Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hosbulduk canım ben 10 aylık evlıyım simdıye kadar korunduk ama artık bebiş ister olduk yumurtlama gunlerım yakın sanırım calısmalara basladıkopuyorumnanaktan umarım cok bekletmez bebıs

hosbulduk canım ben 10 aylık evlıyım simdıye kadar korunduk ama artık bebiş ister olduk yumurtlama gunlerım yakın sanırım calısmalara basladıkopuyorumnanaktan umarım cok bekletmez bebıs

inşallah canım bian önce meleğin karnına konar kaç yaşındasın peki ...opuyorumnanaktan

bende 27 yaşındayım canım kısmetse ekimde doğum yapacağım darısı tün anne olmak isteyen herkese...

hg aramıza cnm inş hemen gelir bebeklerimiz bizde 2 aydır denyoruz.bu 2. ayımız daha ama bakalım neler olacak beklemek zor hakkaten

İNŞ CNM YA REGL 23 AĞUSTOS
24 AĞUSTOSTA EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ UMARIM 2. YILIMIZDA BEBEK HEDİYEMİZ OLUR :1rolleyes:

slmm kizlar nasilsiniz...insallah canim bebesin o zamanlarda gelir..bizimde bugun evlilik yil donumumuz resmi olarak yama 12 de dugunumuz olmustu...bizimde bebeis bu zamanlarda gelebilir belki..yarin gorumcemler geliyorrr bizeee benim icin cok zor olucak ama napalimm musafir artikk

çok şükür canım benim iyiyim. sen nasılsın. regl günü ne zaman RABBİM inşaALLAH çok bekletmez.

23 AĞUSTOS CNM AMA BENİM BU ARALAR ÇOK BELİM AĞRIYO O DA SANIRIM BU ARALAR BİRAZ SIK İLİŞKİYE GİRDİK ONDAN. ÇÜNKİ DAHA ÖNCE BENİM BEL FITIĞI BAŞLANGICI VARDI ÇOK SIK İLİŞKİ OLUNCA BELİM AĞRIYO YA :gitme:

hayirlisi olsun canimm.cok iliskide iyi degil aslinda spermler gucsuzlesiyor ama yumurtlama gununde olmussa olmustur zaten..insallah hayirli haberlerini bekliyoruz

şuan tam yumurtlama günümdeyim cnm bu gün regl biteli tam 14. Günü yani şansımızın en yüksek olduğu günler.rabbim bilir hayırlısını tabii

şuan tam yumurtlama günümdeyim cnm bu gün regl biteli tam 14. Günü yani şansımızın en yüksek olduğu günler.rabbim bilir hayırlısını tabii

iyiii sende hissedersin zaten yumurtlamanin oldugunuu agrilarsin olur kasiklarinda akinti olur boyle beyaz sumuksuu

iyiii sende hissedersin zaten yumurtlamanin oldugunuu agrilarsin olur kasiklarinda akinti olur boyle beyaz sumuksuu

EVT CNM BELİMİN ORTASI SIZLIYO RESMEN KASIKLARIMDA REGL AĞRISI GİBİ AĞRIYO TAM ZAMANI YANİ.ALLAH ÇOK BEKLETMEZ UMARIM HER İSTEYENE NASİP ETSİN BU DUYGUYU :Saruboceq:

EVT CNM BELİMİN ORTASI SIZLIYO RESMEN KASIKLARIMDA REGL AĞRISI GİBİ AĞRIYO TAM ZAMANI YANİ.ALLAH ÇOK BEKLETMEZ UMARIM HER İSTEYENE NASİP ETSİN BU DUYGUYU :Saruboceq:

senin regil tarihinden once dogum yaparsam sanada cok dua ederim dogum da insallah hemen rabbim sanada verir bende bi kac dua buldum onlari ezberlicem dogumdan once tabi dogum esnasinda aklimda gelirse okucamm yazip cantama koyim diyorumm yanimda esim olucak ben okuyamasam o benim icin okur artik,,,

ALLAH RAZI OLSUN CNM YA
SENİDE TÜM HAMİŞLERİDE HAYIRLISIYLA KURTARSIN.SONA GELİP BİZE DOĞUMU ANLAT BEBEİŞİNİ ANLAT EMİ.HATTA DOĞURMADAN Bİ RESİM KOYSANDA BAKSAK :CüvCüv:

ALLAH RAZI OLSUN CNM YA
SENİDE TÜM HAMİŞLERİDE HAYIRLISIYLA KURTARSIN.SONA GELİP BİZE DOĞUMU ANLAT BEBEİŞİNİ ANLAT EMİ.HATTA DOĞURMADAN Bİ RESİM KOYSANDA BAKSAK :CüvCüv:

resmim bende yok kardesimin kamerasinda var o isten gelsin koyarim.....ben bi cikiyorum canim komusumuzun cocugun dogum gunu var yarin bizide davet ettiler ama gidemiycez oyuzden bugu giidip kucuk bi hediye alim diyorum simdi ayip olucak hem gidemiyoruz hemde hediye almamakk...gelince gorusuruz hem bende yurumus olurum...optumm canim kolay gelsinn...allah yardimciniz olsun turkiye cok sicakmiss

ii gezmeler cnm evt çok sıcak malesefki hamileler yandı walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…