Iyiz salihacım sen nasılsın baklaımmm
bebişin nasılll
sen kaç ayda hamiş kalmıştın cicim
çok şükür kızlar bizlerde iyiyiz rabbim bundan aşağısına düşürmesin.
Canım benim herif ilk günden bebek istemişti bizde hiç korunmadık. 4.ayım da hamiş oldum canım. Rabbim sizi de çok bekletmez inşaallah. :saruboceq: :saruboceq:
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. biz 2 yıllık evliyiz.evliliğimin ilk 6 ayı eşim korundu..sonra ben yasmin kullanmaya başladım...1 ay önce bıraktım. geçen ay 7 temmuzda adet görmüştüm. gerçi daha ilk ayımız aman bakalım bu ay ne olacak...
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Biz 2 yıllık evliyiz.evliliğimin ilk 6 ayı eşim korundu..sonra ben yasmin kullanmaya başladım...1 ay önce bıraktım. Geçen ay 7 temmuzda adet görmüştüm. Gerçi daha ilk ayımız aman bakalım bu ay ne olacak...
Ee kızlarr napıyonuuzzzz
kız ece nirdesin sen bakemmmmmm nere kaçtın
slmm kizlar :çok üzgünüm:morelim cok bozukk babannem hastaydi anlatmistim biiliyosunuzz 3 yil once felc gecirmisti bi kac gundurde hic gozlerini acmiyordu biseyde yemiyordu durumu cok agirlasmis bugun dokdora goturduler doktor eve gondermis yapilcak bisey yok komada evde bakin demis.....ona bisey olsa goremicemmm onun elinde buyuduk babam burada diyee simdi bu sekilde olmasi beni cok uzuyorrr
burdayım hayatım da işte cok yogundum yazamadım bişi
meryemcim Allah şifa versin canım yaaaaa
slmm kizlar :çok üzgünüm:morelim cok bozukk babannem hastaydi anlatmistim biiliyosunuzz 3 yil once felc gecirmisti bi kac gundurde hic gozlerini acmiyordu biseyde yemiyordu durumu cok agirlasmis bugun dokdora goturduler doktor eve gondermis yapilcak bisey yok komada evde bakin demis.....ona bisey olsa goremicemmm onun elinde buyuduk babam burada diyee simdi bu sekilde olmasi beni cok uzuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?