merhaba meryem hoşgeldin canım. RABBİM bir avaz da kurtarsın inşaALLAH.
cok sagol canim benim insallahhh hepimiz kurtuluruzz kizlar bana dua edinn artik zaman kalmadikca benim heycan ve korku basladi ...dun baya bel agrim ve bacak agrilarim olduu yavas yaklasimioyrum neee
cok sagol canim benim insallahhh hepimiz kurtuluruzz kizlar bana dua edinn artik zaman kalmadikca benim heycan ve korku basladi ...dun baya bel agrim ve bacak agrilarim olduu yavas yaklasimioyrum neee
yaman kız bir dolu bir boş ne demek güldürdün benikaydirigubbakcemile3
:jeyyar: YANİ Bİ AKŞAM ÇALIŞCAZ Bİ AKŞAM ÇALIŞMICAZ :roflol: naniknanik
cnm bol bol dua et allah hayırlısıyla kurtarsın diye
rabbim su gibi kolay doğumlar versin herkesede sanada
isim ne koyacaksınız
ediyorum canim bol bol.ismi talha olucak allh nasip ederse esim son anda degistirmez ve aileside mudahale etmezse talha..
Yaman kendini iyi dinle baklaim yumurtlama gununda kasik agrin ve akintin olucakmi eger olursa o gun bi kere bile yeter cok iliskide iyi degil spermleri zayiflatiyor,,ayy insallahh seninde hamis oldugunu en kisa zamanda goruruz yaa
Bazen diyorum benım bu topikte ne işim var,topiğin konusu ile uzaktan yakından i,lgim yok ama sizi seviom işteeee:kedi:
anladım cnm
peki diğer günler hamile kalma ihtimali yokmu sadece yumurtlama günümü lazım ilişki amma acemiyiz walla
DEME ÖYLE BİZ SANA ÇOK ALIŞTIK Bİ YERE GDEMEZSİN ELBET SENDE EVLENİCEN TEKRAR BEBEK YAPIP DOĞUDUĞUNU GÖRENE KADAR BURDASIN OKKK :1rolleyes:
beni seven yok muuuuuuuuuuuuuuuu hu hu beni sevmiyonuz muuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:1hug::1hug::1hug:
turkbayragi
saliha kız baska topiklerde ne gezion bakım sen-tatlicadiarzu-
ama ama ama ama sende geziyonnnnnnnnnnnnnnnnnn alsanaalsanasmile
kızlarrr ben cıkıcam az snr hepinizi öpüyorum 2 agt da kısmetse gorusmek uzere canlarımmmm
kendınıze ıı bakım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?