evet caım sanırım oyle
kız ızmıre gelsem senı gormek ısterım valla cok sevdım ben senı
jaıppurdan yıne hbr yok
ne yani bizi sevmedin mi donuşma bizleeeee :1closedeyes: :1closedeyes:
bencedeeeeeeeeeeeeeee
küstük değil mi meryemm sen git yamancığını sev(yamancım alınma delikafadulden )
arkadaşlar beni de arnıza alır mısınz?bende geçen ay hamile kalmaya karar verdim..bu ay ilk denememizi yaptık bakalım
hg aramıza cnm kendinden bahsedermisin brz
hb canım..... Yaklaşık 3 yıllık evliyim...ilk 2 yıl yasmin kullandım..geçen yazdan beri başka yolla korunuyorduk..geçen ay artık bebeğimiz olsun dedik..mayısta denedik ama yumurtlama tarihi falan hesaplamadan,bişey olmadı.....bu aya biraz daha ümitliyim bakalım..
anladımm,
umarım en kısa zamanda gelir meleğinizzz
folik aside başladın mı peki
hamile kalmaya karar verince genel muayene için gittim doktora..ama folic asidi hamile kaldıktan sonra öneriyorum ben dedi..geçen ay kullanmamıştım,belki o yüzden olmadı(çünkü adetim parça parçaydı bu ay,galiba tutunamadı)sonra riske atmamak için kendim gittim aldım eczaneden ,bu ay kullandım bakalım nolcak
merhaba canım arkadaşlarım hepinize güzel dileklerinizden dualarınızdan ötürü tek tek teşekkür ederim..
O kadar rahatladınki, anlatamam üstümden koca bi yük kalktı sanki kızım çok sağlıklı bide şu ayrıntılı ultrasonuda atlatırsak çok iyi olucak...
neden sonra kullan dediki doktorun
ben aldım başladım kullanmaya yani denemeye başladığımzda 1,5 aydır kullanıyo olacağım
merhaba canım arkadaşlarım hepinize güzel dileklerinizden dualarınızdan ötürü tek tek teşekkür ederim..
o kadar rahatladınki, anlatamam üstümden koca bi yük kalktı sanki kızım çok sağlıklı bide şu ayrıntılı ultrasonuda atlatırsak çok iyi olucak...
amniosentez en önemlisi idi cnm
bunu temiz atlattın gerisinden korkma
sevindim canım bebeğinin sağlıklı olmasına..kaçınca haftadasın şimdi(yeniyim ben bilmiyorum)
kız salıha ,meryem
sizi de sevmem mı hepınızı sevıom burdakı herkesıııı:)))
ama almanya ve antepe gıdemeyecegım ıcın öle dedım ızmır yakın kızlar banaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?