günaydın saliha o ne güzel bebiş öle allah başığlasın emzik de çok yakışıo bebeklere ya :)
günaydın güzel topiğin güzel hatunları ne edeysunuz bakem nasılsınız.
bat çok geçmiş olsun canım RABBİM acil şifalar versin. Oh bebeşin de cicilerini güzel günler de giysin.
günaydın meryemmm. benim de yumurtlama günlerim.bu ilk denememiz inşallah tutar bi mucize olur yaa
aaa öle mi canım allah bi avazda kurtarsın sağlıkla gelsin bebişin hayırlı uğurlu uzun ömürlü bi bebiş olsn inşallah.adı ne olcak yakışıklının
gunaydinnnn hatunlarrr nasilsinizzz...
Yamannn yazdigini okudum kasik agrilarin varmisss canim yumurtlama gununden dolayidir hemen degerlendir canimmm kasik agrisi benimde oluyordu yumurtlama gunumde ama yumurtalar cok yasamiyor biliyosun oyuzden degerlendirrin hemennn .ayy insallah hemencik hamis olursun yaaa dualarim seninlee canim rabbim bu guzel duyguyu sanada tatdirsin insallahhh..coks evinirim seninde hamisim demenee...
ayy inş cnm ya akşam değerlendirdik zaten çok ağrım vardı hemde ama kısmet bakalım..bu sefer ilişki sonrası yastık koydum belimin altına öyle durdum brz sabah wc de çok az geri geldi başkada gelmedi.normalde ertesi gün geliyodu az az .. Kısmet bakalım rabbim ne zaman verirse
iyii sevindim bunaa..insallahh hayirlisi olsunnn bekleyip gorucezz.o gidecegi yere gitmistir geri gelenlerii salla:)))))))
evt cnm olacağı varsa millet sürtünüyoda öyle hamile kalıyo rabbime sığındık hayırlı zamanda olsun inşallah
allah seni napmasinn guldurdun benii sabah sabahh..hayirlisi canim yaaa...benimde belimm agriyor yaaa az az ne is anlmadim daha once hic dogurmadimki kestiramiyorum ne oldugunuu,,,
AMA ÖYLE CNM ERKEK ARKADAŞIYLA SÜRTÜNÜP HAMİLE KALAN DOLU BU DA AYRI BAŞARISONADA BURDA KONU AÇIYOLAR NE YAPMAM GEREKLİ DİYE alsanaalsanasmile GEREKENİ YAPMIŞLAR ZATEN kaydirigubbakcemile3
AYY DOĞUM SANCILARIDA OLABİLİR YAVAŞTAN KND DİKKAT ET CNM YA
selamün aleyküm günaydın hepinizeeeeeeeeeee:)
YAMANNNNNNNNNNN demek çalışmalara başladın kısssssssssss:)hadi hayırlı haberlerini hayırlı bir vakitte bekliyoruz inşallah.RABBİM hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah tabikiiiiiiii banada banada:)
meryemcim canım benim yavaştan yavaştan senin oğluşun gelmeye karar verdi sanırım:)bu sancılar seni doğuma hazırlıyor olabilir tatlım.ALLAH ağrısız sancısız kolay doğumlar nasip etsin inşallah:)
valla bende kendimi dua dilencisi kabul ettim:)herkesten her önüme geçenden dua istiyorum.inşallah edilen dualar hürmetine RABBİM sağlıklı sıhhatli kucağıma alıp onları koklamak nasip eder:)bu aralar hep bu konu geliyor aklıma inşallah kucağıma alıp onları doyasıya koklamak istiyorum RABBİMİN izniyle:)sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız alırım inşallah ve tüm bekleyenler.
meryemciğim sözün kısasıııııııııııııı beeeeeeeeeeeen doğum esnasındaaaaaaaaaaa aklınagelmeyiiiiiiiiiii çooook ama çooook isterim :))))))))))valla artık utanıyorum da haaaaaaaaa dua istemekten ama siz beni anlarsınız ruh halimiiiiiiii dimi:)
haklisin canimm cok oyle insanlarr..iste olan cocuklara oluyorr:))))...bebisimin dogmasini istiyorum ama kendimde suan gribim korkuyorum dogar hastalanir diyee allah hayirlisini versin artik.ama cok istyiorum artik dogup bizimle olmasiniii canim ben az cikiyorum biraz uzancam gecer belkii belimmm optum seni gorusurz yine
hannem selamün aleyküm günaydın hepinizeeeeeeeeeee:)
yamannnnnnnnnnn demek çalışmalara başladın kısssssssssss:)hadi hayırlı haberlerini hayırlı bir vakitte bekliyoruz inşallah.rabbim hayırlı vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah tabikiiiiiiii banada banada:)
meryemcim canım benim yavaştan yavaştan senin oğluşun gelmeye karar verdi sanırım:)bu sancılar seni doğuma hazırlıyor olabilir tatlım.allah ağrısız sancısız kolay doğumlar nasip etsin inşallah:)
valla bende kendimi dua dilencisi kabul ettim:)herkesten her önüme geçenden dua istiyorum.inşallah edilen dualar hürmetine rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıma alıp onları koklamak nasip eder:)bu aralar hep bu konu geliyor aklıma inşallah kucağıma alıp onları doyasıya koklamak istiyorum rabbimin izniyle:)sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız alırım inşallah ve tüm bekleyenler.
Meryemciğim sözün kısasıııııııııııııı beeeeeeeeeeeen doğum esnasındaaaaaaaaaaa aklınagelmeyiiiiiiiiiii çooook ama çooook isterim :))))))))))valla artık utanıyorum da haaaaaaaaa dua istemekten ama siz beni anlarsınız ruh halimiiiiiiii dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?