slm kızlar ben kendimle uğraşmakdan giremedin foruma kötü haber bebeyimi kaybettim sırf miniğim için eşimle tekrar deneyecektim fakat hayırlısı böyleymiş kaybettim bebeyimi hannem ile konuşan varmı bilmiyorum ama onu şimdi daha iyi anladım bende karın ağrısı çekiyordum ve kanamam çok artmıştı son gün ve lavaboya gittiğimde peçeteye geldi bebeyim berbat bir duygu kaldım bir kaç dakika öylece ama yapacak bir şey yokdu ve doktora gittik hemen doktor söyledi durumu ben zaten görünce anladım kısmet kızlar hayat işte bazen güldürüyor bazen ağlatıyor ama rabbim en doğrusunu bilir hayırlısı böyleymiş ...
allah bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar versin ben denedim olmadı siz hiç üzülmeyin inşallah
bat İYİ KAŞMALR KIZLAR SONUCUM TEMİZ ÇIKTI UGÜN ALMAYA GİTTİK ÇOK MUTLUYUM ALLAH KİMSEYİ BEBEĞİYLE SINAMASIN..
GÜnaydın kızlar dÜn bİ İyİ bİde kÖtÜ haber aldık ama napalım hepsİ bİzİm İÇn rabbİm bİlİr doĞrusunu.
Yanlız nİllİe arkadaŞım nerden anladın kİ selpaktakİnİn bebeĞİn olduĞunu sana Çok zor gelmİŞtİr kesİn Öyle gÖrmek rabbİm feraha Çıkarsın tez zamanda senİde ama en azından hamİle kalabİlİyorsun bİde o var.
Jaya umutluyuz hannem salİha meryem jaİppur d_kupcu ven-har ece nerdesİnİzzzzzz
Gunaydın kızlar kımse yok muuu
Nilliee cok uzuldum canım ınan bana ,umarım sen ıyısındır.Allah senın ıcın boyle yazmıs yapacak bırsey yok,söylemesı kolay bılıyorum ama yasaması kımbılır nasıl((
Bat cım senın adına ıse cok sevındım gordun mu bak ,sonuc olumlu oldu ınan ben de cok mutlu oldum
Salıha sana gelınce:) Nerdesın bakım sen kaçgundur hmmm
Yaman sen naslsın
GÜnaydın kızlar dÜn bİ İyİ bİde kÖtÜ haber aldık ama napalım hepsİ bİzİm İÇn rabbİm bİlİr doĞrusunu.
Yanlız nİllİe arkadaŞım nerden anladın kİ selpaktakİnİn bebeĞİn olduĞunu sana Çok zor gelmİŞtİr kesİn Öyle gÖrmek rabbİm feraha Çıkarsın tez zamanda senİde ama en azından hamİle kalabİlİyorsun bİde o var.
Jaya umutluyuz hannem salİha meryem jaİppur d_kupcu ven-har ece nerdesİnİzzzzzz
miden mı hulanıo:)
ay alemsın valla
saliha,
evdeyım evet gec de yattım ama erken uyandım
bebek nasıl buyudu mu:)
:ecrin_bebek:İYİ KAŞMALR KIZLAR SONUCUM TEMİZ ÇIKTI UGÜN ALMAYA GİTTİK ÇOK MUTLUYUM ALLAH KİMSEYİ BEBEĞİYLE SINAMASIN..
tatlım ben burdayım yazdım sana da nasılsın dıye sanıırm gormedın
naber?
valla kız psikolojik galiba.
evet büyüdü teyzesi kocaman oluyo benim göbek çıktı özellikle akşamları çok oluyo sabah pek fazla değilde akşamları sanki 9 aylık gibi :) :)
kız evdesin yatsana bir güzell :)
gunaydin kizlar nasilsinizz..bende evdeyim ama niyese bende bugun erken uyandimm galiba dun erken uyandim bugundee ayni saatte uyandimm..benim karnimm felaket aciktii yaaa.hamile olunca sabahlari erkenden acikiyorumm...
İYİM CNM SEN NAPIYONN EVDESİN DMİ BUGÜN ERKENCİSİN YATIP UYUSANA AYOL kaydirigubbakcemile3
oo sen daha ılerkı aylarda gör.maşallah masallah
uykum kaçtı kızzz
gece de 2 de yattım aslında 9 da uyandım ama.
ınsan ısteyken evde olup yatası gelıo evdeyken de uykusu kacıo
dün ben de ıs grsmesıne gttım
aldıgım maasın bır katı daha verdıler
ama ofis vs ıcıme sınmedı kızlar ıkılemde kaldım
onlar benı cagırdı birden aradılar.
Burda ahatım sımdı 7 sene olucak ılk ısyerım kendımı cok rahat hıssedıyorum
hadi hayırlısı
ama bide şu var maaş değil de rahatlık daha önemli bence
hem 7 senen var çıkışını almayacakmısın
ye ozaman cnm ne kadar oldun
resm eklesene görelim göbüşü
bana bişiler oldu:))
evlıyken saat 10 da sızardım koltukta gecelerı smdı gece 1 de yatıom sabah 6 bucukta dınc kalkıom
haftasonları 1 den once yatmak bılmıom
evlıyken ama oturmak ıstesem de haftasonları bıle gece 12 yı zor ederdım
bı canlılık geldı bana kaydirigubbakcemile3
cnm huzur çok önemli psikolojik rahatlamışsın artık da ondan
evet caım sanırım oyle
kız ızmıre gelsem senı gormek ısterım valla cok sevdım ben senı
jaıppurdan yıne hbr yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?