Mrb kızlar sabah kadın doğuma gittim bebek istiyoruz dedim tahlil gerkeirmi fln anlattım doktora allahtan çok ii bi doktor çıktı.alttan fln bakmadı bütün tahlillerimi yapalım size dedi 4 tüp kan alındı idrara bakıldı
az önce netten baktım sonuçlarıma herşey normal görünüyor. Bitek tiroid kaldı oda haftaya çıkacak sonuç.i nş sorun çıkmaz ondada şimdilik herşey temiz şükür.
Kan grubumada bakılıyor henüz çıkmamış o. Gerçi 0 + ama bakalım aynımı çıkcak
ee herkes nasıl iyimisiniz kızlarrr
Mrb kızlar sabah kadın doğuma gittim bebek istiyoruz dedim tahlil gerkeirmi fln anlattım doktora allahtan çok ii bi doktor çıktı.alttan fln bakmadı bütün tahlillerimi yapalım size dedi 4 tüp kan alındı idrara bakıldı
az önce netten baktım sonuçlarıma herşey normal görünüyor. Bitek tiroid kaldı oda haftaya çıkacak sonuç.i nş sorun çıkmaz ondada şimdilik herşey temiz şükür.
Herkeze Tünaydınnnnnnnnnn....
Dün gece eşim diyorki 35 'e kadar yolun var yaşın küçük
istersem senden bebek yaparsın.... Beyfendinin canı isteyince söyleyecekmiş bana :roflol:
35 de çocuk bakmak mı akannehir akannehir amanııın akannehir
30 olmadan doğması lazım yaaaaaaaaaaaaaazemuszemus
kızlar ben rejime bağladım gene...porsiyonları azalttım çünkü 58 kilo olmuşum..
bes 2 ayda 3 kilo almışımklava: klava: klava:
selam kizlar nasilsiniz....ben hala griple ugrasiyorum yaaa ilac kullanamadigim icin hala gecmedi,,
yaman sevindim canim testlerinin temiz cikmasina benimde kan gurbum 0 rh pozitif canim.insallah tiroid dende biseycik cikmaz allahin izniyle...ece yok bugun girmemis hic
bat saliha sizler nasilsiniz canlarim kizlariniz nasilll
hg cnm ya kıyamam düzelmedin demek doktora danışsan bi çok zor böyle çekmekte allah acil şifalar versin
sagol canim ya...doktorum izine gitttii oyuzden arayamiyorum.heran bebis gelebilir ve ben hastayimm insallah ona gecmez tek korkum bu yoksa hastaligi cekerim...hic grip olmazdim simdiye dek ama iste olucak ya tam zamaninda olduu
Tşk ederim kızlar inş temiz çıkarlar biran öncede gelir meleğimiz
bat sen nasılsın eşin nasıl oldu cnm
d_kupcu sende gelmion artık yaaa
selam kizlar nasilsiniz....ben hala griple ugrasiyorum yaaa ilac kullanamadigim icin hala gecmedi,,
yaman sevindim canim testlerinin temiz cikmasina benimde kan gurbum 0 rh pozitif canim.insallah tiroid dende biseycik cikmaz allahin izniyle...ece yok bugun girmemis hic
inş cnm ya kısmet bakalım bu günlerde çok bel kasık ağrım var yumurtalama döneminden sanırım inş bu ay tutareceezgi canım benım cok sevındım ıns diğeri de temız cıkar tatlım
yamancım eşim birden fenalaşınca hastanede muayene olmuş bişey çıkmamaış ama eşim yinede ikna olmamış tabi bizde öyle pazartesi doktora götürdük testler muayeneler derken eşimi bu sureç baya yordu psiklojik olarak baya etkilendi korktu testlerin sonucu kötüçıkarsa diye ama çok şükür bişey çıkmadı ama eşime bi türlü anlatamıyorum hergün internetten hastalığıyla ilgili yazıları okuyo kötü bişey yazıyosa hemen kendine yoruyo o öyle yapınca bende çokkötü oluyorum inş atlatır bi an önce..
bat sana ne olldu gecmısı okuyamıommm cok yogunum biriniz yazsanız bana
ececim eşim fenalaşmış haftasonu iş yerinde kalbi sıkışmış doktora götürdük korktuk kalbinde bişey var diye ama çok şükür kalbinde bi sorun yok ama karaciğerde yağlanma kolesterol varmış bi kaç gündür sıkıntılı günler geçiriyoruz eşimde bende eşimin psikolojini bozdu hastalığı beklemiyordu bişey çıkacağını işte böyle ece sen neler yapıyosun...
hmm okumustum daha once hatırladım ama sonuclar ıyıydı dımı
karaciğerde yaglanma olması normalmıymıs sanırım yas biraz ilerledıkcegenelde oluyor bu
öle duydum ama bılmıom tam
gecmıs olsun cnm
ben bildiğiniz gbi bişi yok
iş ev kosturmaca
çıkıyorum sımdı mesaım bitti
kendıne ıı bak
merhaba arkadaslar benı de alırmısınız aranıza bızde bebıs yapmaya nıyetlıyız bakalım ınsallah:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?