Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyidir kız ne olsun işte hep aynıyız görmedin heralde deim mesjımı nihayet cuma bugün
herkese ayırlı cumalar

gördüm de yazamadım
başıma oyle bır iş çıktıkı 4 -5 gunde anca toparlarım:)))

kızlarrr yarın ormanda bisiklet turuna katılacağım:)))
ilk defa:ecrin_bebek:

kızlarrr yarın ormanda bisiklet turuna katılacağım:)))
ilk defa:ecrin_bebek:

klava:klava:klava:klava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile benide götürseennee kısss
sen beni çatlat çatlat bizbrda cumartesileri bile çalışalım trafiklen boğuşalım sen gez oooh vala kimlen gidyon bakiiim

yaaa pardon
ben kendım calısmıom ya hep unutuom sizin çalıstıgınızı((((
bi bayan arkadasım
bide evli bi çift 3 üde 20 senelık arkadaslarım
burda bı yer varmıs
saatı 5 lıraya kıralıomussun bisikleti gezıomussun ormanlık alan
ben daha yenı duydum:bbo:

yamannn sen nerdesın kız sesın cıkmıo

ohh yarasın şaka yapıyorum kızz en çok senin hakkın bu aralar ne yapsan hakkın senin yeterki moralin düzelsin

ohh yarasın şaka yapıyorum kızz en çok senin hakkın bu aralar ne yapsan hakkın senin yeterki moralin düzelsin

biliyorum cnm
yakın olsak gelırdın sen de:)))
evet ben de evde oturup kös kös düşünmek ıstemıyorum

dün görümcemle karsılastık
kocamım amca oğlu ıle konusyorduk caddede sarıldı bana üzülme dedi tam o sırada görümcem bankadan cıktı gözgöze geldık ,ben kafamı cevırdım yürüdüm.

dün de kocamın baska bır kuzenı mesaj attı biz senın ne şeker bır ınsan oldugunu biliyoruz emınım annesı sıze cok mudahele etti,ayrılsanız da biz senın yanındayız gel git çekınmeden bır sıkıntın olursa ara bızı dedi.

içim rahatladı valla herkes onun ne oldugunu bılıoboshayallersmile

bak canım akrabaları bile bile nasıl biri oldugunu
iyiylik herzaman iyilikle anılırrr eden bulurrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile

slm kizlar nasilsinizzz,bnen ve oglusumm iyiyiz ebede kursumuz vardi 2 saat oraya gittik simdi annemdeyim..esimde erken cikmis buraya gelicekk bugun buralarda takiliriz artikkk..yorulmusum bayaaa uyudum gelir gelmez ama saf gibi oldumm size kolay gelsinnn optum hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…