Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Topık terkedıldı resmen kımse gelmeyınce bende gelmıyorum sıkılıyorum napayım

selamün aleyküm kızlar imtihan dünyasında yeni yeni imtihanlarla sınanıyorum.

dr a gttm kısalık iyice artmış. şimdide böbreklerinde ikisininde büyüme varmış

sizden isteğim bol bol dua inşallah.çok zor imtihanım dua edin ne olur:::::::::((((((((((((((((((888

cnm ya hep hayırlısı diyoruz rabbim biliyor doğrusunu o yüzden lütfen çok üzülme du bakalım gün doğmadan neler doğar.en azından hamile kalabiliyosun rabbim yrd olucaktır mutlaka.
Duacınız biz rabbim feraha çıkarsın

rabbim yardimcin olsun canim dualarimiz seninle...allah kimseye kaldiramayacagi seyler vermezz sevdigi kullarini dunyada imhitan eeder.insallah bu sorunlarin sonunda cok mutlu olursun canim hersey duzelir...rabbim kimseyi boyle seylerle sinmasinnn AMINNNNNNNNNN

aleykümselam hannemcim ya çok üzüldüm canım ya allah yardımcın
olsun merak ettiğim neden kaynaklıyo bu kısalma ve büyüme bi sebebi varmı
neyse senin için bol bol dua edicem canım rabbim beni feraha çıkardı
inşallah senide çıkaracak dediğin gibi bu dünya imtihanlarla dolu inş bu sınavdan başın dik çıkarsın dualarım seninle...

Günaydın kızlarrrrr
Hepinize hayırlı günler olsun

saliha yaman günaydınnnn

çok uykum var benim bugun yaaaa

gunaydin tembel kizlar yine yoksunuzz,,,,nasilsinizz benim bugun doktor kontrolum var dua edin oglusumla insallah heersey normal gidiyodur...gelince yazarim kizlar kolay gelsin..biraz islerim var onlari yapcam gitmeden optum hepinizi

gunaydin tembel kizlar yine yoksunuzz,,,,nasilsinizz benim bugun doktor kontrolum var dua edin oglusumla insallah heersey normal gidiyodur...gelince yazarim kizlar kolay gelsin..biraz islerim var onlari yapcam gitmeden optum hepinizi

canımm
allah işini rast gotursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…