Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bat hg cnm bencede alıŞverıŞe baŞlayın artık
hem sonuÇlarda gÜzel Çıkacak Çıfte bayram yapıp alıŞverıŞe gıdın sızde :)))))))))

slmm kizlarrr ne bu topigin hali ya kimsecikler yok.hadi benim kursum vardii yoktum sizler nerdesiniz ya topigi terk edip gidiyosunuz haaa.....

ben son kursuma gittim bugun kurstan sonra 8 hamis yemege gittik sohbet ettik insallah bebisler doguncada tekrar toplancaz insallahh guzel bi gundu hava sicak ve cok uykum var gidip biraz kestircem sonrada temmizlik yapim diyorumm...optum hepinizz olmuyor boyle haaa

merhaba arkadaşlar,adetim 12 gün kala göğüslerim şişmeye uçları acımaya başladı hiç böyle olmazdı çok şaşırdım niye olabilir sizce..hala acıyor

merhaba arkadaşlar,adetim 12 gün kala göğüslerim şişmeye uçları acımaya başladı hiç böyle olmazdı çok şaşırdım niye olabilir sizce..hala acıyor

ah be güzelim azıcık kendinden bahsetseydin şimdi hamile olduğunu söylememiz umuduyla yazdıysan
umarım öyledir.ama benimde bazen 1 ay boyunca ağrır göğüslerim o nedenle tahmin etmek zor

slm kızlar ben kendimle uğraşmakdan giremedin foruma kötü haber bebeyimi kaybettim sırf miniğim için eşimle tekrar deneyecektim fakat hayırlısı böyleymiş kaybettim bebeyimi hannem ile konuşan varmı bilmiyorum ama onu şimdi daha iyi anladım bende karın ağrısı çekiyordum ve kanamam çok artmıştı son gün ve lavaboya gittiğimde peçeteye geldi bebeyim berbat bir duygu kaldım bir kaç dakika öylece ama yapacak bir şey yokdu ve doktora gittik hemen doktor söyledi durumu ben zaten görünce anladım kısmet kızlar hayat işte bazen güldürüyor bazen ağlatıyor ama rabbim en doğrusunu bilir hayırlısı böyleymiş ...

allah bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin ben denedim olmadı siz hiç üzülmeyin inşallah

:ecrin_bebek:ıYı KAŞMALR KIZLAR SONUCUM TEMıZ ÇIKTI UGÜN ALMAYA GıTTıK ÇOK MUTLUYUM ALLAH KıMSEYı BEBEĞıYLE SINAMASIN..

:ecrin_bebek:İYİ KAŞMALR KIZLAR SONUCUM TEMİZ ÇIKTI UGÜN ALMAYA GİTTİK ÇOK MUTLUYUM ALLAH KİMSEYİ BEBEĞİYLE SINAMASIN..

oleyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy ayyyyy okudum nerdeyse ağlıcam bat RABBİM hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. RABBİM mutluluğunuzu daim etsin çok sevindim ya RABBİM nütün annelerin yüzünü güldür. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sıra hannem de inşaALLAH ondan da güzel haberler alırız.

Gunaydın kızlar kımse yok muuu
Nilliee cok uzuldum canım ınan bana ,umarım sen ıyısındır.Allah senın ıcın boyle yazmıs yapacak bırsey yok,söylemesı kolay bılıyorum ama yasaması kımbılır nasıl((
Bat cım senın adına ıse cok sevındım gordun mu bak ,sonuc olumlu oldu ınan ben de cok mutlu oldum
Salıha sana gelınce:) Nerdesın bakım sen kaçgundur hmmm
Yaman sen naslsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…