Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Ameliyatımı oldum geldim kızlar işteyim ağrıyor biraz ama dayanıyorum
eeeeeeeeee sizlerden naberrr kaydirigubbakcemile3

slm kizlar nasilsinizzz ne var yok hepinizie hayirli islerr.bugun burada tatil esimde evde bugun hava superrr bayadir boyle hava olmamistii kemiklerimiz isindi valla.....bat ve hannenmden haber varmii bebisleri nasil acaba...kizlarr doktor bana bosu bosuna stres yaptirmis yaa kac gundur sekerimi evde kendim olcuyorum ve hepside normal cikiyorr ama diat verdi bana ona gore yiyorum kilom dusmeye baslamis ya insallah bebis iicin bi zarari olmazdir....birazda sinirliimm bu aralar cuma gunu doktora gidicemii butun gorumcemler kaynanmlar bildikleri halde kimse beni aramadi nasil gecti diyee hepsine acayip sinirliyimmm..sabah burdaki aradii niye aramiyosunuz diye hic bisey demedim ama soguk konustum pek konusmak istemedim bellide ettimmm....taviz vermicem bundan sonra bunlaraaa beni cok seviyolarmisss cok iyi anladimm yanii..kendi annem gunlerce uyuyamadi uzuntusunden babamda isi uzaktaydi gecen hafta hergun arayip dikkat et kizim az kaldi felan dediii amaaaa turkiyedekilerr hic araip nasilsin demedilerrr...

merhabalar herkese.artık bende bebeiş yapmayı düşünen anne adayları arasına girdim sanırım.durumumu kısaca şöyle anlatayım ben gecen pazartesi acil ameliyata alındım yumurtalıklarımdaki kist kanama yapmış o yüzden almaları gerekli oldu.neyse ameliyattan sonra doktor cok gec kalmadan bebiş yapmaya bakın dedin.sebebi ise bundan 6-7 sene evvel apandist ameliyatı olmuştum.o ameliyattan kalma tüplerimi yapıştırmışlar ve bu son ameliyat sırasında bıu durumu farketmişler ve yapışıklığı açmışlar.ama doktor kesinlikle en yakın zamanda bebek yapmamın doğru olduğunu söylüyor.bilmiyorum ağustos gibide eşim askere gidecek ne yapacaz bilemedik tıkandık kaldık.bugün kontrole gittiğimde de aynı şeyi söledi yapmazsan yine aynı şey yada daha kötü sonuçlar doğaracak şeyler olabilir dedi doktor.kafam cok karıştı ha diyince olmuyorki bebek hemde 2 ay gibi kısa bir zaman içerisinde..

oncelikle gecmis olsun..niye olmasinki rabbim verdikten sonra 2 ay degil 1 ayda bile olurr..yeterki rabbim ol desinn..bence cok kafana takmmaa bebek isini strese girme hic olcakmi olmucakmi diyee herseyin hayirlisi ne ise o olsun insallah hakkindaa

oncelikle gecmis olsun..niye olmasinki rabbim verdikten sonra 2 ay degil 1 ayda bile olurr..yeterki rabbim ol desinn..bence cok kafana takmmaa bebek isini strese girme hic olcakmi olmucakmi diyee herseyin hayirlisi ne ise o olsun insallah hakkindaa

teşekkürler Rabbim böyle bir olayı bir daha yaşatmasın kimsede yaşamasın zorlu bir süreçti.Allah bütün isteyen herkese bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah

teşekkürler Rabbim böyle bir olayı bir daha yaşatmasın kimsede yaşamasın zorlu bir süreçti.Allah bütün isteyen herkese bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah

aminn canimm dedigim gibi cok dusunme..benimde 2.ayimda hamile kaldimm herkez banada diyordu hemenn olmaz felan diye ama oldu suan 27 haftalik hamileyimm..herkesin ayni olucak diye bisey yok kimsenin laflarinida takma rabbime guven yeterr

meryem sıkma canını tatlım
kendı annen gbı olmaz arayıp sormadılar dıe de dert etme
bılıyorum beklıyorsun ama ınsanın ııcnden gelecek bız bıle burda merak edıyoruz bırbırımızzı

aminn canimm dedigim gibi cok dusunme..benimde 2.ayimda hamile kaldimm herkez banada diyordu hemenn olmaz felan diye ama oldu suan 27 haftalik hamileyimm..herkesin ayni olucak diye bisey yok kimsenin laflarinida takma rabbime guven yeterr

yani kafama cok takarsam olmaz biliyorum o yüzden rahat olacam ve bu sayılı zamanı düzgün bir şekilde kullanmaya bakacaz.aslında bir taraftanda düşünüyorum ilk hamileliğim ve eşim yanımda olmuyacak.neyse Allah versinde 2. ciyi o yanımdayken yapar beraber yaşarız o duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…