Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

CNM NE DENİRKİ BÖYLE DURUMLARDA ALLAH SABIR VERSİN
AMA ŞUNU DA DÜŞÜN MİLLET BÜYÜTÜYO KOCAMAN ADAM EDİYODA TOPRAĞA VERİYO O DAHA DA ZOR.ALLAH YRD OLSUN YİNE OLUR ELBET
ALLAH SABIR VERSİN CNM ÜZÜLME EMİ :1hug:

bat İYİ KAŞMALR KIZLAR SONUCUM TEMİZ ÇIKTI UGÜN ALMAYA GİTTİK ÇOK MUTLUYUM ALLAH KİMSEYİ BEBEĞİYLE SINAMASIN..

hihoyyyt hihoyyyt OHH BEEE DEMEK İSTİYORUM ÇOK SEVİNDİM hihoyyyt hihoyyyt
ALLAH KİMSEYİ DARDA KOMASIN CNM ÇOK SEVİNDİM GERÇEKTEN ALLAH HERKESE SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN. :teytey:

GÜnaydın kızlar dÜn bı ıyı bıde kÖtÜ haber aldık ama napalım hepsı bızım ıÇn rabbım bılır doĞrusunu.

Yanlız nıllıe arkadaŞım nerden anladın kı selpaktakının bebeĞın olduĞunu sana Çok zor gelmıŞtır kesın Öyle gÖrmek rabbım feraha Çıkarsın tez zamanda senıde ama en azından hamıle kalabılıyorsun bıde o var.

Jaya umutluyuz hannem salıha meryem jaıppur d_kupcu ven-har ece nerdesınızzzzzz

tatlım ben burdayım yazdım sana da nasılsın dıye sanıırm gormedın
naber?

tamam tamam kızma bekçi abaaa sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni şimdi bir şey desem belki komik gelir bu siteye girince midem bulanıyo valla şükür şimdi daha rahatım psikolojik galiba herkes yazıyo midem bulanıyo filan bende etkşlendim ondan girmedim biraz.

sen nasılsın ne var ne yok evdesin erken uyanmışsın.

günaydın yamancım nasılsın

miden mı hulanıo:)
ay alemsın valla
saliha,
evdeyım evet gec de yattım ama erken uyandım
bebek nasıl buyudu mu:)

miden mı hulanıo:)
ay alemsın valla
saliha,
evdeyım evet gec de yattım ama erken uyandım
bebek nasıl buyudu mu:)

valla kız psikolojik galiba.

evet büyüdü teyzesi kocaman oluyo benim göbek çıktı özellikle akşamları çok oluyo sabah pek fazla değilde akşamları sanki 9 aylık gibi :) :)

kız evdesin yatsana bir güzell :)

:ecrin_bebek:İYİ KAŞMALR KIZLAR SONUCUM TEMİZ ÇIKTI UGÜN ALMAYA GİTTİK ÇOK MUTLUYUM ALLAH KİMSEYİ BEBEĞİYLE SINAMASIN..

bat canim cok sevindimm yaa.hatta gece aklimada gelmisti senin test sonuclarin kendi kendime az kaliyor insallah temiz cikar demistim..icimdende hic kotu cikacak gibide dogmuyordu...insallah sagsaglim dogar bebislerimiz.rabbim elleri ayaklari duzgun akli basinda ailesine hayirli evlatlar versin insallahh hepimizinkinii optum canimm

gunaydin kizlar nasilsinizz..bende evdeyim ama niyese bende bugun erken uyandimm galiba dun erken uyandim bugundee ayni saatte uyandimm..benim karnimm felaket aciktii yaaa.hamile olunca sabahlari erkenden acikiyorumm...

oo sen daha ılerkı aylarda gör.maşallah masallah
uykum kaçtı kızzz
gece de 2 de yattım aslında 9 da uyandım ama.
ınsan ısteyken evde olup yatası gelıo evdeyken de uykusu kacıo

dün ben de ıs grsmesıne gttım
aldıgım maasın bır katı daha verdıler
ama ofis vs ıcıme sınmedı kızlar ıkılemde kaldım
onlar benı cagırdı birden aradılar.
burda ahatım sımdı 7 sene olucak ılk ısyerım kendımı cok rahat hıssedıyorum

gunaydin kizlar nasilsinizz..bende evdeyim ama niyese bende bugun erken uyandimm galiba dun erken uyandim bugundee ayni saatte uyandimm..benim karnimm felaket aciktii yaaa.hamile olunca sabahlari erkenden acikiyorumm...

ye ozaman cnm ne kadar oldun
resm eklesene görelim göbüşü

İYİM CNM SEN NAPIYONN EVDESİN DMİ BUGÜN ERKENCİSİN YATIP UYUSANA AYOL kaydirigubbakcemile3

bana bişiler oldu:))
evlıyken saat 10 da sızardım koltukta gecelerı smdı gece 1 de yatıom sabah 6 bucukta dınc kalkıom
haftasonları 1 den once yatmak bılmıom
evlıyken ama oturmak ıstesem de haftasonları bıle gece 12 yı zor ederdım
bı canlılık geldı bana kaydirigubbakcemile3

hadi hayırlısı
ama bide şu var maaş değil de rahatlık daha önemli bence
hem 7 senen var çıkışını almayacakmısın

hadi hayırlısı
ama bide şu var maaş değil de rahatlık daha önemli bence
hem 7 senen var çıkışını almayacakmısın

yok tatllım ya ıcıme sınmedı almıcam sanırım be de maası ıkıncı plana attım
burda mutlu olsam mutsuz hasta uyksuz artık evım gbı öle rahatım kı
sozum de gecıo
orda sıfırdan baslamayı gozum yemedı
rahat ızın alıom
ct pz yok
burda mesaıye kalınca paramı da alıom ora vermıolarmıs
dun ızınlıydım ıste bunlarla ugrastım

ye ozaman cnm ne kadar oldun
resm eklesene görelim göbüşü

31 haftamdayim canim 9 haftam kaldi artik artik gobusu eklerim bir ara evde ekleyemiyorum anca annemlere gidince .benim gobus coktann buyuduu benim tosunumun hareketleri disardanda gozukuyor artik....

cnm huzur çok önemli psikolojik rahatlamışsın artık da ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…