şöyle kolay ve süslü
tığ işinden bere ve patik yapmak istiyorum eğer mümkünse yaptıkalarından resim anlatımlı kademe kademe topiğe koyarmısın anlaşılır bi şekilde şimdien teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?