Merhaba kızlar... İlk merhabı vererek ben de kaderdaşınız olmaya talibim kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın canım benımmm
kendınden bahsedermısın senı tanıyalım bıraz
27 yaşındayım. Bu ay sonunda 2 yıl bitecek evliliğimde. Eşim denizci. Aslında daha 1-2 sene çocuk düşnmüyorduk ama bazı sağlık sorunlarım çıktı. Doktorum da hiç erteleme hemen yap deyince birden kendimi çocuk isterken buldum.
Şu an herhangi bir sıkıntı yok kontrollerim iyi çıkıyor doğal yoldan rahatlıkla hamile kalabilirsin diyor doktorum ama biraz da endişeleniyorum ya olmazsa diye.
Hem de eşimin mesleğinde dolayı sürekli 1 yıl deneme şansımız da yok bizim. 10 güne gelecek 2-3 ay kalacak. Eğer gebelik olmazsa bir dahaki deneme yılbaşında başlayacak. Böyle karışık durumlardayım işte kaydirigubbakcemile3
bat demek buraya gelıyorsun,keşke gorusebılseydık:)
ben de bursadayım kızzzzz
kızlar bu arada ben dun teologa mesaj attım face den ama cvp gelmedı hem de baktım oraya da gırmemıs bayadır(((
ben de pazar sabah 7 de hortladım uyuyamadım:))) delımıyım ne hafta içi öluyorum uyku dıe haftasonu uyuyasım gelmıo:))) psıkolojık
kızlarrrr çok mutluyum az önce arabamı aldım:)))
pazartesı teslım alacagızzz
allaha sukurler olsun
bat iyi geceler kızlar yarın bursa yolcusuyuz eşim aniden izin aldı apar topar hazırlıklara başladım öldüm yorgunluktan ya neyse hepinizin allaha emanet olun bi hafta yokum özleyin beni olurmu hepinizi çok seviyorum öpüyorum kocaman haftaya görüşmek üzere...
cnm benim çok sevindim güle güle kazasız belasız hep iyi yolculuklar için kullan inşallah
hayırlı olsun
tesekkurler canım benım
nasılsın
bizim de izmirde var
gelırsek görüşürüz sen buraya ben oraya:)
27 yaşındayım. Bu ay sonunda 2 yıl bitecek evliliğimde. Eşim denizci. Aslında daha 1-2 sene çocuk düşnmüyorduk ama bazı sağlık sorunlarım çıktı. Doktorum da hiç erteleme hemen yap deyince birden kendimi çocuk isterken buldum.
şu an herhangi bir sıkıntı yok kontrollerim iyi çıkıyor doğal yoldan rahatlıkla hamile kalabilirsin diyor doktorum ama biraz da endişeleniyorum ya olmazsa diye.
Hem de eşimin mesleğinde dolayı sürekli 1 yıl deneme şansımız da yok bizim. 10 güne gelecek 2-3 ay kalacak. Eğer gebelik olmazsa bir dahaki deneme yılbaşında başlayacak. Böyle karışık durumlardayım işte kaydirigubbakcemile3
eceezgi offf yine kımse yok
arabam toyota corola 2007 model dizel siyah renkte cici bişi işte :)
allah size daha ıyılerını nasip etsın ınsallah
OO SÜPER BABAMDADA BUNDAN VAR AMA BEYAZI
İİ GÜNLERDE KULLAN İNŞALLAH
BİZİMDE OPEL COMBO CITY PLUS VAR 2010 MODELHAVA ATAYIM AZICIK sempatiksalakcinni
hmm sizinki de güselmiş canım at at havanı:)))
biizm evliyken yoktu arabamızanca gecınmeye zor yetiodu maaş
babnınkıyle aynı desene:)
toyota güzel ve kaliteli bi araba cnm
yolda bırakmaz senii
evet öyleymıs:)
kullanı da güsel bakalım şimdilik
of hiç işim yok benım oturuom öle
sen yogunmusun
AYY EVT CNM YA DİĞER ARKADAŞ İZNE AYRILDI
BENDE ÇARŞAMBA ÇIKIYORUM
BİDE YRN ÇOK YAKIN ARKADAŞIMIN KINASI ÇARŞAMBA AKŞAMIDA DÜĞÜNÜ VAR
AYNI GECEDE YOLA ÇIKICAZ BRZ YOĞUN OLACAĞIZ kafamçokkarıştı AMA NAPALIM BÖYLE DENK GELDİ
AAA evet baya yorucu olur ama yapacak bişi yok((
Allah kolaylık versin
çalısma yaptınız mı
:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?