he yolu denedım mesafelı durunca daha çok yapısıo canım sıkkın sanıo daha cok ılgı gosterıo .yazık ya ona da üzülüom çocuk daha ama napım ben de delı oluyorum-tatlicadiarzu-
nefret ederim karamsar insanlardankızlar benım yanımda 90 doğumlu bır kız çalısıo ya deli oluyorum hergun hzuurumu bozuyor:)
benı cok sevıo kendısı ama işyerınde mutsuz herkese gıcık oluyor suratı hep asık öğle arasında hep dert dınlıyorum yanı bırguın değil bir ay değil 2 senedir hep böle
sürekli negatif enerjı yukluyor bana yaaaa.
Napıcam ben .
Herkesı herseyı elestırıyor sacmasapan hareketlerı var:)
sürekli elini ağzına götürüp benım masama gelıo kulagıma bişiler solemeye kalkıo çok komık oluıyor yapma dıom yapıo hala.koluma girio fabrıka içinde sankı burası okul bahcesı 900 işçi çalışıo hıc hoş olmuo napacam ben yaaaaaaaaaa
2 senedir basımda:) karsılıklı oturuoz
evet son adet tarihinden hesaplanıyor...
Merak ettim hamilemisiniz...
bılmıyorum beklemedıyız
bır kere denedık yanı tek gun tutarsa hamıleyım ,
daha 4 -5 gun var gelmesıne ,,cok merak edıyorum
test yapsam cıkmaz ama test yapmakta ıstıyorum :kedi:
kızlar yaa
ben şu 1 aydır öyle yorgun öyle bitkin uyanıyorum ki anlatamam
kemiklerim sızlıyor resmen
sabahları dayak yemiş gibiyim of yaaa
gunaydin canimm o dert bendede var ama ben sicaklardan dolayi oldugunu dusunuyorum cunki dogru duzgun uyuyamiyorumm buda hep yorgunluk hissi veriyor bana
ama sen hamişsin cnm bana ne oluyosaa
sormaa valla yaaa ben normalde 12 1 e kadar uyurdum ama simdii nerdee saabahi zor ediyorum sicaktan bugunde cok sicak..allah disarda calisanlara guc kuvvet versin insallah
ben kahvalti hazirlim canim esimde evde ona soyle guzel bi kahvalti hazirlimm barii hadi senide beklerim..kolay gelsin canim optum
kızlarrrr çok mutluyum az önce arabamı aldım:)))
pazartesı teslım alacagızzz
allaha sukurler olsun
hayirli olsun canim .allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin insallahh
saol canım benımmmmm
geldı mı yatak ortun
yok canim ya gelmedi haftaya gelcekmis mail yolladilar bi o kaldi iste odasi kuruldu cok guzel oldu tamamen bitirim sizede gostericem.kardesim bitmemis halini hemen face sine eklemiss benden hevesli valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?