bende ayn ı şekişde diyebilsem keşke kızlar annem için dua edin
bende ayn ı şekişde diyebilsem keşke kızlar annem için dua edin
Ececİm nasılsın haftasonu bİ gelİŞme haber oldumu odunlardan
yok cnm yaaaa
aayan soran yok:)
haftasonu annemle canımız cıktı
depodan dolapları getirdik monte ettık yataklar diğer odaya tasındı vs offf evi bı gorsenız mahvolduk
ct günü annemın ust komsusu eczanede kaynanamı gormus,sen hiç üzülmüomusun o cocuklar çok sevıodu bırbırılerını bizim bile içimiz acıo demıs komsum.neden demıs araya girmedin kıız bı arayıp sormadın demıs.
kaynanam da biz onu çok sevıyoruz demıs ağlamış ,o bizi hiç istemedı demış.komsum dıyor ki öyle ağladıkı dıyor
ADİ KADIN ACITASYON YAPIYO GÜYA İYİ KAYINVALİDE İZLENİMİ YARATACAK YAklava:
evet ya pislik bütün günumu mahvetti benim sinirden öldüm
benım sankı yerım yurdum bellı değil kaçağım arayıp sordu sankı
bana boşa çekme dıo elaleme ağlıo gelıp bana ağlasaymışkaydirigubbakcemile
saolun kızlar hepiniz beyin kanaması geçirmiş annem hiç anlamadık
saolun kızlar hepiniz beyin kanaması geçirmiş annem hiç anlamadık
yok cnm yaaaa
aayan soran yok:)
haftasonu annemle canımız cıktı
depodan dolapları getirdik monte ettık yataklar diğer odaya tasındı vs offf evi bı gorsenız mahvolduk
ct günü annemın ust komsusu eczanede kaynanamı gormus,sen hiç üzülmüomusun o cocuklar çok sevıodu bırbırılerını bizim bile içimiz acıo demıs komsum.neden demıs araya girmedin kıız bı arayıp sormadın demıs.
kaynanam da biz onu çok sevıyoruz demıs ağlamış ,o bizi hiç istemedı demış.komsum dıyor ki öyle ağladıkı dıyor
mrb bat nasılsın
iyiyim saliha sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik..
çok şükür canım iyi gidiyor biraz halsizlik ve uyku hali var havalarda ısındı hiç halim kalmadı. çok kötü oluyor insan.
allah kolaylık versin canım ya ben evdeyim buanlıyorum sıcaktan sen bide çalışıyorsun
halsizlık ve uykunun olamsı çok normal bende ilk haftalarda çok halsiz ve uykuluydum
yeni yeni düzeldim ama şimdide bacaklarıma kramplar giriyor yürümekte zorlanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?