Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

oooo güzel işte cnm.... kadın negatif olunca sorun çıkıyo merak etme ( + ) iyidir :roflol:

yamancım çok sevindim ne güzel bütün tahlillerin temiz çıkmışinş troid testinde temiz çıkar ve yiğenimizin müjdesini alırız bi an önce...

denizcim senin koca kendini keyfini bekliyo baksana adam ben çocuk istediğim zaman sana söylerim demiş en iyisi sen kocanı ayartamaya bak inş bi an önce ikna ederde bebiş haberini alırız seninde yamanla beraber...

Tşk ederim kızlar inş temiz çıkarlar biran öncede gelir meleğimiz
bat sen nasılsın eşin nasıl oldu cnm
d_kupcu sende gelmion artık yaaa

selam kizlar nasilsiniz....ben hala griple ugrasiyorum yaaa ilac kullanamadigim icin hala gecmedi,,

yaman sevindim canim testlerinin temiz cikmasina benimde kan gurbum 0 rh pozitif canim.insallah tiroid dende biseycik cikmaz allahin izniyle...ece yok bugun girmemis hic

bat saliha sizler nasilsiniz canlarim kizlariniz nasilll

hg cnm ya kıyamam düzelmedin demek doktora danışsan bi çok zor böyle çekmekte allah acil şifalar versin

hg cnm ya kıyamam düzelmedin demek doktora danışsan bi çok zor böyle çekmekte allah acil şifalar versin

sagol canim ya...doktorum izine gitttii oyuzden arayamiyorum.heran bebis gelebilir ve ben hastayimm insallah ona gecmez tek korkum bu yoksa hastaligi cekerim...hic grip olmazdim simdiye dek ama iste olucak ya tam zamaninda olduu

sagol canim ya...doktorum izine gitttii oyuzden arayamiyorum.heran bebis gelebilir ve ben hastayimm insallah ona gecmez tek korkum bu yoksa hastaligi cekerim...hic grip olmazdim simdiye dek ama iste olucak ya tam zamaninda olduu

kıyamam öyle deme cnm ya yat dinlen bol boll

Tşk ederim kızlar inş temiz çıkarlar biran öncede gelir meleğimiz
bat sen nasılsın eşin nasıl oldu cnm
d_kupcu sende gelmion artık yaaa

yamancım iyiyim ama cayır cayır yanıyorum dün annemlerle denize gittik eşimde vardı farkına varmadan yanmısım ensem dizlerim kollarım çok acıyo eşim pek iyi değil canım ya moralmen çöktü canım aşkım çok etkilendi hastalığını duyunca beklemiyodu bişey çıkacağını üç günde 4 kilo verdi korkusundan yemekte yemiyo ama aşıcaz bunları RABBİM.inde izniyle...

meryemcim kendine çok dikkat et benim ablamda tam doğuracağı gün grip oplmuştu hastaneden eve dönmek zorunda kaldı inşallah sen bian önce iyileşirisn canım bende iyiyim ama eşime çok üzülüyorum o iyi değil pek yamana yazdıklarımı okursun o iyi olsun ben başka hiç bişey istemiyorum onun öyle üzgün olduğunu görünce ben hiç dayanamıyorum ya hemen başlıyorum ağlamaya ama yamana dediğim gibi bugünleride aşıcaz birlikte inşallah..

kızlarrrr anca acabıldım deli gbi yogunum vakıt bulabılırsem gecmısı okucam
öpt hepinizi

canım benım cok sevındım ıns diğeri de temız cıkar tatlım

gecmıs olsun tatlım bol bol dınlennnn,ben cok yogundum anca fırsatım olduu

BAT CNM NEDEN BU KADAR KORKTU ETKİLENDİ EŞİN CNM YA
PSİKOLOJİSİNİ ETKİLEMESİN ALLAH BETERİNDEN KORUSUN İNŞ

eceezgi canım benım cok sevındım ıns diğeri de temız cıkar tatlım
inş cnm ya kısmet bakalım bu günlerde çok bel kasık ağrım var yumurtalama döneminden sanırım inş bu ay tutar

bat sana ne olldu gecmısı okuyamıommm cok yogunum biriniz yazsanız bana

yamancım eşim birden fenalaşınca hastanede muayene olmuş bişey çıkmamaış ama eşim yinede ikna olmamış tabi bizde öyle pazartesi doktora götürdük testler muayeneler derken eşimi bu sureç baya yordu psiklojik olarak baya etkilendi korktu testlerin sonucu kötüçıkarsa diye ama çok şükür bişey çıkmadı ama eşime bi türlü anlatamıyorum hergün internetten hastalığıyla ilgili yazıları okuyo kötü bişey yazıyosa hemen kendine yoruyo o öyle yapınca bende çokkötü oluyorum inş atlatır bi an önce..

ay canım benım kıyamam demekkı ıkna olmadıgı bişiler var hala merak edıo
sen güselce konus anlat mınım yapıosundur psıkolojık tabi cabuk gecer ıns

bat sana ne olldu gecmısı okuyamıommm cok yogunum biriniz yazsanız bana

ececim eşim fenalaşmış haftasonu iş yerinde kalbi sıkışmış doktora götürdük korktuk kalbinde bişey var diye ama çok şükür kalbinde bi sorun yok ama karaciğerde yağlanma kolesterol varmış bi kaç gündür sıkıntılı günler geçiriyoruz eşimde bende eşimin psikolojini bozdu hastalığı beklemiyordu bişey çıkacağını işte böyle ece sen neler yapıyosun...

hmm okumustum daha once hatırladım ama sonuclar ıyıydı dımı
karaciğerde yaglanma olması normalmıymıs sanırım yas biraz ilerledıkcegenelde oluyor bu
öle duydum ama bılmıom tam
gecmıs olsun cnm

ben bildiğiniz gbi bişi yok
iş ev kosturmaca
çıkıyorum sımdı mesaım bitti
kendıne ıı bak

merhaba arkadaslar benı de alırmısınız aranıza bızde bebıs yapmaya nıyetlıyız bakalım ınsallah:ecrin_bebek:

sağol ece eşimde karaciğer yağlanması düzensiz beslenmeden çok yemekten ve kilodan oluyormuşbunların hepside eşimde vardı şimdi çok az yiyor o yemeyince bende yiyemiyorum zaten doktor bazı yemekleri fasfodu yasakladı bakalım bundan sonra dikkat edicez artık mesain bitmiş gözün aydın canımsende kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…