ayy evt yaa bene merak ediyorum
bebeğin cinsiyetini öğrencekti bidaha dönmedi zaten
ececciğim ben yokken önemli bi gelişme olursa özelden mesaj at bana emi dönünce okurum
kizlarrr arkadasim dogurduuu oglusumuzun birisi dogdu allahin izniylee bugun kimseyi almiyolarmis yarin gidicem yanina...kiyamam 14 saat sanci cekmis bebek gelmedigi icin sezeryana almislar simdi ikiside iyi oglusumuz masaallahh diyin 4 kilo 600 gr dogmuss ayyyy cok heycanlandimm gormek icin ama gidemiyoruz yaninaaa.:.((((((
Allah bebişinn şansını bahtını açık etsin canım.Sağlıklı sıhhatlı hayırlı bır evlat olur ınsallah
cok sagol canimm darisi bizim basimiza artikk...
valla dogmus canim zaten sezeryan olmus allah hepimizi kurtarsin insallahMeryemcİm 4,600 gr bebeĞİ nasıl doĞurcakmıŞ mŞlh yaaa
darısı baŞına allah kurtarsın tÜm hamİlelerİ
Kızlar yoğunum giremiyorum artık :gitme:
kendinize iyi bakın 12 gün yokum kaydirigubbakcemile2
hepiniz mutlu huzurlu sıhhatli kalın inşallah zemuszemus
belkide döndüğümde hamişimdir kimbilir :CüvCüv:
belli olacak dönünce artık
herşey gönlünüzce olsun
özleyin beni anacım baaayyyyy :roflol: :1rolleyes:
Kızlar yoğunum giremiyorum artık :gitme:
kendinize iyi bakın 12 gün yokum kaydirigubbakcemile2
hepiniz mutlu huzurlu sıhhatli kalın inşallah zemuszemus
belkide döndüğümde hamişimdir kimbilir :CüvCüv:
belli olacak dönünce artık
herşey gönlünüzce olsun
özleyin beni anacım baaayyyyy :roflol: :1rolleyes:
slm kizlarrr nasilisnizz benn ehh iste biraz duygusallastim sanki...biraz once bi arkadasla konustum nette..bugun dogum yapan arkadasimin doguma girdi bana dediki senin doguma kim gircek felan dedi bende kimseyi dusunmedim daha dedim.iste bugun dogum yapan arkadasim daha once ben gelirim senin dogumuna demisti ona soyledim belki o gelcek diyee..yok o gelemez felan dikisleri var dedi patlar felan.gelsin yada gelmesin sonucta daha benim dogumuma var yani 1 bucuk ay var kadar morelimi bozdukii bi an kimsem yok gibi hissettim.dedimki simdiye dek herseyimde esim yanimdaydi allah izin verirse yine o olur dedim sanki kimsem yok gibii kendi kendime agladimmmsenağlamasenağlamasenağlama
ayyy canım benim istanbulda olsaydın ben gelirdim Şeniz üzülme bak eşin girer senle doğuma mesela bende inşallah hamile kalırsam eşimin yanımda olmasını isterim.. sende biraz doğum öncesi stres yaşıyorsun sanırım ama merak etme öyle kolay oalcakki doğumun inşallah sen bile anlamayacaksın dualarımız hep hamiş kalmak isteyenlerde ve hamiş kalıp doğuracklarda..merak etme:teselli:
Günaydın Kızlarr
herkese hayırlı cumalar...
eceezgi nasılsın...
meryem sen nasılsın...şafak kaç:))))))
sanada hayirli cumalar allaha sukur iyiyim sicaklarla bogusmaktayim canim 40 gunum kaldi artikk sen nasilsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?