Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

şekercim bizde işte dediğim gibi 13 aylık evliyiz
yawyum ben senden büyüğüm galiba kaydirigubbakcemile3 85 doğumluyum
bizde sigara içmiyoruz karı koca
eşimde 83 lü 27 yaşında yani...
adetlerim ne yazıkki düzenli değil. şöyleki. evlendikten sonra bozuldu. zaten normalde de düzenliylkende 30 günde bir olurdum şimdi 32 günde bir oluyorum pöf inş bir soruno lmaz...
hım sigara falanda içmiyormuşsunuz adetlerinde düzenliymiş hemen olması lazım aslında teknik olarak CADIARZU

tekniğe bakarsan hemen olması lazım ama olmuyor işte
ben 2 hafta önce dr a gittim bebek düşünüyoruz dedim ve tüm tahlillerimi yaptırdım herşey temiz çıktı şükür sende git istersen

tekniğe bakarsan hemen olması lazım ama olmuyor işte
ben 2 hafta önce dr a gittim bebek düşünüyoruz dedim ve tüm tahlillerimi yaptırdım herşey temiz çıktı şükür sende git istersen

evet şu ramazan bitsin kesinlikle bende gidicem kaydirigubbakcemile5

peki folik asit falan verdi mi?* hamilelik düşünenlere genelde veriyorlarmış 3 ayda

evt cnm ben hazirandan bu yana kullnıyorum sende başla hemen

hadi yaaaa fisfisfis
tamam şu ramazan bitsin bir dr. a gideyim diyim böyle böyle biz bebiş düşinikkk kaydirigubbakcemile3 hangi leyleğe sipariş edelim diyim herhaldee bir adres verirr kaydirigubbakcemile3
ee kimseler yokmuş bu topiktede yaaaa
neyse ramazan diye herhalde

bende kalkıp mamişimi pişireyim sonra yine detaylı tanışırız kuzucum öpüyorummm Şeniz

ok şekerim bende çıkacağım brzdan afiyet olsun

iyiyim ben de tatlım
of öyle yogunum ki giremıyorum artık sık sık
sen nasılsın bebek buyumustur değil mi baya

bende sıcaklar olmasa daha iyi olacağım sıcaklar çok zorluyo beni bebişimde büyümezmi teyzesi en son 1200 gramdı şimdi bilemiyorum inş 2kiloya ulaşmıştır ..
ece bişey sorucam sen faceyi kapatıcam diye bana ismini vermedin nedenini merak ettim teologun adresinde resimlerini gördüm çok güzelsin 20liyaşlarda duruyosun yani
kapatmamışsın faceni banamı vermek istemedin eğer öyleyse anlarım yani kafama takıldı sormak istedim..

BİZDE SENİ ÇOK SEVİYORUZ DENİZCİM İNŞALLAH DAHA ÇOK BEKLETMEDEN GELİR MELEĞİN SABRET NE DEMİŞLER SABEREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ..

MRB FATMACIM EĞER ANNELİK DUYGUN KABARDIYSA EŞİNDE İSTİYORSA Bİ
PROBLEM YOK O ZAMAN İNŞALLAH TEZ ZAMANDA KARNINA KONAR MELEĞİN
BEN 2 SENELİK EVLİYİM VE 30 HAFTALIKTA HAMİLEYİM Bİ KIZIM OLACAK ALLAHIN İZNİYLE DARISI TÜM İSTEYENLERE İNŞALLAH...

HERGÜN İLİŞKİYİ BEN ÖNERMİYORUM SIK İLİŞKİ ERKEĞİN SPERMLERİNİ AZALTIYOR EN İYİSİ GÜN AŞIRI İLİŞKİYE GİRMEK UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR..

bir bakşa topiktede kız çocuk için ne kadar çok ilişkiye girilirse o kadar iyidir demişlerdi bende şaşırdıım ne ediceğimi bilmiyorumkismile

bir bakşa topiktede kız çocuk için ne kadar çok ilişkiye girilirse o kadar iyidir demişlerdi bende şaşırdıım ne ediceğimi bilmiyorumkismile

valla canım bende çok ilişkiye girilse erkeğin spermleri azalırmış diye biliyorum yinede sen bilirsin ama en iyisi doktora danışmak gitmeyi düşünüyosan doktora sor ...

