slm kızlar hepinizin cuması mübarek olsun RABBİM bu mübarek aylarda hepimizi feraha çıkarsın inşallah..
Slm bat hoŞgeldİn canım amİİn amİİn ecmaİn İnŞaallah
AMİN CNM SAOL opuyorumnanaktan
Nette sorun vardı gİremedİm ben yaa
napıyonuz hatunlarrrr
Ececİm bugÜn pc lere bakım yapılıyo ohh rahatım hİÇ İŞ yok
sen napıyon
yazları rahat oluyoz relax yanİ
aman aman iyi ne güsel
benim de iş yok sıkıldım valaaa
Ne İdİk
ne olduk
ne olacaĞız
garİp dİmİ kızlar yaa
hepİmİ bambaŞka hİkayeler yaŞıyoruz
evet canım bunu ben de düşünürüm hep
sizin aranız katıldıgımda bebek yapma fıkrı vardı aklımda ama ılac kullanıyordum zamman gcsın ıstedım.sizi tanıdım bu aşamada.snr bebek denemesı oldu.aranızda hamıle kalanlar oldu.ben eşimle uzun sorunlu sürec yasadım .hepiniz destek oldunuz.snr ayrıldık.buraya uye olurken bu foruma hıc gelmezdı aklıma ama oluyormuş işte.
şimdi sizlerin içinden yenıden hamıle haberlerı almak ıstıyorum yaman en çok da senı.zaten diğer kızlar hamıle:)onların beişi olucak göreceğiz resımlerını.hayat hayat....değişik
cnm ya çok haklısın
zaman neler gösteriyor insana
rabbim beterinden korusun hepimizi
ablamla önceden tek kavgamız badi bluz kıyafetti
birbirimize ait bişey giyince kızardık
şimdi bissürü şey var artık
hamdolsun yinede ama üzülüyo insan işte
akla gelmeyen başa geliyor
insanı n yaşı buyudukce sorunları artıyor değil mi,eskiden ugrasılan seyler sacmasapan gelıo
evt cnm allah beterinden korusun
kızlar benım yanımda 90 doğumlu bır kız çalısıo ya deli oluyorum hergun hzuurumu bozuyor:)
benı cok sevıo kendısı ama işyerınde mutsuz herkese gıcık oluyor suratı hep asık öğle arasında hep dert dınlıyorum yanı bırguın değil bir ay değil 2 senedir hep böle
sürekli negatif enerjı yukluyor bana yaaaa.
napıcam ben .
herkesı herseyı elestırıyor sacmasapan hareketlerı var:)
sürekli elini ağzına götürüp benım masama gelıo kulagıma bişiler solemeye kalkıo çok komık oluıyor yapma dıom yapıo hala.koluma girio fabrıka içinde sankı burası okul bahcesı 900 işçi çalışıo hıc hoş olmuo napacam ben yaaaaaaaaaa
2 senedir basımda:) karsılıklı oturuoz
bak canım sen en iyisi o kızı postayla bana gönder ben onu burda yontayım sana iade edeyim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ay bugün çok güldüm ya tövbe YARABBİMM..
ALLAH akıl versin yaşıda küçükmüş daha böyle hareketlerden hoşlanmıyorum desen belki kafasına dank eder
ay kaçkere dedim yaaa yine yapıo:)
biri mesela iş yogunlugu kosturuo buna gunaydın demeyı unutuo ya
hemen dakıkasına gelıo bana kulagım a bak gördun mu bana uyuz oluyor bır gunaydın bıle demedım.çok tuhaf değil mi diyor:) herkes sankı süreklı bunla ılgılenmek zorunda.offf dedıkodusunu yaptım ama cok doldum benım sıkıntım bana yetio yaaaa
sen mesafeli dur canım belki o da mesafe koyar baktın olmadı ben gelir saçını başını yolarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?