selamün aleyküm hayırlı sabahlar kızlar...
kimsecikler yok anlaşılan olsun ben içimi dökeyim yine:)
dün dr a gttmdr a gitmenin bu kadar zor olacağı gelmezdi aklıma diğer zamanlarada.adam hiçbişi demedi.bende ayrıntıya girmeyelim dedim.sadece çıktıyı gördüm bebeklerin başı 33 haftalık.kemikler 22 haftalık ALLAHUEKBER...görümcemle gtmştim sen göster dr a dedim.ona demişki fazla yaşamaz.ben alıştım bu sözlere ama yine de çok zor oluyor.sabahtan akşama kadar tuttum.sıktım kendimi.görümcemde iftara davetliydik.en sonunda yatsı namazını kılarken boşalttım içimdeki sıkıntıyı gözyşalarımla.ordakiler umrumda değildi.girmedim aralarına oturdum yanlız balkonda...eşim geldi kimseye veda etmeden çıktım...
ALLAHIM isyan etmiyorum SENSİN VEKİLİM...ama imtihanımda gerçekten zorluk çekiyorum.artık SANA TAMAMEN TESLİM OLUP SANA bırakıyorum.herşey SANA bağlı herşeyi SEN biliyorsun...
dr hiç umursamadı bile belki hastahaneye ilk gdişim hep özeline gidiyordum.ne bundan sonraki kontrolün şu tarih dedi ne doğumun yakın falan...EY ALLAHIM SEN görüyorsun herşeyi...herşeyi SEN biliyorsun.
doğum zamanımı,sağlıklarını,cinsiyetlerini herşeyi herşeyi...
RABBİM YALNIZ SANA MUHTACIM VE YALNIZ SENDEN YARDIM DİLERİM...
DUA İLE CANLAR...
canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum sözlerin bittiği yerdeyim şuan doktorun böyle
umursamaz davranışına çok kızdım eğer hastaya kötü haber verebiliyosa tesselli etmesinide bilecek RABBİMDEN diliyorumki inşallah ama inşallah doktorlar yanılıyodur
ve iki kızında sağlıklı eksizsiz noksansız doğarlar birde anlamadığım bişey var bebeklerin
öyle olmalarının sebebi neymiş neden kaynaklanıyomuş hiçmi bişey söylemiyo bu doktor
ne bileyim ameliyattı tedaviydi doğumdan sonra yapılacak hiç bişey yokmuymuş ya bi anneye bebeklerin fazla yaşamaz nasıl bu kadar rahat söylenebilir ya çok kızgınım şuan
canım benim ya sakın isyan etme ALLAH kulllarına taşıyamayacağı dert vermezmiş
bu kadar sıkıntının ardından çok sevineceksin inan ben hep buna inanırım sen yeterki umutsuzluğa kapılma arkadaşım dualarımız kızların ve senin için RABBİM tez zamanda aydınlıklara çıkarsın seni ...
sağol BATCİM canım arkadaşım.valla bende ne düşüneceğimi bilemiyorum ama dedim ya RABBİME teslim olmaktan başka yapılacak bişi yok.en doğrusu da bu.elhamdülillah bunu biliyorum.inşallah sonuç bizim istediğimiz gibi olur hayırlısıyla ama olmazsada demekki bu hayırlısıymış hakkımızda bunca edilen duaya karşılık RABBİM bu şekilde imtihan ediyorsa demekki hayırlı buymuş.