Hayırlı cumalar kızlaaar napıyonuz
benim boğazlarım çok fena üşüttüm sanırım
burcuözge bence folik aside başla dr gitmeden herkes kullanıyor zaten

yok hayatım yaaaa:)))
teologa verdım sana nıe vermedım face yı kapatacaktım evet ama farklı durumlar olustu :))) kapamamam gerektı vereyım hayatım ,sen benı hıc gormemısmıydın kız:) ılk mı goruosun tesekkur ederım

bebiş buyudu demek masallah Allah sana da kucagına almayı nasp etsın cnmmm

canımbenım gecmıs olsun nasılsın ıyımısın
anca fırsat bulabıldım of yaaaaaaaaaaaaaaaa

valla canım bende çok ilişkiye girilse erkeğin spermleri azalırmış diye biliyorum yinede sen bilirsin ama en iyisi doktora danışmak gitmeyi düşünüyosan doktora sor ...

evet haklısın en iyisi hekime danışmak a.s
bu arada senin çizelgenden anlaşıldığı üzre karnısın bayağı büyük olmalııopuyorumnanaktan
rabbim bizede nasip etsin.
ne şekilde doğurmayı düşünüyorsun canım?

başlıyımda tatlım döz moz diyorlar nasıl bilcem ne kadar kullanacağımı bilmiyorumkismile

slm kizlar cumaniz mubarek olsun dualariniz kabul olsun,nasilsiniz giremiyorum artikk cokkk isim oluyor.anca talha uyudugunda bakiyorumm suan uyuyor ama etrafi toparlicam ev cok dagiliyor bebek olunca heryerde onun kiyafetlerii vs,uyku arlaarinda ya uyuyorum bende yada temizlik yapiyorum.hepinizi optum kolay gelsin kizlar

ayyy sevsinler seni
özledım valla konusmayı
bebişimiz iyidir umarım
allah ona saglık sıhhat güzellikler versin inşallahhhh

uyyyy bizde mi böyle olcaz bebişimiz olunca akannehir

canım sen kapacaktım demiştin kapatmayınca bende öyle düşündüm paylaşmak istedim
o zaman ben ondan eklerim seni seni daha önce görmüştüm ama facedeki resimlerin çok daha güzel 20lik genç kız gibisin maşallah seni sevmeyen lösün seni elinden kaçıranlar
bin pişman olsun ben erkek olsam seni elimde tutmak için elimden geleni yapardım valla
çok güzelsin tütütütü maşallah nazarım değecek şimdi..

sanada hayırlı cumalar yamancım geçmiş olsun dikkat et kendine son 3 gün kaldı heyecanla bekliyorum valla inş kırmızılar gelmez..:Saruboceq:

Merhaba kızlar Cumanız Mbarek olsun RABBİM gönlünüze göre bol bebişli bir ay nasip etsin.

yamancım çok geçmiş olsun dikkat kendine.
kız eceeeeeeeeeeeeee kör olmuyasıca bizi bırakıp nerelere gittin.
Burcu özge sende hoşgeldin bacım RABBİM gönlüze göre versin.

batcım sen nasılsın havalar serinledi mi biraz.
yarın bende doktora gidicem şeker yüklemesi yapılacak ve ayrıntılı ultrasyona giricez kızımla. RABBİM hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşaALLAH.

mrb salihacım seninde cuman mübarek olsun rabbim hepimizin gönlüne göe versin inşallah
havalar aynı canım ya sıcak valla sıcaktan bütün vucudum acıyo duş almak iyi geliyo ama geçici tabiki bide son zamanlarım ya baya zorlanıyorum inşallah şeker yüklemesinden bişey çıkmaz canım ama aç karna o şekerli suyu içmek çok kötü ya bende geçen ay yaptırmıştım o gün bi türlü kendime gelemedim benimde haftaya cuma kontrolum var kızımı çok özledim gelsede bian önce o gün kızımı görsem senin kız nasıl tekmeleri falan..

RABBİM yardımcın olsun canım. sıcaklara normal insanlar dayanamıyo hamileler nasıl dayansın.
MaşaALLAH benim kız hareketli ama 2 günden beri eskisi kadar tekmelemiyo. inat ediyo bazen tekme atıyo elimi koyuyorum tekme atmayı kesiyo elimi çektiğim an tekmelemeye başlıyo eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile şimdiden bizi eğlendiriyo doğunca nasıl olacak acaba.

bat sende ayrıntılı ultrasyona girdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…