hadi hadi biz anliycamizi anladik gariiiiii...izmirde gorusun bakalimm...bizde geliriz bigun oralara gelceksen eylulde gelde bende izinde olcam heheheh....
kizlar oglusuma kapi susu yaptim cok super olduu hazirlara tas cikartir valla 4 saat kadar ugrastim belim felan felaket agridi ama sonucta cok guzel oldu resmini yuklerim sizee...optum herkeze iiyii geceler allah rahatlik versinnn
resmini bi an önce yükle canım..merak ettim
yukledim canim resimlerden bakabilirsin..
kizlar sizde bakin oglusuma yaptigim kapi susunu ekledim daha tam bitmedi ama yinede ekledim
Hosgeldin taze anne özledik tabi.oglusun masallah bùyùmùs benim 9haftam kaldi nasip olursa oglusuma az kaliyor.insallah sende hersey yolundadir.arada gel bizi habersiz birakma öptm seni ve oglususelam kızlar. nasılsınızzzzzz. ozledınızmı benı. meryemcım ne kadar kaldı doguma. bat, hannem ve dıger hamıleler nasıl gıdıyor bakalım. benım oglusum 1,5 aylık oldu teyzelerı. uyuyor sımdı. hamılelık gunlerımı ozledım vallaa.
hepınızı opuyorum.
kizlar oglusuma kapi susu yaptim cok super olduu hazirlara tas cikartir valla 4 saat kadar ugrastim belim felan felaket agridi ama sonucta cok guzel oldu resmini yuklerim sizee...optum herkeze iiyii geceler allah rahatlik versinnn
selam kızlar. nasılsınızzzzzz. ozledınızmı benı. meryemcım ne kadar kaldı doguma. bat, hannem ve dıger hamıleler nasıl gıdıyor bakalım. benım oglusum 1,5 aylık oldu teyzelerı. uyuyor sımdı. hamılelık gunlerımı ozledım vallaa.
hepınızı opuyorum.
günaydın kızlar iyi haftalar hepinize mutlu huzurlu günler dilerim
günaydın kızlar topic hareketlenmş ne guzel
yaya cm bebişine maşallah Rabbim bizlere de o günün göstersin
selam kızlar. nasılsınızzzzzz. ozledınızmı benı. meryemcım ne kadar kaldı doguma. bat, hannem ve dıger hamıleler nasıl gıdıyor bakalım. benım oglusum 1,5 aylık oldu teyzelerı. uyuyor sımdı. hamılelık gunlerımı ozledım vallaa.
hepınızı opuyorum.
yukledim canim resimlerden bakabilirsin..
kizlar sizde bakin oglusuma yaptigim kapi susunu ekledim daha tam bitmedi ama yinede ekledim
günaydın kızlar iyi haftalar hepinize mutlu huzurlu günler dilerim
günaydın kızlar topic hareketlenmş ne guzel
yaya cm bebişine maşallah Rabbim bizlere de o günün göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?