maşallah 29 haftalık olmuşsun normal ama artık senin zor hareket etmen
şimdilik ben rahat hareket ediyorum ama iki ay sonra nasıl olacak bakalım
yaz da geliyor valla pişeceğiz
Allah yardımcımız olsun meryem cim
bu agustos cok sıcak olacakmış inşşalah fazla zorlanmayız
ben yatmadan önce beş on dk hamilelik sporlarına başladım dhad a çoğaltacağım inş.
yok meryem cim ya
hatta ara ara kontrol ediyorum karnımı hiç hissetmiyorum,
ne zaman hissetmeye başlarım ki
slm kızlar ben anca geldim nete
inşallah daha güzel haberlerler gelirsin
sana afiyet olsun bat cım
kaç kiloydun önce
masallah kizinaa canimm geride gitmesine cok takilma kucuk daha hem iki gun var arada o kadarda dert edilecek bisey degil sagligi iyi olsunda gerisi olur zaten..artik kilo almanda normal yani bebis buyuyor..ben hala 5 kilo aldigimlayim,tek merak ettigim bebegim kac kilo oldu benimde haftaya kontrolum var..hayirlisi olsun insallah seninde testin iyi cikar bence icimden oyle geciyor hersey iiyi olucakk...optum canimm
MRB MERYEMCİM KIZIM İKİ GÜN YOK YA NORMALDE 21+1 GÜNLÜK OLMASI GEREKİRKEN 19+6 GÜNLÜK ÇIKTI YA NEYSE SAĞLIĞI YERİNDE OLSUNDA VARSIN GERİDEN GELSİN İNŞALLAH SENİN OĞLUŞUNDA KİLOSU BOYU YERİNDEDİR CANIM HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH TESTİN SONUCUNUN TEMİZ ÇIKACAĞINA BENDE YÜREKTEN İNANIYORUM VE DUA EDİYORUM SAĞOL GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN İYİ GECELER SANA ÖPÜYORUM
:ecrin_bebek::CüvCüv:
SAĞOL TEOLOGCUM İNŞALLAH 10 GÜN SONRA ALACAĞIM SONUCU HAMİEL KALDIĞIM GÜNDEN BU YANA İKİ KİLO ALMIŞIM AMA EN SON 67 KİLOYDUM GEÇEN AY BU AY 70 OLMUŞUM SEN KİLO ALDINMI HİÇ BEBEĞİN TEKMELERİNİ CANIM 16. HAFTADAN SONRA TEKME OLARAK DEĞİLDE Bİ SEĞİRME GİBİ KANAT ÇIRPMASI GİBİ YADA GAZ SANCISI GİBİ HİSSEDEBİLİRSİN BİDE Bİ ARA GÖBÜŞÜNÜN RESMİNİ
KOYDA Bİ GÖRELİM YAHU ARALIK ANNELERİNDESİN AMA HİÇ YOK GÖBEĞİNİN
RESMİ EN KISA ZAMANDA BU TOPİĞE EKLEMENİ BEKLİYORUM..
masallah kizinaa canimm geride gitmesine cok takilma kucuk daha hem iki gun var arada o kadarda dert edilecek bisey degil sagligi iyi olsunda gerisi olur zaten..artik kilo almanda normal yani bebis buyuyor..ben hala 5 kilo aldigimlayim,tek merak ettigim bebegim kac kilo oldu benimde haftaya kontrolum var..hayirlisi olsun insallah seninde testin iyi cikar bence icimden oyle geciyor hersey iiyi olucakk...optum canimm
MRB MERYEMCİM KIZIM İKİ GÜN YOK YA NORMALDE 21+1 GÜNLÜK OLMASI GEREKİRKEN 19+6 GÜNLÜK ÇIKTI YA NEYSE SAĞLIĞI YERİNDE OLSUNDA VARSIN GERİDEN GELSİN İNŞALLAH SENİN OĞLUŞUNDA KİLOSU BOYU YERİNDEDİR CANIM HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALLAH TESTİN SONUCUNUN TEMİZ ÇIKACAĞINA BENDE YÜREKTEN İNANIYORUM VE DUA EDİYORUM SAĞOL GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN İYİ GECELER SANA ÖPÜYORUM
:ecrin_bebek::CüvCüv:
anladim canim yinede dert etme daha dogmasina cok var aradaki farki kapatir insallah...takma boyle seyleri kizin etkilenmesin artik o sen ne hissedersen onu hissediyorr.cok dusunme rabbim buyukk
Günaydın şekerler kaydirigubbakcemile2
allah hepimize güzellikler ve isteğimizin olmasını nasip etsin iyilikler versin kaydirigubbakcemile5
bat cnm meleğin iyi 1 hafta geri değildir o tam gününü bilmediğiniz için tahmini der doktorlar allah bilir tam gününü saatini nezaman kaldığını bilmiyorsunuzki. hihoyyyt
Herkes iyidir inşallah bak yanlız bırakıyonuz topiği eğer ihmal ederseniz size hamile kaldığımı sölemem görürsünüz gününüzüklava: ÇALIŞMALARA BAŞLAYINCADA DEMEM alsanaalsanasmile İHMAL ETMEYN BURAYIIII klava:
Bat cnm ya bİ tÜrlÜ denk gelemİyoruz senle lÜtfen dİkkat et knd
ececİm sen nasılsın moralİn nasıl gelİŞme varmı
jaİppurdan da ses yok
Bat cnm ya bİ tÜrlÜ denk gelemİyoruz senle lÜtfen dİkkat et knd
ececİm sen nasılsın moralİn nasıl gelİŞme varmı
jaİppurdan da ses yok
moralim çok ıyı tatlım hatta süper
üstümden yuk kalktı diken üstünde deilim
sen nasılsın folık ast actımı iştah
bat sen nasılsn
tırtılkurabiye sen
jaippurla dün konustum ben
bugun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?