Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Merhaba kızlar... İlk merhabı vererek ben de kaderdaşınız olmaya talibim kaydirigubbakcemile3

hoşgeldın canım benımmm
kendınden bahsedermısın senı tanıyalım bıraz

27 yaşındayım. Bu ay sonunda 2 yıl bitecek evliliğimde. Eşim denizci. Aslında daha 1-2 sene çocuk düşnmüyorduk ama bazı sağlık sorunlarım çıktı. Doktorum da hiç erteleme hemen yap deyince birden kendimi çocuk isterken buldum.
Şu an herhangi bir sıkıntı yok kontrollerim iyi çıkıyor doğal yoldan rahatlıkla hamile kalabilirsin diyor doktorum ama biraz da endişeleniyorum ya olmazsa diye.
Hem de eşimin mesleğinde dolayı sürekli 1 yıl deneme şansımız da yok bizim. 10 güne gelecek 2-3 ay kalacak. Eğer gebelik olmazsa bir dahaki deneme yılbaşında başlayacak. Böyle karışık durumlardayım işte kaydirigubbakcemile3

anladım canım benım gecmıs olsun
Rabbım gonlune gore verır ınsallah
sen de esın burdayken her anı değerlendırırsın:))))
ınsallah rabbım cok bekletmez tatlım

valla ben bugun cok uyuydum gece sicakti sabaha serinlemis serinlikle 12 bucuga kadar uyumusuz bayadir bu kadar uyumamistimm iyi oldu

slm herkese cnm çok sıkkın bugün.kayıvalidem bileziklermizin hepsini dr için bozdurduğumuzu öğrenmiş.köpürmüş eşim öle dediakşamada bizi bekliyomuş konuşcakları varmış.kesin bunu bahane edip aynı evde oturma meselesini açacak yineeee

kızlarrrr çok mutluyum az önce arabamı aldım:)))
pazartesı teslım alacagızzz
allaha sukurler olsun

cnm benim çok sevindim güle güle kazasız belasız hep iyi yolculuklar için kullan inşallah
hayırlı olsun

ooo süper cnm gezin brz
bursada çok akraba var bizimde
iyi tatillerrr

hg aramıza cnm
hadi hayırlısı bakalım
belli olmaz belki ilk denemede gelir meleğin
bizde 2 yıllık evliyiz ve 1 temmuzda başladık ilk denemelere
rabbim hayırlı zamanlarda versin

eceezgi offf yine kımse yok

ben varım cicim anlatsana arabanı nasıll

arabam toyota corola 2007 model dizel siyah renkte cici bişi işte :)
allah size daha ıyılerını nasip etsın ınsallah

arabam toyota corola 2007 model dizel siyah renkte cici bişi işte :)
allah size daha ıyılerını nasip etsın ınsallah

OO SÜPER BABAMDADA BUNDAN VAR AMA BEYAZI
İİ GÜNLERDE KULLAN İNŞALLAH

BİZİMDE OPEL COMBO CITY PLUS VAR 2010 MODEL HAVA ATAYIM AZICIK sempatiksalakcinni

OO SÜPER BABAMDADA BUNDAN VAR AMA BEYAZI
İİ GÜNLERDE KULLAN İNŞALLAH

BİZİMDE OPEL COMBO CITY PLUS VAR 2010 MODEL HAVA ATAYIM AZICIK sempatiksalakcinni

hmm sizinki de güselmiş canım at at havanı:)))
biizm evliyken yoktu arabamız anca gecınmeye zor yetiodu maaş
babnınkıyle aynı desene:)

evet öyleymıs:)
kullanı da güsel bakalım şimdilik
of hiç işim yok benım oturuom öle
sen yogunmusun

AYY EVT CNM YA DİĞER ARKADAŞ İZNE AYRILDI
BENDE ÇARŞAMBA ÇIKIYORUM
BİDE YRN ÇOK YAKIN ARKADAŞIMIN KINASI ÇARŞAMBA AKŞAMIDA DÜĞÜNÜ VAR
AYNI GECEDE YOLA ÇIKICAZ BRZ YOĞUN OLACAĞIZ kafamçokkarıştı AMA NAPALIM BÖYLE DENK GELDİ

AAA evet baya yorucu olur ama yapacak bişi yok((
Allah kolaylık versin
çalısma yaptınız mı

:kedi:

Slm kızÇeler ece kız hayırlı olsun araban gÜzel gÜnlerde kazasız belasız kullan ınŞaallahhhh.
Nasılsın yaman temel atma operasyonları devam edıyor anlaŞılan :))))))) rabbım Çok bekletmez ınŞaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…