EŞYALARI TAŞIDINIZMI SENİN ODUN NAPIYO BİŞEY DEDİMİ HİÇÇ
benim odundan haber yok canım
eşyaları tasımadık
araba bulamadık carsamba gunue bulabıldık anca
o gün tasınacak
Kızlar d_kupcu nerde bİlen varmııı
Kızlar d_kupcu nerde bİlen varmııı
Ameliyatımı oldum geldim kızlar işteyim ağrıyor biraz ama dayanıyorum
eeeeeeeeee sizlerden naberrr kaydirigubbakcemile3
merhabalar herkese.artık bende bebeiş yapmayı düşünen anne adayları arasına girdim sanırım.durumumu kısaca şöyle anlatayım ben gecen pazartesi acil ameliyata alındım yumurtalıklarımdaki kist kanama yapmış o yüzden almaları gerekli oldu.neyse ameliyattan sonra doktor cok gec kalmadan bebiş yapmaya bakın dedin.sebebi ise bundan 6-7 sene evvel apandist ameliyatı olmuştum.o ameliyattan kalma tüplerimi yapıştırmışlar ve bu son ameliyat sırasında bıu durumu farketmişler ve yapışıklığı açmışlar.ama doktor kesinlikle en yakın zamanda bebek yapmamın doğru olduğunu söylüyor.bilmiyorum ağustos gibide eşim askere gidecek ne yapacaz bilemedik tıkandık kaldık.bugün kontrole gittiğimde de aynı şeyi söledi yapmazsan yine aynı şey yada daha kötü sonuçlar doğaracak şeyler olabilir dedi doktor.kafam cok karıştı ha diyince olmuyorki bebek hemde 2 ay gibi kısa bir zaman içerisinde..
oncelikle gecmis olsun..niye olmasinki rabbim verdikten sonra 2 ay degil 1 ayda bile olurr..yeterki rabbim ol desinn..bence cok kafana takmmaa bebek isini strese girme hic olcakmi olmucakmi diyee herseyin hayirlisi ne ise o olsun insallah hakkindaa
teşekkürler Rabbim böyle bir olayı bir daha yaşatmasın kimsede yaşamasın zorlu bir süreçti.Allah bütün isteyen herkese bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah
aminn canimm dedigim gibi cok dusunme..benimde 2.ayimda hamile kaldimm herkez banada diyordu hemenn olmaz felan diye ama oldu suan 27 haftalik hamileyimm..herkesin ayni olucak diye bisey yok kimsenin laflarinida takma rabbime guven yeterr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?