taze gelinmişsin
bizde 2 yıllık evliyiz cnm kısmetse temmuzda başlayacağız denemelere
allah tez zamanda sağlıklı evlatlar versin hepimize
CNM YA DEME BÖYLE BAK BENDE ÜZÜLÜYORUM RABBİM FERAHA ÇIKARSIN TEZ ZAMANDA
Dünya ve Ahiret Sıkıntısını Gideren Dua
Bismillahirrahmanirrahim: Hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül’arşıl’azim
Yüce Peygabberimiz şöyle buyurmuştur:
Her kim, hergün olmak üzere, sabah akşam bu duayı okursa; Allah Teala, o kimsenin en mühim, en önemli işlerinde kolaylık ihsan eder (o kimseye yardım eder) Dünya ve ahiret ile ilgili sıkıntılarını giderir
Duanın Manası: Allah bana kafidir(bana yeter) Ondan başka ibadet edecek hiç bir ilah yoktur O’na güvendim, O’na dayandım O, büyük arşın sahibidir
Sevgili kardeşim! Dünya dertlerinden, dünya sıkıntılarından kurtulmak istiyorsan bu duayı sabah, akşam yedi kere okumaya devam etmelisin En güç işinde, başaramadığın en zor işlerinde, bir memuriyet, bir görev, bir imtihan(sınav) zamanlarında dahi Allah Teala yardım edecektir
Allaha Emanet olun…
BU DUAYI OKU BENDE ÇOK ZORDAYDIM 1 AY ÖNCE RABBİMİN DUALARIYLA ŞÜKÜR DÜZELDİM,
HIZIR ALEYHİSSELAM GELSİN YARDIMINA CNM
DARDA ZORDA OLMAK ÇOK ZOR SADECE DUA ET CNM :a015:
ÖZLEMCİĞİM canım şimdi inşikak suersinin mealine baktım doğumla yada evlatlarla ilgili hiç bir cümle göremedim.tabiki ayettir okumada fayda var ama MERYEM suresinde açıkça HZ Meryemin doğumundan ve kolaylığından bahsediyor istersen onu da oku.hem ben duymuştumda ve ayetlerede de açıkça yazıyor.bana biri buruç suresini oku dedi baktım mealine burçlarla ilgili okumadım sonra o kişiyi gördüğümde ya kusurabakma ben karıştırmışım dedi.yani ne için ne okuduğunda önemli anlamını bilmekde bilerek okumakda daha güzel.
Biliyosun HZ MERYEM çok kolay bir doğum yapmış ve hatta bunuda su sesine ve hurmaya bağlamış KURAN-I KKERİM öptüm canım banada dua etmeyi unutma...[/QUOTE
ayyy canım benim gerçekten hiç üzülme telaş etme bu dünyada birçok kez sınayacak Rabbim bizi bebişlerinde sende inşallah sağlıklı olacaksınız tamam canım Meryem Suresini okurum birde Meryem ananın eli adında bi bitki varmış doğum anında suya koyunca yavaş yavaş çiçek açmaya başlıyomuş ve doğum çok kolay oluyomuş deneyenler çok memnun dün bir arkadaştan duydum
ÖZLEMCİĞİM canım şimdi inşikak suersinin mealine baktım doğumla yada evlatlarla ilgili hiç bir cümle göremedim.tabiki ayettir okumada fayda var ama MERYEM suresinde açıkça HZ Meryemin doğumundan ve kolaylığından bahsediyor istersen onu da oku.hem ben duymuştumda ve ayetlerede de açıkça yazıyor.bana biri buruç suresini oku dedi baktım mealine burçlarla ilgili okumadım sonra o kişiyi gördüğümde ya kusurabakma ben karıştırmışım dedi.yani ne için ne okuduğunda önemli anlamını bilmekde bilerek okumakda daha güzel.
Biliyosun HZ MERYEM çok kolay bir doğum yapmış ve hatta bunuda su sesine ve hurmaya bağlamış KURAN-I KKERİM öptüm canım banada dua etmeyi unutma...[/QUOTE
ayyy canım benim gerçekten hiç üzülme telaş etme bu dünyada birçok kez sınayacak Rabbim bizi bebişlerinde sende inşallah sağlıklı olacaksınız tamam canım Meryem Suresini okurum birde Meryem ananın eli adında bi bitki varmış doğum anında suya koyunca yavaş yavaş çiçek açmaya başlıyomuş ve doğum çok kolay oluyomuş deneyenler çok memnun dün bir arkadaştan duydum
canım bENİM SAĞOL SİZDE BOL BOL DUA EDİN İNŞALLAH BANA....
hannem hosgeldın cnm edıyoruz biz de sana dua bebişlerini sağlılkılı sıhhatlı kucagına alırsın ınsallah canım
mutlu kız sen de hosgeldın sen de yenı evlıymıssın ne güsel ,Allah gonlune göre versın cnm senın de
hoşbulduk canım sendemi yeni evlisin Allahım herkesin gönlüne göre versin canım inşallah
günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim acaba????
pardon canım özür dilerim
olsun canım nolucak:)
ben 4 sene evli kaldım gecen hafta bugun eşimden ayrıldım
madem tanısıyoruz ben de söyleyeyım bari
anladım canım hayırlısı olsun
merhaba ben yenı katıldım ..
bende günde 1 tabe folık plus 1 tane supradın içiyorum.
sıgara kullandıgım için vitemıni duzenli alıyorum..
bende günde 1 tabe folık plus 1 tane supradın içiyorum.
sıgara kullandıgım için vitemıni duzenli alıyorum..
Bende günde 1 tabe folık plus 1 tane supradın içiyorum.
Sıgara kullandıgım için vitemıni duzenli alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?