Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

arkadaşlar beni de arnıza alır mısınz?bende geçen ay hamile kalmaya karar verdim..bu ay ilk denememizi yaptık bakalım

hg aramıza cnm kendinden bahsedermisin brz

hb canım..... yaklaşık 3 yıllık evliyim...ilk 2 yıl yasmin kullandım..geçen yazdan beri başka yolla korunuyorduk..geçen ay artık bebeğimiz olsun dedik..mayısta denedik ama yumurtlama tarihi falan hesaplamadan,bişey olmadı.....bu aya biraz daha ümitliyim bakalım..

anladımm,
umarım en kısa zamanda gelir meleğinizzz
folik aside başladın mı peki

anladımm,
umarım en kısa zamanda gelir meleğinizzz
folik aside başladın mı peki

hamile kalmaya karar verince genel muayene için gittim doktora..ama folic asidi hamile kaldıktan sonra öneriyorum ben dedi..geçen ay kullanmamıştım,belki o yüzden olmadı(çünkü adetim parça parçaydı bu ay,galiba tutunamadı)sonra riske atmamak için kendim gittim aldım eczaneden ,bu ay kullandım bakalım nolcak

neden sonra kullan dediki doktorun
ben aldım başladım kullanmaya yani denemeye başladığımzda 1,5 aydır kullanıyo olacağım

merhaba canım arkadaşlarım hepinize güzel dileklerinizden dualarınızdan ötürü tek tek teşekkür ederim..
o kadar rahatladınki, anlatamam üstümden koca bi yük kalktı sanki kızım çok sağlıklı bide şu ayrıntılı ultrasonuda atlatırsak çok iyi olucak...

amniosentez en önemlisi idi cnm
bunu temiz atlattın gerisinden korkma

neden sonra kullan dediki doktorun
ben aldım başladım kullanmaya yani denemeye başladığımzda 1,5 aydır kullanıyo olacağım

bende anlamadım işte canım..inandım doktor ne demişse..sonra baktım herkes kullanıyo aldım işte şimdi 1 ay olacak benimde;ama biz denemeye başladık...haftaya kanda baktıracam gebeliğe,bakalım ne çıkacak

sevindim canım bebeğinin sağlıklı olmasına..kaçınca haftadasın şimdi(yeniyim ben bilmiyorum)

kız salıha ,meryem
sizi de sevmem mı hepınızı sevıom burdakı herkesıııı:)))
ama almanya ve antepe gıdemeyecegım ıcın öle dedım ızmır yakın kızlar banaaaa

kız salıha ,meryem
sizi de sevmem mı hepınızı sevıom burdakı herkesıııı:)))
ama almanya ve antepe gıdemeyecegım ıcın öle dedım ızmır yakın kızlar banaaaa

hadi hadi biz anliycamizi anladik gariiiiii...izmirde gorusun bakalimm...bizde geliriz bigun oralara gelceksen eylulde gelde bende izinde olcam heheheh....

kizlar oglusuma kapi susu yaptim cok super olduu hazirlara tas cikartir valla 4 saat kadar ugrastim belim felan felaket agridi ama sonucta cok guzel oldu resmini yuklerim sizee...optum herkeze iiyii geceler allah rahatlik versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…