Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bende sıkıldım ececım yoĞunum Üstelık
dıĞer arkadaŞ ızınlı

slm kizlar nasilsinizz ben iii evdeyimm....esimde evde biraz once odamiza halimizi aldikk iste oyle...bu arada esim oglumuzun ismini babasinin ismini koymaktan vazgecti..suan 3 isim var aklinda dusunmekte halaa...talha.yagiz,uras ismini dusunuyor insallahh geri caymazz morelim bozulur yoksaa..

oo baya bitmiş oda anlaşılan
isimler güzel cnm allah içinize sindirsin herşeyi
ne kadar kaldı doğuma

oo baya bitmiş oda anlaşılan
isimler güzel cnm allah içinize sindirsin herşeyi
ne kadar kaldı doğuma

isimler guzel canimda esim daha bunlar arasinda kaldi ama ben doguma dek beklemeye raziyim yeterki kayinbabamin ismi olmasin.6 haftam kaldi canim doguma insallah

hg aramıza cnm
hadi hayırlısı bakalım
belli olmaz belki ilk denemede gelir meleğin
bizde 2 yıllık evliyiz ve 1 temmuzda başladık ilk denemelere
rabbim hayırlı zamanlarda versin

Amin canım inşallah. Biz de eşim gelince başlıcaz denemelere.Gerçi çok deneme şansımız olmayacak ama Allah büyük yüzümüze güler inş. Ben çok heyecanlıyım çok da korkuyorum sen de var mı böyle duygular ?

canım benim inşallah bundan sonrada herşey çok güzel olur senin ve oğluşun için...ben yıllardır öğretmenlik yapıyorum ve artık isimlerine göre öğrencileri az çok tanıyabiliyorum çünkü kişi adını taşırmış ya ben artık ona iyice inanıyorum ama inşallah talha koymazsınız çünkü bu isimde olan 3 tane öğrencim vardı hepsi farklı sosyal çevrelerden ama hepsindede dikkat bozukluğu vardı bence bu isim biraz sakıncalı en çok gıcık olduğum öğrencilerdi hepsi kaydirigubbakcemile3 pardon biran kendimi öğretmenler toplantısında öğrencileri tartışıyomuş gibi hissettim...meryem hanıma oğlunun çok yaramaz olduğunu söyleyin hoca hanım dedi htta müdür beykaydirigubbakcemile3

esim bu ismi sevdi anlamida guzel digerlerine gore.rabbim hangisi hayirliysa onu koymayi nasip etsin artik

ben sanki pek bi sakinim anlamadım nedenin ama bende pek bi ruhsuzum nedense

ben sanki pek bi sakinim anlamadım nedenin ama bende pek bi ruhsuzum nedense

Senin yaptığın daha mantıklı doktorlar hep derler ya stresten uzak durun diye. Benimkisi de aslında tam bir stres değil ama ben hayatıma birinin katılması konusunda heyecanlıyım. Evlenirken hissettiğim duygular gibi yani..

günaydın cnm çok yoğun vede yorgunum bu gecede yolculuk var sen nasılsın

iyiyim canım ben de
tesekkurler
hıc yogun değilim ben canım sıkılıo
ya ben teolog a mesaj attım pzt gunu cvp yazmadı hala
hatta cuma da atmıs olabılırım nerde bu hatun ? annesıne mı gttı acaba

gunaydin kizlar nasilsinizz ben iyiyim bugun yanlizim evde havada iyi cok sicak degil dolasmaya cikicam biraz...yaman tatil nereye canim

iyiyim canım ben de
tesekkurler
hıc yogun değilim ben canım sıkılıo
ya ben teolog a mesaj attım pzt gunu cvp yazmadı hala
hatta cuma da atmıs olabılırım nerde bu hatun ? Annesıne mı gttı acaba

ayy evt yaa bene merak ediyorum
bebeğin cinsiyetini öğrencekti bidaha dönmedi zaten

ececciğim ben yokken önemli bi gelişme olursa özelden mesaj at bana emi dönünce okurum

BULGARİSTANA GİDİYORUZ CNM kaydirigubbakcemile2

himm anladim canim ben cok gectim ordan arabayla turkyieye geldigimizde bulgaristandan geciyoruzz ama yol yorgunu nasil bi yer diye bakmaya firsat olmuyor hem orasi biraz tehlikeli oldugu icin arabayla hic durmuyoruz bile

kizlarrr arkadasim dogurduuu oglusumuzun birisi dogdu allahin izniylee bugun kimseyi almiyolarmis yarin gidicem yanina...kiyamam 14 saat sanci cekmis bebek gelmedigi icin sezeryana almislar simdi ikiside iyi oglusumuz masaallahh diyin 4 kilo 600 gr dogmuss ayyyy cok heycanlandimm gormek icin ama gidemiyoruz yaninaaa.:.((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…