Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hadi hadi biz anliycamizi anladik gariiiiii...izmirde gorusun bakalimm...bizde geliriz bigun oralara gelceksen eylulde gelde bende izinde olcam heheheh....

meryem yaaaa öyle deme canımmmm
tamam tatlım eylulde gelırm

kizlar oglusuma kapi susu yaptim cok super olduu hazirlara tas cikartir valla 4 saat kadar ugrastim belim felan felaket agridi ama sonucta cok guzel oldu resmini yuklerim sizee...optum herkeze iiyii geceler allah rahatlik versinnn

resmini bi an önce yükle canım..merak ettim

selam kızlar. nasılsınızzzzzz. ozledınızmı benı. meryemcım ne kadar kaldı doguma. bat, hannem ve dıger hamıleler nasıl gıdıyor bakalım. benım oglusum 1,5 aylık oldu teyzelerı. uyuyor sımdı. hamılelık gunlerımı ozledım vallaa.
hepınızı opuyorum.

Hosgeldin taze anne özledik tabi.oglusun masallah bùyùmùs benim 9haftam kaldi nasip olursa oglusuma az kaliyor.insallah sende hersey yolundadir.arada gel bizi habersiz birakma öptm seni ve oglusu

kizlar oglusuma kapi susu yaptim cok super olduu hazirlara tas cikartir valla 4 saat kadar ugrastim belim felan felaket agridi ama sonucta cok guzel oldu resmini yuklerim sizee...optum herkeze iiyii geceler allah rahatlik versinnn

oo marifetliyiz desene güle güle kullanın inşallah

ayy kimleri görüyorum nasılsın cnm yaa
kuxzucuğunun resmini koymayacakmısın hiç.hem doğumun nasıldı evdekiler nasıl davranıyor anlatsana brz.kuzucuğunuda öp kokla bizden.allah bahtını açık etsin :ecrin_bebek:

jayacım nerelerdesin sen ya özledik seni tabi özlemezmiyiz maşallah oğluna uyusunda büyüsün maşallah tıpıştıpış yürüsün inşallah benim hamileliğim son biaydır sıkıntılı geçiyordu fakat şuna çok iyiyim kızımda iyi ellerinden öper teyzesi sen neler yapıyosun nasıl gidiyo annelik evdeki durumların umarım herşey yolundadır kendine ve oğluna çok iyi
bak arada gel özletme kendini...opuyorumnanaktan

yukledim canim resimlerden bakabilirsin..

kizlar sizde bakin oglusuma yaptigim kapi susunu ekledim daha tam bitmedi ama yinede ekledim

meryemcim çok güzel olmuş ellerine sağlık...

günaydın kızlar iyi haftalar hepinize mutlu huzurlu günler dilerim

günaydın yamancım nasılsın bende sana iyi bi hafta diliyorum..

günaydın kızlar topic hareketlenmş ne guzel
yaya cm bebişine maşallah Rabbim bizlere de o günün göstersin

günaydın teolog nasılsın nasıl gidiyo hamilelik sıkıntın varmı ağrın sızın..

ECECİM SANADA GÜNAYDIN..

günaydın arkadaşlar...Ben aranıza yeni katıldım..Duydumki bebek isteyenler burada toplaşmış..Tamam doğru adres dedim geldim..

Oyy oyy kımler gelmıŞ bat nasılsın cnm
teolog sen kaÇ haftalık oldun
ıyım eeccım sen nasılsın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…