Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selamün aleyküm kızlarrrrrr:)

iysinizdir inşallah hepiniz ben gün sayıyorum karneyi verip evime gitmek istiyorum nşallah.
BATTTTTTTTT nasılsın tatlım daha ferahmısınRABBıM korktuklarımızla karşılaştırmasın inşallah.biz bebeklerimiz için yasin başlattık bir kişi 1 yasin okuyor okumayı bileniniz varsa yada birilerine bebğimin sağlıklı hayırlı olması için okutabilirmisiniz.batttt KORKMA HERŞEY GÜZEL OLCAK BıZıM ıÇıN ıNŞALLAH.rabbim SAĞLIK SIHHAT VERECEK KIZLARIMIZA ıNŞALLAH.

Teoloğ bence yaptırm aaüçlü test demişsinki ona göre önlem alırız onun önlemi riskli çıkarsa şayet bebği aldırmak yoksa anne karnında tedavisi yok.doktorlar riskli gördükleri bebkleri aldırmak için kesin sonuç olsun die üçlü test yaptırıyolar tabi bu üçlü test dediğiniz aminiyosentez yani göbekten sıvı aldırmaksa.bana yapalım bebkleri alalım dedi aldırmayacağım için acı çekmenin manası yok dedim aldırmadım.ben sordum sonuç iyi olmazsa tedavisi varmı die hayır alırız tıbben böledir dedi dr.tabi sen ve eşin bilirsin ama aldırmayacaksan bebişin riskli görünsede boşuna acı çekme derim ben.

YAMANNNNNNNNNNNN sen napıyosun hala göbiş yokmu:):):)
Meryem AZ KALMIŞ ıNŞ DUAET BıZEDE:))))
SALıHAAAAAAAAA nerde ona rastlamadım gerçi çok geri sayfaları okumadım ama:)
MUTFAK ROBOTU AYRILDIMIIIIIIII.
ECE EZGı talım ne yaptın barıştınmı eşinle ben geriden geliyom kusura bakma:=))
ve diğerleri iysiniz inşallah kızlarıma dua etmeyi unutmayın inşalllah.

YASıN OKUYACAKLAR SAYI BıLDıRıRSE ÇOK SEVıNıRıM ÖPÜYORUM HEPıNıZı RABBıME EMANETSıNıZ.

CNM YA NERELERDESİN SEN MERAKTA BIRAKTIN GİTTİN BİZİ :gitme:
BENDE HENÜZ BEBİŞ YOK AMA FOLİK ASİT KULLANMAYA BAŞLADIM TEMMUZ GİBİ BAŞLAYACAĞIZ HAYIRLISIYLA ÇALIŞMALARA :ecrin_bebek:
BENDE YASİN OKURUM NASIL OKUMAM LAZIM NİYETMİ GEREKİYOR ANLATIRMISIN BİDE ACELESİ VARMI ANCA HAFTAİÇİ VAKİT BULABİLİRİM
MALESEFKİ ECE AYRILIYOR EŞİYLE BOŞANMA DAVASI AÇTILAR BİLE :çok üzgünüm: ROBOTTA KÜSTÜ GİTTİ Bİ TARTIŞMADA YENİ GELENİN TARAFINI TUTMUŞUZ ONUN TARAFINI TUTMAMIŞIZ DİYE
NEYSE .....
BAT SONUÇLARINI ALMADI HENÜZ
BÖYLE İŞTE
SEN ANLAT NELER YAPIYOSUN

hannem hosgeldın canım nasılsın
yasın ne için okunacak ben de okurum isterseniz
ben ayrılıyorum eşimle canım
hatta yaman sen de oku
ben bugun iş yerındeyım eşim de eşyaları alıyormus bugun evden annem söledi görmüş .
eşim ve ailesınden bır kişi bile gelmemiş ,yabancılar alıyormuş onun esyalarını içim tuhaf oldu kızlar 5 seneleık evım esyalarım mahvoldu parcalandık((

ama hayırlsıı böle olucak ben emınım

Ben arapçasını okuyamıyorum Türkçesi olmaz mı tatlım

Günaydın kızlar,
Nabersiniz

hosgeldin canim..insallah hersey yolunda gider senin ve tum hamislerimiz icin.benim bebismde buyuyor evt gunlerim azaliyor yavas yavas..insallah seninde kizlarin saglikli bi sekilde dunyaya gelicekler rabbim buyuk edilen dualari geri cevirmez.ben kuran okumasini bilmiyorum ama namazlarimda dua edicem senin ve kizlarin icin allah hepimizin dualarini kabul etsin insalllhh...

nasilsiniz kizlar kimse yok topikte..ben evdeyim cok sicak burasi bugun agustosa kadarda bu skeilde gidicekmis yaz hamilesi olmak zor ismiss yaa iki gun sicak baydii benii.temizlik yapiyorum bende evdee yorumdum biraz mola verdim...

mrb hannemcim güzel dileklerin için çok sağol aynı dilekleri bende senin için temenni ediyorum inşallah kızlarımız RABBİM.inde izniyle eli ayağı düzgün sağlıklı bi şekilde kıcaklarımıza alırız teologa bende 3lü testi yaptırmasını önermiyorum ben yaptırdım amniosentezde yaptırdım ama sonuç ne olursa olsun bebeğimi benden koparamıcaklar
o nasıl doğarsa doğsun benim parçam nasıl kıyarım ona sonuçlar inşallah bu hafta içinde
çıkacak bir ay oldu ALLAHIM NE OLUR SANA SIĞINIYORUM SONUÇ TEMİZ ÇIKSIN..
hergün dua ediyorum hannemcim ben kuran okumasını bilmiyorum ama türkçe anlamlı
olursa kabul görülürse öyle okurum eğer okuyan arkadaşlar benim ve kızım içinde
niyet ederlerse çok mutlu olurum eğer okuyan olursa şimididen ALLAH RAZI OLSUN
HEPSİNDEN...

canım senin durumlar nasıl kızlarının durumunda bi düzelme varmı araştırma yapılıyormu yada bi test yaptırdınmı ne zamandır aklımdasın acaba ne yaptı diye düşünüp duruyordum
inşallah sapasağlam sağlıklı bişekilde alacaksın kucağına ALLAH.ın izniyel canım benim
dualarım seninle öpüyorum seni...

günaydın kızlar hepinize sağlıklı huzurlu haftalar dilerim
haftasonunuz nasıl geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…