haklısın canım kaynanamın bi laf hep der sen kendini övme bırak başkaları seni övsün
bende sevmem öyle kendini övenleri başkası tarafından övüldüğünü duymak gurur verici
ama insan kendini neden övme ihtayacı duyar onuda anlamış değilim açıkçası kaynanan başkaları içinmi hacca gidiyor ne kadar kabul olurki önce allah rızası için gidilir sonra kendi
maneviyatı için allah birgün bizlerede nasip eder inşallah ve gitmek isteyipte parası olmadığı için gidemeyenlere nasip etsin öncelikle AMİNN..
aminn canim insallah...cahillik iste baska bisey degil kendini begenmislikkkallah islah eglesin diyecek baska bisey yok..bat canim kendine iyi bak ben anneme gidiyorum annem burada cilek toplama isine gidiyor birazdan eve gelicekmis banada hergun cilek getiriyor sagolsun dunden pohaca yapmistim bende anneme onalri goturcem hemde biraz dolasirim..gorusuruz insalahh yine kendini uzme tamammi tattlim rabbim buyuk dualarimizi geri cevirmicek inan bana tombis saglikli guzel bi bebeisin olucak insallah optum ikinizide allaha emanet olunn
Ben geldİmm
bat nasılsın cnm İyİsİn dİmİ
meryemcİm sen nasılsın hakkaten az kİlo almıŞsın Çok İİ mŞlh
bat senİn kİlo durumu aynımı
Bat cnm bende nefret ederİm kendİnİ Öven İnsanlardan ve beĞenenlerden
hİİÇ bana gÖre deĞİl
zaten İİ İnsan kendİnİ Övmez İhtİyacı yoktur....
meryemmm yaman bat selam yazılarınızı okudum
meryem çileklere canım kaldı buraya da yolla
ha bu arada sölemeden edemıycem benım kaynana da sürekli kendını kocasını ve kızlarını över
benim de annem bana der ki kendı kendını övüyor işte onu baskalarının övmesı önemlı kendı kendını herkes över derzemuszemus
bat senın test sonucların ne zaman alıancaktı kaç gün kaldı<?
tamam canım slm söyle annene çileklerden benim yerimede ye bende birazdan pazara gideceğim kayınvalidemle alırım bende çilek pazardan
güzel duaların için teşekğr ederim rabbim tüm yavrularımıza sağlık sıhhat akıl ihsan eylesin kendine iyi bak..opuyorumnanaktan
mrb yamancık iyiyim sen nasılsın bugün biraz nefes almakta zornalıyorum havalar ısındı ya ne yapacağım bilmiyorum
sıcağa hiç gelemiyorum neyse canım benim kilom aynı ne alıyorum ne veriyorum aç karnına 66.800 gram geliyorum yemekten sonra 67.800 oluyorum..
Ececim kendini öven insanlar demekki etraflarında hiç övülmüyorlar
kendi kendilerini avutuyorlar.
haziranın 14ü veya 15i ececim tam tarih vermediler ablam haber verecek öyle gidicem
testi aldığım gün 2.düzey ultrasonada giricem..
Günaydın kızlarrrr
günaydınn canım herkese günaydın
naberrr jaippur
saliha senden naberr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?