beklemedeyiz GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
hannem canını sıkma canım inşallah düzelir güz<el haberlerini alırız senin de kızlar ben annemlerdeydim bikaç gündür bugün eşimle dr kontrolüne geldim eşimle internet cafeye girdik o iş başvurusu yapacaktı ben de bir topiğe girdim
neyse şeker yüklemesi yaptırdım sonuç 50 gramda şekerim yüksek çıktı
yarın 100 gram uygulanacak ama biz çok üzüldük inşallah düzene girer
ama bebeğim 850 gram olmuş dr normal dedi
ben de 55 kg olmuşum
bu arada bebeğin başındaki su oranı 9 mm çıkmış sınıra yakınmış iki hafta sonra yine kontrole gel dedi 12 den fazla olursa hidrosefal olma ihtimali olabilir ama korkma dedi durumun ciddi değil ama yine de sen gel dedi
sağol BATCİM canım arkadaşım.valla bende ne düşüneceğimi bilemiyorum ama dedim ya RABBİME teslim olmaktan başka yapılacak bişi yok.en doğrusu da bu.elhamdülillah bunu biliyorum.inşallah sonuç bizim istediğimiz gibi olur hayırlısıyla ama olmazsada demekki bu hayırlısıymış hakkımızda bunca edilen duaya karşılık RABBİM bu şekilde imtihan ediyorsa demekki hayırlı buymuş.
beklemedeyiz GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...
hannem canını sıkma canım inşallah düzelir güz<el haberlerini alırız senin de kızlar ben annemlerdeydim bikaç gündür bugün eşimle dr kontrolüne geldim eşimle internet cafeye girdik o iş başvurusu yapacaktı ben de bir topiğe girdim
ben de 55 kg olmuşum
bu arada bebeğin başındaki su oranı 9 mm çıkmış sınıra yakınmış iki hafta sonra yine kontrole gel dedi 12 den fazla olursa hidrosefal olma ihtimali olabilir ama korkma dedi durumun ciddi değil ama yine de sen gel dedi
Yamannnnnnnnnnnn eceezgi nerdesiniz..............
canimm benim yaaaa rabbim yardimciniz olsunn bu mubarek gunlerde dualarni kabul eglesin insallah..cok zor bi durum ne desek bos hangi soz seni rahatlatirki allahim cok buyuk insallahhh seni en kisa zamanda feraha cikartir canim benimm dualrim seninleeselamün aleyküm hayırlı sabahlar kızlar...
kimsecikler yok anlaşılan olsun ben içimi dökeyim yine:)
dün dr a gttmdr a gitmenin bu kadar zor olacağı gelmezdi aklıma diğer zamanlarada.adam hiçbişi demedi.bende ayrıntıya girmeyelim dedim.sadece çıktıyı gördüm bebeklerin başı 33 haftalık.kemikler 22 haftalık ALLAHUEKBER...görümcemle gtmştim sen göster dr a dedim.ona demişki fazla yaşamaz.ben alıştım bu sözlere ama yine de çok zor oluyor.sabahtan akşama kadar tuttum.sıktım kendimi.görümcemde iftara davetliydik.en sonunda yatsı namazını kılarken boşalttım içimdeki sıkıntıyı gözyşalarımla.ordakiler umrumda değildi.girmedim aralarına oturdum yanlız balkonda...eşim geldi kimseye veda etmeden çıktım...
ALLAHIM isyan etmiyorum SENSİN VEKİLİM...ama imtihanımda gerçekten zorluk çekiyorum.artık SANA TAMAMEN TESLİM OLUP SANA bırakıyorum.herşey SANA bağlı herşeyi SEN biliyorsun...
dr hiç umursamadı bile belki hastahaneye ilk gdişim hep özeline gidiyordum.ne bundan sonraki kontrolün şu tarih dedi ne doğumun yakın falan...EY ALLAHIM SEN görüyorsun herşeyi...herşeyi SEN biliyorsun.
doğum zamanımı,sağlıklarını,cinsiyetlerini herşeyi herşeyi...
RABBİM YALNIZ SANA MUHTACIM VE YALNIZ SENDEN YARDIM DİLERİM...
DUA İLE CANLAR...
ben de 55 kg olmuşum
Meryemcim nasılsın yakışıklı talhamız nasıllar nasıl gidiyo annelik..
iyiyim canim talhada iyi teyzesi uyuyor suan.bende temizlik yaptim o uyurken biraz dinlenim dedim sen nasilsin kizin nasil havlar sicakmi hala valla biz usuyoruz burasi artik kis geldi
daha yeni doğum yaptın ne temizliği cnm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?