Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Iyiz salihacım sen nasılsın baklaımmm
bebişin nasılll
sen kaç ayda hamiş kalmıştın cicim

Çok şükür kızlar bizlerde iyiyiz RABBİM bundan aşağısına düşürmesin.

canım benim herif ilk günden bebek istemişti bizde hiç korunmadık. 4.ayım da hamiş oldum canım. RABBİM sizi de çok bekletmez inşaALLAH. :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah cnm ya hayırlı zamanda gelsin bebeğimiz

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım. biz 2 yıllık evliyiz.evliliğimin ilk 6 ayı eşim korundu..sonra ben yasmin kullanmaya başladım...1 ay önce bıraktım. geçen ay 7 temmuzda adet görmüştüm. gerçi daha ilk ayımız aman bakalım bu ay ne olacak...

hoşgeldin canım RABBİM gönlünüze göre versin inşaALLAH. bebişler sizi çok bekletmeden göbüşünüze konar inşaALLAH.

hg aramıza bizimde temmuzda ilk denememizdi tutmadı bu 2. Ayımız bizde 2 yıllık evliyiz
kaç yaşındasın peki

slmm kizlar :çok üzgünüm:morelim cok bozukk babannem hastaydi anlatmistim biiliyosunuzz 3 yil once felc gecirmisti bi kac gundurde hic gozlerini acmiyordu biseyde yemiyordu durumu cok agirlasmis bugun dokdora goturduler doktor eve gondermis yapilcak bisey yok komada evde bakin demis.....ona bisey olsa goremicemmm onun elinde buyuduk babam burada diyee simdi bu sekilde olmasi beni cok uzuyorrr

çok geçmiş olsun canım. RABBİM yardımcısı olsun. RABBİM merhametiyle yargılasın.

YAPMA YA CNM ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR DİLERM AMA ALLAH BETERİNDEN KORUSUN YILLARCA YATMASI KEBNDİNİ BİLMEDEN ÖYLE DURMASI DAHA DA KÖTÜ RABBİM HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN :çok üzgünüm:

cok sagolsun kizlar allah razi olsun,hakkinda en hayirlisi ne ise o olsun....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

meryemcim geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin çok zor bi durum umarım en kısa zamanda feraha çıkarsınızı ailecek..

Mrb kızlar sabah kadın doğuma gittim bebek istiyoruz dedim tahlil gerkeirmi fln anlattım doktora allahtan çok ii bi doktor çıktı.alttan fln bakmadı bütün tahlillerimi yapalım size dedi 4 tüp kan alındı idrara bakıldı
az önce netten baktım sonuçlarıma herşey normal görünüyor. Bitek tiroid kaldı oda haftaya çıkacak sonuç.i nş sorun çıkmaz ondada şimdilik herşey temiz şükür.
Kan grubumada bakılıyor henüz çıkmamış o. Gerçi 0 + ama bakalım aynımı çıkcak

ee herkes nasıl iyimisiniz kızlarrr

Herkeze Tünaydınnnnnnnnnn....
Dün gece eşim diyorki 35 'e kadar yolun var yaşın küçük
istersem senden bebek yaparsın.... Beyfendinin canı isteyince söyleyecekmiş bana :roflol:
35 de çocuk bakmak mı akannehir akannehir amanııın akannehir
30 olmadan doğması lazım yaaaaaaaaaaaaaazemuszemus

kızlar ben rejime bağladım gene...porsiyonları azalttım çünkü 58 kilo olmuşum..
bes 2 ayda 3 kilo almışım klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…