Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

aminn canim insallah...cahillik iste baska bisey degil kendini begenmislikkkallah islah eglesin diyecek baska bisey yok..bat canim kendine iyi bak ben anneme gidiyorum annem burada cilek toplama isine gidiyor birazdan eve gelicekmis banada hergun cilek getiriyor sagolsun dunden pohaca yapmistim bende anneme onalri goturcem hemde biraz dolasirim..gorusuruz insalahh yine kendini uzme tamammi tattlim rabbim buyuk dualarimizi geri cevirmicek inan bana tombis saglikli guzel bi bebeisin olucak insallah optum ikinizide allaha emanet olunn

Ben geldımm
bat nasılsın cnm ıyısın dımı
meryemcım sen nasılsın hakkaten az kılo almıŞsın Çok ıı mŞlh
bat senın kılo durumu aynımı

Bat cnm bende nefret ederım kendını Öven ınsanlardan ve beĞenenlerden
hııÇ bana gÖre deĞıl
zaten ıı ınsan kendını Övmez ıhtıyacı yoktur....

meryemmm yaman bat selam yazılarınızı okudum
meryem çileklere canım kaldı buraya da yolla

ha bu arada sölemeden edemıycem benım kaynana da sürekli kendını kocasını ve kızlarını över

benim de annem bana der ki kendı kendını övüyor işte onu baskalarının övmesı önemlı kendı kendını herkes över derzemuszemus

bat senın test sonucların ne zaman alıancaktı kaç gün kaldı<?

TAMAM CANIM SLM SÖYLE ANNENE ÇİLEKLERDEN BENİM YERİMEDE YE BENDE BİRAZDAN PAZARA GİDECEĞİM KAYINVALİDEMLE ALIRIM BENDE ÇİLEK PAZARDAN
GÜZEL DUALARIN İÇİN TEŞEKĞR EDERİM RABBİM TÜM YAVRULARIMIZA SAĞLIK SIHHAT AKIL İHSAN EYLESİN KENDİNE İYİ BAK..opuyorumnanaktan

Ben geldİmm
bat nasılsın cnm İyİsİn dİmİ
meryemcİm sen nasılsın hakkaten az kİlo almıŞsın Çok İİ mŞlh
bat senİn kİlo durumu aynımı

Bat cnm bende nefret ederİm kendİnİ Öven İnsanlardan ve beĞenenlerden
hİİÇ bana gÖre deĞİl
zaten İİ İnsan kendİnİ Övmez İhtİyacı yoktur....

MRB YAMANCIK İYİYİM SEN NASILSIN BUGÜN BİRAZ NEFES ALMAKTA ZORNALIYORUM HAVALAR ISINDI YA NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM
SICAĞA HİÇ GELEMİYORUM NEYSE CANIM BENİM KİLOM AYNI NE ALIYORUM NE VERİYORUM AÇ KARNINA 66.800 GRAM GELİYORUM YEMEKTEN SONRA 67.800 OLUYORUM..

ECECİM KENDİNİ ÖVEN İNSANLAR DEMEKKİ ETRAFLARINDA HİÇ ÖVÜLMÜYORLAR
KENDİ KENDİLERİNİ AVUTUYORLAR.

sıcak hamılelıkte zor olur hakıkaten rabbim yardımcınız olsun
evet sanırım öyle

haziranın 14ü veya 15i ececim tam tarih vermediler ablam haber verecek öyle gidicem
testi aldığım gün 2.düzey ultrasonada giricem..

anladım cnm inşallah güzel sonuclarla gelirsin bize canım

günaydınnnnnnnn

meryemcim çok güzel net olmasa bile onu düşünmekte güzel

akşam eşimin arkadaşı diyomuşki çocuk olduktan sonra keşke daha önc eolsaydı diceksiniz diyomuşş

meryemcik resmın güsel olmus tatlım:))
doğsun da bebişin kendı resmını koyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…