selam kizlar bnde alıştrma yapmaya geldim henüz 42 gnlük evliym ama çok kısa bi zmnda bebş istiyorz öyle bi geliym bakiym dedm henüz çalışmalara bşlamadk aklmda bi sürü dşnce var hemen mi başlask anca mı olur yoksa hemen mi olur anlıycağınz kafam çok karışk ama sanırm bi kaç ay daha durucaz :1closedeyes:
mrb kızlar ben döndüm tatilden dün akşam geldik nasılsınız bakalım yaman tatile gitti sanırım meryemcim oğluşunun odasına bayıldım çok güzel olmuş güle güle büyüt eskit inşallah
teolog nereye kayboldu ya çok merak ediyorum..
ece saliha sizler nasılsınız..
kızlar merhaba bende aranıza geldim bende bebiş için çıktım yola hadi hayırlısıı
evet tatlım ilk olacak yaşım 22
sende gencmissin masaalah.kac yillik evlisin canimmm...benimde ilk bebisime hamileyim 24 yasindayim ve 3 yillik evliyim..topige gelip sonra sende terk etme emiii coogu bi selam verip kaciyorr..doktora felan kontrol oldunmu folik asit felan al canim hamile kalmadan en iyisi once bi doktora danis kontrollerini ol
dr çok gidiyorum cnm rahim ağzı kanseriydim ben yeni atlattım sonra kilo ver dedi verdim şimdi yumurtlamam vardı pazartesi ay sonunu beklicm bakalım
hosgeldin canim nasil gecti tatilin nasilsiniz kizinla..tsk ederim canim insallah sende kizina yaparsinn..telog bayadir girmiyor bizde merak ettik ama hala bi haber yok ece yazmisti ama cvp vermemis halaa.optum canim kib
kızlar merhaba bende aranıza geldim bende bebiş için çıktım yola hadi hayırlısıı
dr çok gidiyorum cnm rahim ağzı kanseriydim ben yeni atlattım sonra kilo ver dedi verdim şimdi yumurtlamam vardı pazartesi ay sonunu beklicm bakalım
iyi akşamlar kızlar
bizim evin yakınlarına yıldırım düşmesi sonucu netten uzak kaldım malesef
çok şükür döndüm umarım herkes tek tek iyidir
bebişim inşallah kız olacak teyzeleri
3 lü testte yaptırdık herşey yolunda cok şükür
üçlü testimin sonucu temiz çıktı
ben de merak ettim haber vermeden bikaç hafta girmeyince merak etnişlerdir diye düşündüm de çok şükür kızlar sadece yıldırımdan dolayı modem ve tlf hattı yandı o kadar
sizler nasılsınız hepinizi özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?