Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kızlar ben topice gelmek sizinle konuşmak istiyorum uzun uzun ama okuldan gelince direkt bir iki saat kestiriyorum sonra bakıyorum kimse yok
toparlanacağız inşallah:)
ece cim moralinin iyi olmasına sevindim bat meryem tırtıl kurabiye sizleri de iyisiniz ne güzel
saliha ve venhar dan haber yok malesef

ben pek girmiyorum bu aralar nete kızlar.habersiz bıraktım sizi kusura bakmayın.hafta içi 3 gün yokum gündüz.gitmem gereken yerler oluyo.spora da başladım bir de.ama sık sık uğramaya çalışcam inş yinede

BEND EGELSEM OLURMUUUUUU kaydirigubbakcemile3

tabikide gelebilirsin canim basim ustune..dun gormedim yazdigini daha dogrusu girmedim...pizza ve patetes salatasi yapmistim.arkadasimda hamile 3 haftasi kaldi benim pizzami cok seviyor dogurmadan bi yapim dedimm..tabii esimde bayildi zaten kac zamandir kulaklarimi kurutmustu pizza diye diye...

herkeze gunaydin kizlar hayirli isler..ben esime uyandim geride uyku tuttmadi biraz nette takilip yatarim herhalde....hepinize kolay gelsinn

kizlar oylama yapalim fikirlerinizi soyleyin.bu besiklerden birini siparis vericem ama kararsiz kaldim daha once baska bi tane begenmistim arkdasim dun bunlari begendi ve aklim karisti sizde bi fikir soyleyin hangisi.....sagdakimi ?soldakimi??FIKIRLERINIZI PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM

Eklentiler

• $1204-38_01[1].webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 18
  • $1210-38_02[1].webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 18
Günaydın kızlarrr
ben sagdakını beğendım meryemcım

venhar senı duymus gelmıs bak gece:))

AYY GELEYİM CNM HAKKATEN PİZZAYI BENDE ÇOK SEVERİM NASIL YAPIYOSUN PEKİ ANLATIRMISIN BRZ

eceezgi Günaydın kızlarrr
ben sagdakını beğendım meryemcım

GÜNAYDIN CİİCM
İKİSİDE GÜZEL GÖRÜNÜYOR DİMİ

BENCE İKİSİDE GÜZEL CNM

AMA OLMAZKİ ARADA BİR GELİN BARİ YAAAA

SEN GEL YAZ BİZ SONA OKUR CVP YAZARIZ CNM YA hihoyyyt

AYY GELEYıM CNM HAKKATEN PıZZAYI BENDE ÇOK SEVERıM NASIL YAPIYOSUN PEKı ANLATIRMISIN BRZ
anlatim canimm...1 kilo unlla yapiyorum 5 tane felan cikiyor hamuruna.1 tane yas maya ilik sut tuz biraz seker koyuyorum sekeri mayayi eritmek icin kullaniyorum daha dogrusu...
icinede.mantari tavada biraz kavuruyorum yag ile..sonra icersine dometes suyu burada konserveler var ben ondan koyuyorum birazda salca icine pizza baharati aci ne istersek..bunlari kavuruyorum.pizzanin ustune once bu harci sonra sucuk salam arzuya kalmis..kirmizi biberlerden koyuorumm en ustede kasar.tabi tonbaliklida yaptigim oluyor o esim icin ben sevmiyorum...firina surmedende biraz tepside bekletiyorum puf puf cok guzel oluyorr...

:sm_cool: delikafadulden Günaydınnnn çıtırlarrrr :jeyyar: şakkıdı aklinialirimsmile

OHH YARASIN MİS GİBİİ
BEN HAMURUNA 1 BARDAK SÜT 1 BARDAK YOĞURT VE 3 YUMURTA DA KATIYORUM ÇOOK GÜZEL OLUYO BÖLE DE DENE DERİM

eceezgi Günaydın yamancım hoşgeldınnn

GÜNAYDIN CNM NAPIYOSUUNNN

d_kupcu Günaydınnnn çıtırlarrrr
ŞÜKÜR GELDİN GÜZEL HABERLERİN VARMI BİZE :CüvCüv:

Kızlar size komik ve azıcık ayıp bişey diyeyim benimki
prezervatif almış geçen ve dediği aynen şu -tatlicadiarzu-
bu son kutu bitince çalışmalara başlayacağız ona göre dedi aklinialirimsmile delikafadulden
bende idareli kullanalım dedim :roflol:

kizlar baska bi topikte 24 haftalik ve 25 haftlalik dogan bebeklerin yazilarini okudum cok aci bi durumyaaaa hepimiz dua edelim onlar icin ..rabbim acil sifalar versin insallahh...

kizlar baska bi topikte 24 haftalik ve 25 haftlalik dogan bebeklerin yazilarini okudum cok aci bi durumyaaaa hepimiz dua edelim onlar icin ..rabbim acil sifalar versin insallahh...

allah yrd olsun ya hakkaten çok zor
evlat acısı çektirmesin kimseye allah

mrb kızlar ben geldim
tayin isteyeceğim için şu an okulları araştırıyorum dua edin kızlar
inşallah sonucu hayırlı olur gittiğime pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…