Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

saol canım benım
daha ıyılerı sizin olsun inşallah
nasılsın bakalımmm
bugun erkencisin:)

saol canım benım
daha ıyılerı sizin olsun inşallah
nasılsın bakalımmm
bugun erkencisin:)

amiiin canım ecmain inşaALLAH.
çok şükür iyiyim RABBİM bugünden geri koymasın. benim pıtırcık kızımın hareketlerini hissediyorum hafif hafif kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın iyisin inşaALLAH.

slm kızçeler ece kız hayırlı olsun araban güzel günlerde kazasız belasız kullan inşaallahhhh.
Nasılsın yaman temel atma operasyonları devam ediyor anlaşılan :))))))) rabbim çok bekletmez inşaallah.

amin cnm çok saol

sen nasılsın nasıl geçiyor günler

ayy ne güzel yaaa kaç haftalık oldun cnm

kıyamam demek hissetmeye basladın
maşallah ne güsel
Allah sağlıkla kolaylıkla kucagına almayı nasip etsın cnm

iyiyim ben ne olsun
değişen bişi yok ,şükür:)

eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nereye gittin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

amiin amiin ecmain canım benim çok sağol.
yeni hayatın nasıl alışabildin mi

tuhaf olan bişi var
bana çok ilginç gelio
sankı annemlerın evden hiç çıkmamış gbiyım ,yanı sankı ben hıc evlenmedım,
beynim o 4 seneyi silmiş gbi
Allaha şükür huzurluyum ve çok ıyı bır karar verdiğiimi zaman gectıkce daha da ıyı anlamaya basladım,ne kadar sağlıksız bir hale gelmıs bızım ılıskımız.
yüzüm gülüyor herkes bendekı değişimi farketmiş ayrıldıgımı bılmeyenler soruyor bugunlerde çok yuzun gülüyor sende değişiklik var falan dıolar ,eskıden yorgun ,bitkin ölü gbymısım

keşke onu o ılk anasına gtmeye basladıgı zamanlar koyuverseydım kapının önune

sadece kendıme bu yuzden çok kızıom
ona da bi evliliği yürütemedi ağzına yuzne bulastırdı o bakımdan acayip kinliyim

17 haftanın içinde canım 16+1 günlük bazen tuhaf oluyorum pıt pıt kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 RABBİM bütün isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inşaALLAH.

AYY NE GÜZELL CNM YA BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM NASIL HİSSEDİLDİĞİNİ hihoyyyt

aman canım boşver sen mutlu huzurlu ol yeter. hani ilginç diyosun ya hiç evlenmemişim gibi bence ilginç değil annen baban kardeşin sana o sıcaklığı yaşattı onlar sana şevkatle yaklaşmasaydı sen daha farklı olurdun. Seni dışlasaydılar yıpratıcı söyler sarfetselerdi bu kadar çabuk kendine gelemezdin.
çok şükür ki büyük yaralar almadan atlattın. çok sevindim senin adına.:içelim:

evt cnm aileler destek olmasa çok zor olurdu allahtan aileler destek oluyor
allah onları başımızdan eksik etmesin

ay evet ya
annem babam onların konusunu acmıolar bile
canım onlar benım kıyamam
babam hep olsun kızım üzülme der Allah senı bundan snr iilerle karsılastırsın der
ben destek olmayan aılelere cok kızıom üzülüom ya ne zorsartlarda ayrılanlar var kızlar
evine gidemıo baba evine
maaşı yok
çocugu var
kocası psıkopat of allahım ya
zorda olan herkese yardım etsın

ayy evt cnm ya çok zor
allah kimseyi darda komasın
ama aileler destek olmalılar her durumda

ayy evt cnm ya çok zor
allah kimseyi darda komasın
ama aileler destek olmalılar her durumda

evet öyle valla çok zor
amin canım
benim annem babam çok anlayıslılar erkek kardesım Allah onların yoklugunu yasatmasın bize ana baba gbi yok valla.senı kosulsuz karsılıksız beklentısız seviolar

ağlıcam şimdi kızlar ben cok duygusalım:teselli:kendı kendımı tesellı edeyım

ağlama cicim ağlama
Bak ben buna çok gülüyorum sende güll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…