Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kızlar nasılsınız hepinize güzel bi hafta diliyorum bugün benim randevu günüm
kızımı görücem dua edin bizim için görüşmek üzere...

BAT canim insallahh hersey yolunda gider bebisin ve senin icin herseyin hayilrisi olsun rabbim yardimiciniz olsun.doktordan sonra yaz bizede haber verr

slmm kizlar nasilsiniz...ne bu topigin hali boyle ya kimsecikler yok herkezz kabuguna cekildi gitti ya biraz canlaninn,,,,,,,,ben bugun evdeyim esimde iki gun evde havada cok guzel dun cok fena yagmur yagdi.kermese gitmistik orada kaldik baya yagmurdan dolayii sonra baktik dinmiyor esimle islana islana geldik.....yine bi hafta basi hepinize iyi calismalar........ cuma gunu ebede kursum vardii eslerde geldi..ebe bebegimin karnimdaki sekline bakti bebegim dogum pozisyonuna donmus kizlarr kucucuk dedi tam ebe bakarkende ebeyi tekmeledi guzel ve komik bi gundu ebenin hic bir dedigini yapamadik cunki arkadasim ve eside vardi bizimkiler gulmekten yapmadilar bilee

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız hepinize güzel bi hafta diliyorum bugün benim randevu günüm
kızımı görücem dua edin bizim için görüşmek üzere...

DEMEK MELEĞİNLE GÖRÜŞCEN CNM ALLAH SAĞLIKLI GÜZEL GÜNLER VERSİN
GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞALLAH hihoyyyt

evt bu aralar topik sessiz kimse gelmez oldu herkes terketti burayı
ne güzel eğlenmişsiniz cnm
neden güldüler ki o kadar
ayrıca kursa kendi isteğinizlemi gidiyonuz yoksa şartmı

evt bu aralar topik sessiz kimse gelmez oldu herkes terketti burayı
ne güzel eğlenmişsiniz cnm
neden güldüler ki o kadar
ayrıca kursa kendi isteğinizlemi gidiyonuz yoksa şartmı

kendi istegimizle canim.biz 4 arkadas ayni anda hamis oldugumuz icin hep beraber yazildik 2 ay felan surdu iste bu cuma gunu sonr.
kocisler hareketleri yaparken cok gulduler nefes almayi felan yapiyorduk o zaman cok guldulerr..ama zevkli gectii komiktii...tavsiye ederim aslinda dogumda yapilmasi gerekenleri felan anlatyior.burada kurs parasiz sigorta oduyor dogumdan sonra ebe evede geliyor bebegin dus gobek bagi sonra nasil emzirmen gerektigini felan anlatiyor.,,,

doğum pozisyonuna mı gelmıs ne tatlı masallah yavrucaga

şaka gbi gazete haberi

YOZGAT’TA oturan marangoz ustası, 1 çocuk babası Ferhat Öğütci ve bekar olan meslektaşı Murat Aydoğan, iş bulmak için geldikleri Bursa’da iş bulamayıp paraları bitince valiliğe başvurup dönüş bileti için yardım istedi. Valilik tarafından Yozgat’a gidiş biletleri alınan, yanlarına 30 TL para verilen Aydoğan ve Öğütci, bu parayla 2 bira alıp içtikten sonra otogar yakınlarındaki gazinoya gitti. Gazinoda, konsomatrislere de bira ısmarlayan ikili, gelen 580 bin Tl hesabı ödeyemeyince dövülüp yol kenarına atıldı. ıki arkadaş, otogara gitmek için yoldan geçen otomobilleri durdurmak istedi. Bu sırada bir araçtan inen alkollü 2 genç beyzbol sopaları ile “Bize neden el-kol hareketi yaptınız” diyerek iki arkadaşı hastanelik etti. Tedavileri yapılıp taburcu edilen kafadarlar, “Şimdi bize kimse yardım etmez. Ne yapacağımızı şaşırdık” diye dert yandı.

HEY ALLAHIM YARABBİM AKIL FİKİR VER ŞU AKIL FUKARASI İNSANLARA klava:

mrb arkadaşlar biz doktordan geldik kızımı gördüm baya büyümüş boyu 22 cm kilosu 337gram yan yatıyordu yine fasulyesini göstermedi doktorda ne inatçı bi bebekmiş böyle şey görmedim dedi gelişimi güzel dedi ama bi hafta geriden geliyor kızım bügün itibariyle 21+1 günlük olması gerekirken 19+6 günlük çıktı ona üzüldüm biraz ve sonuç içinde hiç canını sıkma dedi sonuç çok güzel çıkacak dedi sakın stres yapma dedi sonuç bu ayın 172'sinde çıkacakmış ablam öyle dedi bu arada kilo almışım 70 kiloyum işte böyle umarım unuttuğum bişey yoktur çok unutkan oldum ben çok ne yapıcam bilmiyorum
neyse kızlar ben kaçar kocam geldi yemek yicez görüşmek üzere...opuyorumnanaktan

slm kızlar ben anca geldim nete
inşallah daha güzel haberlerler gelirsin
sana afiyet olsun bat cım
kaç kiloydun önce

topiğimizin cansız olması sanırım biraz yaz aylarına girdik herkes dışarlarda gezmelerde sanırım ondan
ama birbirimiz unutmayalı8m yine de arkadaşlar bagımızı koparmayalım

masallah kizinaa canimm geride gitmesine cok takilma kucuk daha hem iki gun var arada o kadarda dert edilecek bisey degil sagligi iyi olsunda gerisi olur zaten..artik kilo almanda normal yani bebis buyuyor..ben hala 5 kilo aldigimlayim,tek merak ettigim bebegim kac kilo oldu benimde haftaya kontrolum var..hayirlisi olsun insallah seninde testin iyi cikar bence icimden oyle geciyor hersey iiyi olucakk...optum canimm
topiğimizin cansız olması sanırım biraz yaz aylarına girdik herkes dışarlarda gezmelerde sanırım ondan
ama birbirimiz unutmayalı8m yine de arkadaşlar bagımızı koparmayalım

ay sorma canim ya kimsecikler olmuyor topikte giriyorum ama kimsecikler yokk..sen nasilsin bebisin nasil.sen ne zaman kontrole gidiceksin.simdi cok merak ediyosundur kizmi erkekmi diye dimi.rabbim elini ayagini duzgun akli basinda hayirli bi evlat nasoip etsin insallah hepimizee

Meryem cım yemek yıyordum az Önvce kusura bakma
ben Çok ŞÜkÜr Çok ıyıyım haftaya 3 lÜ tarama testı var ınŞallah
bebıŞmın en son deĞerlerı normaldı 2 lı de temız Çıktı Çok ŞÜkÜr
dedıĞın gıbı elı ayagı dÜzgÜn olsun hayırlı olsun cınsıyet Önemlı deĞıl
sen nasılsın pekı

iyiyim canim bende ama bebek buyudukce zor hareket ediyorum hele yemeklerden sonra cok zor oluyor...annelik gercekten cok zormus ya daha dogmadan anladim valla,,allah hepimize yardim etsin..insallah tst sonuclarinda iyii cikar bebinde iyidir

maşallah 29 haftalık olmuşsun normal ama artık senin zor hareket etmen
şimdilik ben rahat hareket ediyorum ama iki ay sonra nasıl olacak bakalım
yaz da geliyor valla pişeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…