Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar hepınızın yazılarını okudum
beşik çok şiirin meryem
bat sen nasılsın
teolog ya sen
ayy keske kızlar ımkan olsa yuzyuze gorusup tanısabılsek dımııı

kızlar hepınızın yazılarını okudum
beşik çok şiirin meryem
bat sen nasılsın
teolog ya sen
ayy keske kızlar ımkan olsa yuzyuze gorusup tanısabılsek dımııı

begenmene sevindim canim yarin burada baska yerlerede bakicam eger bulamazsam internetten bunu siparis vermeyi dusunuyorum...hepimiz ayri memleketlerde hatta ayri ulkelerdeyiz yakin olsakta gorussek..sen ankaralisin dimi.benim kardesim yaza ankaraya gelin gidiyor kochisara....biraz oncede kaynanamla konustum daha dogrusu once kayinbabmi aramisti esim bana verdi kapatmadan bende kizdim kkusum hepinize dedim kimse beni aramadi dedim tabii hemen kivirmalar ben snei cok dusunuyorum demeler felan kaynanam o ara evde yoktu hemen yarim saat icinde geri aradilar bu sferde o ariyodu.hemen meryem nasil felan dedi direk tabi esimde guldu babasindan duyupta aradigini..bana diyoki annem ona demis benim sekerim ciktigini ama benden duydugunu soyleme bide kizarlar niye soyledin diye felan demis..bunu soyluyor bana bende dedimki olabilir biliyodun sonucta bunu duydugunu demesende en azindan nasilsin diyebilirdiniz dedim ne sen nede kizlarin aramadi hepinizde biliyodunuz dedim....tabi yedi lafi hemen oldu bisey diyomusunuz diyoo esimde bana baktii guldu hic bisey demedi cunki hakli oldugumu biliyor banada ararlarsa fircani at demisti attimm iyi oldu icimde kalmadii yok bundan sonra iyi gelinn ....klava:klava:

:)) ıyı yapmıssın canım tutma ıcınde:)))
ben ankaralıyım ama burda yasamıyorum canım
enıstem koçhisarlı benım de

hayirlisi olsun ece hakkinda insallah bundan sonrasi iyi olur...is ciddiye binince simdi yusuf etti tabi seninkii..kina yakarlar anasii ve kardsleri artik takma onlar uzulsun sen uzulme

saol canım
üzülmemeye calısıyorum ıste napayım ben elımden gelenı yaptım

:)) ıyı yapmıssın canım tutma ıcınde:)))
ben ankaralıyım ama burda yasamıyorum canım
enıstem koçhisarlı benım de

anlaadim canimm..iyi yaptimm tabidee kuru kuru seviyorum demekle olmuyorr...ayy cok sicak yaa bugunn odada tam gun batimini goruyor yandim ya hamile hamile cekilmicek sicak daha bi kac gundur gunes gorduk ama yandim hemencik..sen nerdesin annendemii

canım topiğe koyamam ama istediğinde yardımcı olurum msn eklersinkaydirigubbakcemile5

ooo d_kupcu güne renkli başladı süper olmuş yaaaa
herkesin günü aydın olsunnn
napıyonuz
d_kupcu ne operasyonu geçirdin sen cicimmmmm
jaya meryem bat saliha tırtıl hannem ece jaippur venhar ve adını yazmadığım diğer şekerler allah hepimize huzur mutluluk geçim versin

Günaydın kızlar
dkupçu resim çok güzel
yaman nasılsın cnm

Günaydınnn ıyıyız sen nasılsın bakalım:ecrin_bebek:

aynı ece gene geldik çalışmaya işte bana ne oldu bilmiyorum ama akşam nerdeyse 21:00 de uyuyaklamışım sabah zor uyandım halada gözümden uyku akıyo bıraksalar varya 3-5 saat daha uyurum ya ben uyku düşkünüde değilim ki uyusuzluk problenmim oldu ne oldu bana anlamadım eee sen nasılsın bugün ???

Dün çok mu yoruldun acaba ondan mı.
Ben işte hergün öyleyım:)) 9 da yatmam ama en gec 11 bucukta uyumus olmalıyım:))
İyiym canım aynı işte nasılolsun değişik birşey yok

Cnm sırtımda yağ kisti vardı onu aldırdım.
dikiş var şimdi biraz acıyorrr ama gececek 1 haftaya inşallah :lepi:

[ı][sıze="2"]cnm sırtımda yağ kisti vardı onu aldırdım.
Dikiş var şimdi biraz acıyorrr ama gececek 1 haftaya inşallah :lepi:[/sıze]
[/ı]

ayy geçmiş olsun cnm yaa dikkat et knd.benim derim havalı çok zor kapanıyo umarım sende öyle sorun yoktur.

Dün çok mu yoruldun acaba ondan mı.
Ben işte hergün öyleyım:)) 9 da yatmam ama en gec 11 bucukta uyumus olmalıyım:))
İyiym canım aynı işte nasılolsun değişik birşey yok

YOK CANIM aynı iler işte trafik yoryo işim öyle yoruu deil ama trafik istanbul tarfiği mahvedyo kurtulamadı şu şehirden yaa nefret eiyorum iyicene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…