Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

tesekur ederim canim elimizden geldigi kadar biseyler yaptik iste...nasilsin bakaklim ne var ne yok.burasi cok sicak yaaa uyuyamiyorum sicakalrdan disarida cikamiyorumm kafayi yicem evdee

slm kızlar nabersiniz hava çok sıcak istanbulda ya zor nefes alıyorum bunalıyorum sıcaktan sizler nasılsınız..

slm kızlar nabersiniz hava çok sıcak istanbulda ya zor nefes alıyorum bunalıyorum sıcaktan sizler nasılsınız..

iyiyz canim sen nasilsin sicakalri hic sormaaa ben cok fenayimm ne disari cikabiliyorum ne evde bi is yapabiliyorum tum gun evde ayni pozisyon oturuyorumm bidaha yaza asla hamile kalmammmm cok zor yaa

iyiyz canim sen nasilsin sicakalri hic sormaaa ben cok fenayimm ne disari cikabiliyorum ne evde bi is yapabiliyorum tum gun evde ayni pozisyon oturuyorumm bidaha yaza asla hamile kalmammmm cok zor yaa

ilahi meryemcim sen oğluşunu doğur hayırlısıyla aradan zaman geçsin hatta belki doğumu yapar yapmaz düşüneceksin diğer bebişini:)

ewet zor gerçekten bende yatakta çok zorluk çekiyorum.bu sabah eşimi uğurladıktan sonra şöle bira yüz üstü dönmüşüm hemen tekmeler geldi:)ayyyyyyyyyyy dedim canım benim hareket alanını kısıtladım galiba hemen yan döndüm:)

MERYEMCİM odana bayıldım ne kadar güzel olmuş.RABBİM sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin bebişine ve size:)ben hiç bir şey yapmadım yapamadım idoğum öncesi inşallah doğum sonrası RABBİM bu güzellikleri yaşatır gerçi tek sağlıklı sıhhatli olsunlarda ikisi bir yatakta yatsın 2-3 zıbını olsun valla.

meryemmmmmmmmmmmm doğumda beni unutmayacaksın dimi canım:)hatta mümkünse ilk sırayı istiyorummmmmmmmm:)

canim benim allah razi olsun darisi ve en guzelleri senin kizlarinin basina insallah,unututmuyum canim ya senbenim hep aklimdasin hep dularimdasinn insallah rabbim seni en guzel sekilde mukafatlandircak ve bebislerin sagsaglim dogucakkk,,sen cok sabirli ve icten bi insansinn ben iyi seyler olucak inaniyorumm...

bebekler kendielrine nasil yatarsan yat bi alan buluyolarmis agrin olmadigi surece ama bende aynii cok dikkat ediyorum yatisima.ikinciyii rabbim hayirli zamanda versin insallah ama gercekten hamilelik oyle disardan bakildigi gibi kolay bisey degilmis kendi basina gelince anliyor insannn

ALLAH RAZI olsun tatlım benim inşallah bende RABBİME güveniyorum güzel şeyler bekliyorum:)

ewet zor bi durum gerçekten annelik zormuş diyorum çevremdekiler diyoki daha bu neki sonrası daha zor:)ALLAH (c.c) mutlaka bir kolyalık veriyodur yoksa bunca insan tek çocukla kalırdı dimi.büyüklerimizi düşün 5-7-11 hatta daha fazla doğum yapanlar var ve normal doğum bunlar...

ALLAH sağlıklı sıhhatli versinde güzel şeyler yine bunlar insan katlanıyor:)

insallah canimm..evet haklisin eskiler hep öyleymis biz birini zor diyoruzz allah hepimizi kurtarsin en iiyi sekilde insallahhh..benimkisi tek oldugu halde cok baski yapiyor hele su aralarr donup duruyor ordan oraya tirmaliyor resmen icimden allah sana buuyk sabirlar versin seninkisi iki tanee biri ordan biri ordan durmuyolardir cannlarim benim..benimde yeni bi arkadasim dogum yaptii masallah tombis bi oglusu olduu

ayyyy sorma öle hareketlilerki maşallah:)bazen ayyyyyyyyy diye çığlık atıyorum ne oluyor içerde diyorum derinin altından resmen dolaşıyolar kayıyolar onları izlemek çok hoşuma gidiyor:)bide acayip çarpıntım oluyor.böle hemen elim ayağım boşanıveriyor acayip bir kalp çarpıntısı oluyor normal sanırım kan dolaşımından falan.kansızlık tan olabilir dedi psikolojik olabilir ddi hemşire.bende ikiside var.kanım da 11 çıktı günde 2 tane demir hapı alıyorm yeni başladım.istanbuldaki dr vermemişti.

ne güzel arkadaşın kurtulmuş RABBİM bizi de kuratrsın.tombiklerin bakımı daha kolay oluyormuş tabiki başta sağlıklı sıhhatli olsunlar ama tobişlerde fena olmuyor hani:)

aynennnn benimkide oyleee yaaa ben diyomm ayakalrini bi cik yicem diyomm sen simdiden anneyii tekmeliyosun icerden diyomm....benimde demirim baya oldu 11.6 cikmisti bana doktorum demir hapi verdi ama ebeye gidiyodum o aralar ebede 9 un altina dusmedigi surece bisey olmaz demistii ama bence icmek en iyisi cunki arkadasiminda dogumdan sonra 6 ya dusmus simdi kullaniyorr..benim midemi bulandirmisti ama simdi tok karnina icim diyorumm

Kızlar ben geldımm yıneeeee,nasılsınız bakalım
hannem ,bat ,meryem ve diğerleriiii

kizlar ben biraz cikiyorumm az islerimi yapim bi dusa felan gircem cok sicak olduu simdidenn gorusuruz daha sonra optum hepniziii

laflayın laflayıne ne güsel
ben de işyerınde kosturmaca denetlemelerım var bı oturuom bı kalkıom:)))
evde oluca sıcak zor ya allah yardımcınız olsun bırde hamılesınız
biz ofiste anlamıoz sıcakları

valla ben çok iyiyim hamdıolsun sıak konusunda:)evim kışın çok sıcak oluyor alttan borular geçtiği için yazın da güneş almıyo çok serin oluyor.anlayacağınız çok rahatım.hiç terlemiyorum bile:)istanbulda nefes alamıyodum her gün duş şimdi çok iyi ama serin serin oturuyorum çok şükür:)

sevindim canım senın adına,evinin konumu güzelmiş,
ben de pazartesılerı sevmıyorum bu saatlerde uykum gelıyor
öyle de cok işim var kı
senin doğuma ne kadar kaldı senın albumune resmın var mııı

benim şuan 27.hafta inşallah olacak ama benim doğum işleri biraz karışık biliyosun dr lara göre bebekler sorunlu.erken doğum olabilir anne karnında ölebilir falan filan o yüzden hiç hesaplamıyorum.yani şuan tam anlamıyla beklemedeyim bekleyip görecez inşallah.dualarınızı eksk etmeyin beni unutmayın inşallah:)

albüm yok canım ya.hiç hamiş hamiş fotoda çekinmedim diyebilirim:)

bende sevmiyorum çalışırken pztsi leri.alışmak zor gelio.geç yat geç kalk 2 gün sonra erkenden iş başı hoş olmuyor:)

Biliyorum cnm ,Rabbim sağlıklı ıhhatlı kolay doğumlar nasip etsın ınsallah canım benim.
Dua edıyorum sana da burdakı ve tanıdıgım tüm hamıleler için aklıma gelen herkes için

lülülülülülülülülülülülü bayilcammm sicaktannn ekmek almaya gitmem lazimm ama cok sicak yaaaa.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…