valla şimdi bir tutkal işi yapıyorum gören manyak oluyo üst mpl inci ve kaliteli boncuklarl ama malasef iş parayla satmaya gelince kimsecikler istemiyo hediye yap ne olcak bir sehpa takımından falan ban maliyeti zaten nerdeyse 40 tl çünkü çok boncuk gidiyo
offf işlerim anca bitti,mahvoldum yaaaaa
tutkal işi nasıl oluyor tutkal sürüp üstüne bocuk mu işliosun malzemenın
slm kizlar nasilsinizzz,bnen ve oglusumm iyiyiz ebede kursumuz vardi 2 saat oraya gittik simdi annemdeyim..esimde erken cikmis buraya gelicekk bugun buralarda takiliriz artikkk..yorulmusum bayaaa uyudum gelir gelmez ama saf gibi oldumm size kolay gelsinnn optum hepinizii
kızlar napıyonuz
ben yoğundum bugün
ececim gör bak zamanla herkes anlayacak iyiyi kötüyü
ee herkes iyimi
jayadan bidaha haber çıkmadı dimi
hannem nasıl acaba
İyİm ececİm yoĞunluk var bugÜn bİzde
senİn odundan haber varmı
artık tamamen ayrıldın dİmİ evden
yrn İÇİnde İİ eĞlenceler
kolay gelsın canım gerçi bugun bıttı sayılır ama artık
yarın sabahtan da ugrarım sıze
hayır cnm yok o syf kapandı
evet tamamen ayrıldım cnm
belkı bu hsonu o da gelır alır esyaları
annemın evi ile çok yakınız balkonda oturup izlicemkaydirigubbakcemile2
GÜLDÜRDÜN BENİ SENDEE :jeyyar:
İYİ TATİLLER CNM ÇOK MUTLU OLALIM HEPİMİZDE İNŞ
geçmiş olsun reyyann,hayırlısı olsun hakkınızda inşallah istediğin zaman olur bebeğin
sağolasın esracım.elhamdülillahh yaa,rabbim lutfetti.inşaallah canım çok istiyorum bebeğim olmasını.ama neydi ogünler yaa...evliliğimizin ilk günleri ayları ağlamakla-sıkıntıyla geçti.ama insan zamanla anlıyor gerçekleri,zamana bırakmak gerektiğini,şimdi tadını çıkarmak da güzel:kedi:sanki daha bir ay olmuş gibi evleneli..taptaze..darısı tüm vajinusmusluların başına inşaallah..rabbimle bağlantılarını kesmesinler duayı bırakmasınlar hiç bir zaman.bizede dua edin hayırlısıyla şimdi bebek istiyoruz:ecrin_bebek:
hepiciğinize çook güzel haftalar işler aşklar mucizeler süprizler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?