Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayy evt yaa bene merak ediyorum
bebeğin cinsiyetini öğrencekti bidaha dönmedi zaten

ececciğim ben yokken önemli bi gelişme olursa özelden mesaj at bana emi dönünce okurum

tamam tatlım atarım sana mesaj
sizde gule gule gıdın gelın ınsallah

Allah bebişinn şansını bahtını açık etsin canım.Sağlıklı sıhhatlı hayırlı bır evlat olur ınsallah

Meryemcım 4,600 gr bebeĞı nasıl doĞurcakmıŞ mŞlh yaaa
darısı baŞına allah kurtarsın tÜm hamılelerı

Kızlar yoğunum giremiyorum artık :gitme:
kendinize iyi bakın 12 gün yokum kaydirigubbakcemile2
hepiniz mutlu huzurlu sıhhatli kalın inşallah zemuszemus
belkide döndüğümde hamişimdir kimbilir :CüvCüv:
belli olacak dönünce artık
herşey gönlünüzce olsun
özleyin beni anacım baaayyyyy :roflol: :1rolleyes:

Meryemcİm 4,600 gr bebeĞİ nasıl doĞurcakmıŞ mŞlh yaaa
darısı baŞına allah kurtarsın tÜm hamİlelerİ
valla dogmus canim zaten sezeryan olmus allah hepimizi kurtarsin insallah

sana iyi tatiller canim gez bol bol hersey istedigin gibi gecer insallah.iyi haberlerle gel kendine iyi bak optummm

Güzel haberlerle gel inşallah tatlım benımmmmm:1hug:

slm kizlarrr nasilisnizz benn ehh iste biraz duygusallastim sanki...biraz once bi arkadasla konustum nette..bugun dogum yapan arkadasimin doguma girdi bana dediki senin doguma kim gircek felan dedi bende kimseyi dusunmedim daha dedim.iste bugun dogum yapan arkadasim daha once ben gelirim senin dogumuna demisti ona soyledim belki o gelcek diyee..yok o gelemez felan dikisleri var dedi patlar felan.gelsin yada gelmesin sonucta daha benim dogumuma var yani 1 bucuk ay var kadar morelimi bozdukii bi an kimsem yok gibi hissettim.dedimki simdiye dek herseyimde esim yanimdaydi allah izin verirse yine o olur dedim sanki kimsem yok gibii kendi kendime agladimmmsenağlamasenağlamasenağlama

ayyy canım benim istanbulda olsaydın ben gelirdim Şeniz üzülme bak eşin girer senle doğuma mesela bende inşallah hamile kalırsam eşimin yanımda olmasını isterim.. sende biraz doğum öncesi stres yaşıyorsun sanırım ama merak etme öyle kolay oalcakki doğumun inşallah sen bile anlamayacaksın dualarımız hep hamiş kalmak isteyenlerde ve hamiş kalıp doğuracklarda..merak etme:teselli:

sagol canim benimm insallah dedigin gibi olur.esimde oyle diyor bana ben varim kimseye ihtiyacimiz yok diyor ben sana her turlu destek olurum diyor buda beni rahatlatiyor.bende stres yada korku yok gercekten icimde oyle bi rahatlik varki bebegimin yanimda olacagini dusunmek bana buyuk cesaret veriyor ve rabbime guveniyorum beni bu yolda yanliz birakmicak merhametini esirgemicek biliyorum insallahh...

herkezin mirac kandili mubarek olsun.rabbim acilan elleri geri cevirmesin insallahh.herkez birbirine dua etsin bu mubarek gunde...hepinizii seviyorum opuyorum kizlarr

selam kızlarrrr
kandiliniz mübarek olsun
meryemcim senin dee

ne bu topigin halii kimsecikler yokk..ayy anammm ne hallere dustukk..eceee napiyosunn biz hastaneye gidiyoruz esimle cikmadan bi bakim dedimm

hayırlı kandiller kızlar Rabbim bu mübarek günde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin..dualarda buluşmak dileğiyle

sanada hayirli cumalar allaha sukur iyiyim sicaklarla bogusmaktayim canim 40 gunum kaldi artikk sen nasilsinn

elhamdülillah iyiyim bende.1 haftalık bir tatilden sonra daha iyiyim çok şükür.haftaya cuma da annemlere gdeceğim inşallah daha iyi olacağız ALLAHIN izniyle.

40 gün ha:)ALLAH kolaylık versin inşallah:)valla türkiye yağışlı yazza giremedik daha.ama böle iyi ben evden de pek çıkmıyorum iyi oluyor.terlemiyorum bile evimde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…