hmm gel sizin icin güzel birseyler hazirlarim..
pommes domates salatasi krem peynir,peynir zeytin nutella.dun yaptim cilek receli..kasarr yumurta.sosis,,bu kadarr iste cayy bidee taze ekmekte aldimm hadi glin bkammm
ohh daha ne olsun be meryemcim ne güzel şeyler var keşke yakın olsakta gelebilme
ilhtmalimiz olsa dimi birbirimize ...
ya bu arada yamanla ece nerdeler ne oluyo topiğe ya kimse uğramaz oldu robot
bi gitti bi daha gelmedi niye küstüki acep...
keske canim yakin olsak ohh ne guzel olurdu kahvaltilari yapardik beraber...benim burada var arkadaslarim ama herkez bir olmuyor ...robot kizlara kusmus tam detayini bende bilmiyorum ama artik gelmiyorr...ohh daha ne olsun be meryemcim ne güzel şeyler var keşke yakın olsakta gelebilme
keske canim yakin olsak ohh ne guzel olurdu kahvaltilari yapardik beraber...benim burada var arkadaslarim ama herkez bir olmuyor ...robot kizlara kusmus tam detayini bende bilmiyorum ama artik gelmiyorr...
evet canım haklısın birbirimizi tanımıyoruz ama çok iyi anlaşıyoruz birbirimizin dertlerini
paylaşıyoruz stres atıyoruz beraber çok iyi oluyo.
robot bi tavır koydu tam koydu yani inş küskünlüğü geçerde yine katılır aramıza..
evet canım haklısın birbirimizi tanımıyoruz ama çok iyi anlaşıyoruz birbirimizin dertlerini
paylaşıyoruz stres atıyoruz beraber çok iyi oluyo.
robot bi tavır koydu tam koydu yani inş küskünlüğü geçerde yine katılır aramıza..
insallah gecer küslügüde gelir . evet insanin derlerini paylasabildigi bi arkadasi olmasi cok iyi umarim bigun biyerlerde karsilasiriz
insallah gecer küslügüde gelir . evet insanin derlerini paylasabildigi bi arkadasi olmasi cok iyi umarim bigun biyerlerde karsilasiriz
inşallah canım ya ne yaptın beşik işini hangisini alacaksın..
inşallah canım ya ne yaptın beşik işini hangisini alacaksın..
lsenin begendigini alicam insallah kocayi kandirabilirsem hemen alcam
lsenin begendigini alicam insallah kocayi kandirabilirsem hemen alcam
inşallah kandırırda alırsın canım ya biz daha hiç bişey almadık bakalım
yavaş yavaş başlıcaz bizde almaya zamanı geldi artık..
inşallah kandırırda alırsın canım ya biz daha hiç bişey almadık bakalım
yavaş yavaş başlıcaz bizde almaya zamanı geldi artık..
iyi olur canim bende yavas yavas aliyorum bizde her ay biseyler aliyoruz hepsi bir anda cok olur diye.ama okadar cok alincak seyi varki bence baslaman iyi olur...insallah saglikli bi sekilde dogarlarr AMINN
ohh daha ne olsun be meryemcim ne güzel şeyler var keşke yakın olsakta gelebilme
ben burdayım kızlarrrr
merhaba arkadaşlar,adetim 12 gün kala göğüslerim şişmeye uçları acımaya başladı hiç böyle olmazdı çok şaşırdım niye olabilir sizce..hala acıyor
:ecrin_bebek:İYİ KAŞMALR KIZLAR SONUCUM TEMİZ ÇIKTI UGÜN ALMAYA GİTTİK ÇOK MUTLUYUM ALLAH KİMSEYİ BEBEĞİYLE SINAMASIN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?