hadi hayırlısı cnm umarım çok bekletmeden gelir meleğin
inaşllah canım
10 sene aradan sonra nasıl olur bilmemmmm inaşlalh cok bekletmez meleğimmmmmmmmmm
allahım isteyen herkese nasip etsin
önce olmayanlara sonra bizlere
slm kızlar nasılsınız hepinize güzel bi hafta diliyorum bugün benim randevu günüm
kızımı görücem dua edin bizim için görüşmek üzere...
slmm kizlar nasilsiniz...ne bu topigin hali boyle ya kimsecikler yok herkezz kabuguna cekildi gitti ya biraz canlaninn,,,,,,,,ben bugun evdeyim esimde iki gun evde havada cok guzel dun cok fena yagmur yagdi.kermese gitmistik orada kaldik baya yagmurdan dolayii sonra baktik dinmiyor esimle islana islana geldik.....yine bi hafta basi hepinize iyi calismalar........Cuma gunu ebede kursum vardii eslerde geldi..ebe bebegimin karnimdaki sekline bakti bebegim dogum pozisyonuna donmus kizlarr kucucuk dedi tam ebe bakarkende ebeyi tekmeledi guzel ve komik bi gundu ebenin hic bir dedigini yapamadik cunki arkadasim ve eside vardi bizimkiler gulmekten yapmadilar bilee
evt bu aralar topik sessiz kimse gelmez oldu herkes terketti burayı
ne güzel eğlenmişsiniz cnm
neden güldüler ki o kadar
ayrıca kursa kendi isteğinizlemi gidiyonuz yoksa şartmı
slmm kizlar nasilsiniz...ne bu topigin hali boyle ya kimsecikler yok herkezz kabuguna cekildi gitti ya biraz canlaninn,,,,,,,,ben bugun evdeyim esimde iki gun evde havada cok guzel dun cok fena yagmur yagdi.kermese gitmistik orada kaldik baya yagmurdan dolayii sonra baktik dinmiyor esimle islana islana geldik.....yine bi hafta basi hepinize iyi calismalar........cuma gunu ebede kursum vardii eslerde geldi..ebe bebegimin karnimdaki sekline bakti bebegim dogum pozisyonuna donmus kizlarr kucucuk dedi tam ebe bakarkende ebeyi tekmeledi guzel ve komik bi gundu ebenin hic bir dedigini yapamadik cunki arkadasim ve eside vardi bizimkiler gulmekten yapmadilar bilee
doğum pozisyonuna mı gelmıs ne tatlı masallah yavrucaga
şaka gbi gazete haberi
YOZGAT’TA oturan marangoz ustası, 1 çocuk babası Ferhat Öğütci ve bekar olan meslektaşı Murat Aydoğan, iş bulmak için geldikleri Bursa’da iş bulamayıp paraları bitince valiliğe başvurup dönüş bileti için yardım istedi. Valilik tarafından Yozgat’a gidiş biletleri alınan, yanlarına 30 TL para verilen Aydoğan ve Öğütci, bu parayla 2 bira alıp içtikten sonra otogar yakınlarındaki gazinoya gitti. Gazinoda, konsomatrislere de bira ısmarlayan ikili, gelen 580 bin Tl hesabı ödeyemeyince dövülüp yol kenarına atıldı. İki arkadaş, otogara gitmek için yoldan geçen otomobilleri durdurmak istedi. Bu sırada bir araçtan inen alkollü 2 genç beyzbol sopaları ile “Bize neden el-kol hareketi yaptınız” diyerek iki arkadaşı hastanelik etti. Tedavileri yapılıp taburcu edilen kafadarlar, “Şimdi bize kimse yardım etmez. Ne yapacağımızı şaşırdık” diye dert yandı.
mrb arkadaşlar biz doktordan geldik kızımı gördüm baya büyümüş boyu 22 cm kilosu 337gram yan yatıyordu yine fasulyesini göstermedi doktorda ne inatçı bi bebekmiş böyle şey görmedim dedi gelişimi güzel dedi ama bi hafta geriden geliyor kızım bügün itibariyle 21+1 günlük olması gerekirken 19+6 günlük çıktı ona üzüldüm biraz ve sonuç içinde hiç canını sıkma dedi sonuç çok güzel çıkacak dedi sakın stres yapma dedi sonuç bu ayın 172'sinde çıkacakmış ablam öyle dedi bu arada kilo almışım 70 kiloyum işte böyle umarım unuttuğum bişey yoktur çok unutkan oldum ben çok ne yapıcam bilmiyorum
neyse kızlar ben kaçar kocam geldi yemek yicez görüşmek üzere...opuyorumnanaktan
masallah kizinaa canimm geride gitmesine cok takilma kucuk daha hem iki gun var arada o kadarda dert edilecek bisey degil sagligi iyi olsunda gerisi olur zaten..artik kilo almanda normal yani bebis buyuyor..ben hala 5 kilo aldigimlayim,tek merak ettigim bebegim kac kilo oldu benimde haftaya kontrolum var..hayirlisi olsun insallah seninde testin iyi cikar bence icimden oyle geciyor hersey iiyi olucakk...optum canimmmrb arkadaşlar biz doktordan geldik kızımı gördüm baya büyümüş boyu 22 cm kilosu 337gram yan yatıyordu yine fasulyesini göstermedi doktorda ne inatçı bi bebekmiş böyle şey görmedim dedi gelişimi güzel dedi ama bi hafta geriden geliyor kızım bügün itibariyle 21+1 günlük olması gerekirken 19+6 günlük çıktı ona üzüldüm biraz ve sonuç içinde hiç canını sıkma dedi sonuç çok güzel çıkacak dedi sakın stres yapma dedi sonuç bu ayın 172'sinde çıkacakmış ablam öyle dedi bu arada kilo almışım 70 kiloyum işte böyle umarım unuttuğum bişey yoktur çok unutkan oldum ben çok ne yapıcam bilmiyorum
neyse kızlar ben kaçar kocam geldi yemek yicez görüşmek üzere...opuyorumnanaktan
topiğimizin cansız olması sanırım biraz yaz aylarına girdik herkes dışarlarda gezmelerde sanırım ondan
ama birbirimiz unutmayalı8m yine de arkadaşlar bagımızı koparmayalım
Meryem cİm yemek yİyordum az Önvce kusura bakma
ben Çok ŞÜkÜr Çok İyİyİm haftaya 3 lÜ tarama testİ var İnŞallah
bebİŞmİn en son deĞerlerİ normaldı 2 lİ de temİz Çıktı Çok ŞÜkÜr
dedİĞİn gİbİ elİ ayagı dÜzgÜn olsun hayırlı olsun cİnsİyet Önemlİ deĞİl
sen nasılsın pekİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?