selamün aleyküm kızlar imtihan dünyasında yeni yeni imtihanlarla sınanıyorum.
Dr a gttm kısalık iyice artmış. şimdide böbreklerinde ikisininde büyüme varmış
sizden isteğim bol bol dua inşallah.çok zor imtihanım dua edin ne olur:::::::::((((((((((((((((((888
dr a gttm kısalık iyice artmış. şimdide böbreklerinde ikisininde büyüme varmış
sizden isteğim bol bol dua inşallah.çok zor imtihanım dua edin ne olur:::::::::((((((((((((((((((888
dr a gttm kısalık iyice artmış. şimdide böbreklerinde ikisininde büyüme varmış
mrb meryemcim nasılsın ya hannneme çok üzüldüm ya okuyunca dondum kaldım..
aynen bende daha aksam aklima gelmistii nerede napiyor diyee...cok aci bi durumm yaa diyecek laf yok inankii[/QUOT
haklısın sözün bittiği yerdeyim şuan ne desek ne söylesek boş onu o kadar iyi
anlıyorumki belki aynı değil sorunumuz ama sıkıntısını anlayabiliyorum ALLAH YARDIMCISI OLSUN valla günler geçmek bilmiyor böyle ama ben inanıyorum
çok sağlıklı doğacak hannemin kızları bol bol dua edelim olurmu topikçe..
aynen bende daha aksam aklima gelmistii nerede napiyor diyee...cok aci bi durumm yaa diyecek laf yok inankii[/QUOT
haklısın sözün bittiği yerdeyim şuan ne desek ne söylesek boş onu o kadar iyi
anlıyorumki belki aynı değil sorunumuz ama sıkıntısını anlayabiliyorum ALLAH YARDIMCISI OLSUN valla günler geçmek bilmiyor böyle ama ben inanıyorum
çok sağlıklı doğacak hannemin kızları bol bol dua edelim olurmu topikçe..
insallah canimm yaaa...burda hep beraber bi aile gibi olduk hepimizin dertlerini paylasiyoruz ortak olmaya calisiyoruz isimlerimizi bile bilmesekte gercek hayattada hep dusunuyoruz..insan booyle seylerin hep uzaklarda filmlerde yada haberlerde oldugunu saniyor takii yakininda birilerine oluncaya dek...rabbim buyuk kimseye kaldiramayacagi yukler vermezz...basimiza ne zaman ne gelecegini bilmiyoruzz onun icin bol bol dua edicem tum bebeklerimiz icinde...
insallah canimm yaaa...burda hep beraber bi aile gibi olduk hepimizin dertlerini paylasiyoruz ortak olmaya calisiyoruz isimlerimizi bile bilmesekte gercek hayattada hep dusunuyoruz..insan booyle seylerin hep uzaklarda filmlerde yada haberlerde oldugunu saniyor takii yakininda birilerine oluncaya dek...rabbim buyuk kimseye kaldiramayacagi yukler vermezz...basimiza ne zaman ne gelecegini bilmiyoruzz onun icin bol bol dua edicem tum bebeklerimiz icinde...
evet canım biribirimizi tanımıyoruz ama bütün sıkıntılarımızı ailemize anlatamadıklarımızı
burda paylaşıyoruz hep beraber bende bol bol dua edicem hannem ve tüm anneler ve bebekleri için şimdi çıkıyorum eşim geldi yemek yicez sonra görüşmek opuyorumnanaktanüzere
bende cikiyorum canim sizede afiyet olsun bizde yemek yiyecegizz...iyi aksamlarr optum kizin ve seniievet canım biribirimizi tanımıyoruz ama bütün sıkıntılarımızı ailemize anlatamadıklarımızı
burda paylaşıyoruz hep beraber bende bol bol dua edicem hannem ve tüm anneler ve bebekleri için şimdi çıkıyorum eşim geldi yemek yicez sonra görüşmek opuyorumnanaktanüzere
gunaydin tembel kizlar yine yoksunuzz,,,,nasilsinizz benim bugun doktor kontrolum var dua edin oglusumla insallah heersey normal gidiyodur...gelince yazarim kizlar kolay gelsin..biraz islerim var onlari yapcam gitmeden optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?