hosbulduk canım ben 10 aylık evlıyım simdıye kadar korunduk ama artık bebiş ister olduk yumurtlama gunlerım yakın sanırım calısmalara basladıkopuyorumnanaktan umarım cok bekletmez bebıs
inşallah canım bian önce meleğin karnına konar kaç yaşındasın peki ...opuyorumnanaktan
hosbulduk canım ben 10 aylık evlıyım simdıye kadar korunduk ama artık bebiş ister olduk yumurtlama gunlerım yakın sanırım calısmalara basladıkopuyorumnanaktan umarım cok bekletmez bebıs
Salihacım nasılsınnnnn
çok şükür canım benim iyiyim. sen nasılsın. regl günü ne zaman RABBİM inşaALLAH çok bekletmez.
İNŞ CNM YA REGL 23 AĞUSTOS
24 AĞUSTOSTA EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ UMARIM 2. YILIMIZDA BEBEK HEDİYEMİZ OLUR :1rolleyes:
çok şükür canım benim iyiyim. sen nasılsın. regl günü ne zaman RABBİM inşaALLAH çok bekletmez.
23 AĞUSTOS CNM AMA BENİM BU ARALAR ÇOK BELİM AĞRIYO O DA SANIRIM BU ARALAR BİRAZ SIK İLİŞKİYE GİRDİK ONDAN. ÇÜNKİ DAHA ÖNCE BENİM BEL FITIĞI BAŞLANGICI VARDI ÇOK SIK İLİŞKİ OLUNCA BELİM AĞRIYO YA :gitme:
şuan tam yumurtlama günümdeyim cnm bu gün regl biteli tam 14. Günü yani şansımızın en yüksek olduğu günler.rabbim bilir hayırlısını tabii
iyiii sende hissedersin zaten yumurtlamanin oldugunuu agrilarsin olur kasiklarinda akinti olur boyle beyaz sumuksuu
EVT CNM BELİMİN ORTASI SIZLIYO RESMEN KASIKLARIMDA REGL AĞRISI GİBİ AĞRIYO TAM ZAMANI YANİ.ALLAH ÇOK BEKLETMEZ UMARIM HER İSTEYENE NASİP ETSİN BU DUYGUYU :Saruboceq:
senin regil tarihinden once dogum yaparsam sanada cok dua ederim dogum da insallah hemen rabbim sanada verir bende bi kac dua buldum onlari ezberlicem dogumdan once tabi dogum esnasinda aklimda gelirse okucamm yazip cantama koyim diyorumm yanimda esim olucak ben okuyamasam o benim icin okur artik,,,
ALLAH RAZI OLSUN CNM YA
SENİDE TÜM HAMİŞLERİDE HAYIRLISIYLA KURTARSIN.SONA GELİP BİZE DOĞUMU ANLAT BEBEİŞİNİ ANLAT EMİ.HATTA DOĞURMADAN Bİ RESİM KOYSANDA BAKSAK :CüvCüv:
resmim bende yok kardesimin kamerasinda var o isten gelsin koyarim.....ben bi cikiyorum canim komusumuzun cocugun dogum gunu var yarin bizide davet ettiler ama gidemiycez oyuzden bugu giidip kucuk bi hediye alim diyorum simdi ayip olucak hem gidemiyoruz hemde hediye almamakk...gelince gorusuruz hem bende yurumus olurum...optumm canim kolay gelsinn...allah yardimciniz olsun turkiye cok sicakmiss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?