Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum sözlerin bittiği yerdeyim şuan doktorun böyle
umursamaz davranışına çok kızdım eğer hastaya kötü haber verebiliyosa tesselli etmesinide bilecek RABBİMDEN diliyorumki inşallah ama inşallah doktorlar yanılıyodur
ve iki kızında sağlıklı eksizsiz noksansız doğarlar birde anlamadığım bişey var bebeklerin
öyle olmalarının sebebi neymiş neden kaynaklanıyomuş hiçmi bişey söylemiyo bu doktor
ne bileyim ameliyattı tedaviydi doğumdan sonra yapılacak hiç bişey yokmuymuş ya bi anneye bebeklerin fazla yaşamaz nasıl bu kadar rahat söylenebilir ya çok kızgınım şuan
canım benim ya sakın isyan etme ALLAH kulllarına taşıyamayacağı dert vermezmiş
bu kadar sıkıntının ardından çok sevineceksin inan ben hep buna inanırım sen yeterki umutsuzluğa kapılma arkadaşım dualarımız kızların ve senin için RABBİM tez zamanda aydınlıklara çıkarsın seni ...

sağol BATCİM canım arkadaşım.valla bende ne düşüneceğimi bilemiyorum ama dedim ya RABBİME teslim olmaktan başka yapılacak bişi yok.en doğrusu da bu.elhamdülillah bunu biliyorum.inşallah sonuç bizim istediğimiz gibi olur hayırlısıyla ama olmazsada demekki bu hayırlısıymış hakkımızda bunca edilen duaya karşılık RABBİM bu şekilde imtihan ediyorsa demekki hayırlı buymuş.

beklemedeyiz GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER...

hannem canını sıkma canım inşallah düzelir güz<el haberlerini alırız senin de kızlar ben annemlerdeydim bikaç gündür bugün eşimle dr kontrolüne geldim eşimle internet cafeye girdik o iş başvurusu yapacaktı ben de bir topiğe girdim
neyse şeker yüklemesi yaptırdım sonuç 50 gramda şekerim yüksek çıktı
yarın 100 gram uygulanacak ama biz çok üzüldük inşallah düzene girer
ama bebeğim 850 gram olmuş dr normal dedi
ben de 55 kg olmuşum
bu arada bebeğin başındaki su oranı 9 mm çıkmış sınıra yakınmış iki hafta sonra yine kontrole gel dedi 12 den fazla olursa hidrosefal olma ihtimali olabilir ama korkma dedi durumun ciddi değil ama yine de sen gel dedi

sağol teolocum.inşallah RABBİM herkesin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar verir.sende şekeri kafana takma bazı hamilelikte ortaya çıkıyo ama ben çok önemli olduğunu sanmıyorum.ona göre bir reçete veriri dr un.inşallah su seviyeside artmaz.herşey iyi olur.

canım benim ya sabrına metanetine hayranım ben kabullenemiyorum bi türlü ve gönülden inanıyorum o prensesler çok sağlıklı doğacaklar inşallah seninde dediğin gibi MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER RABBİMİN TÜM HAYIR KAPILARI SENİN İÇİN AÇILSIN ...

TEOLOGCUM ÜZÜLME ŞEKERİNİ DİYETLE İLAÇLA KONTROL ALTINA ALINIR AMA ŞU BAŞDAKİ SU ORANINI ANLAMADIM NE DEMEKMİŞ Kİ O İNŞALLAH Bİ SORUN ÇIKMAZ CANIM SIKMA CANINI BENİMDE HAFTAYA CUMA KONTROLUM VAR ARTIK AZ KALDI DOĞUMA RABBİM HAYIRLISIYLA DOĞURMAK NASİP EYLESİN..

Yamannnnnnnnnnnn eceezgi nerdesiniz..............

cnm benm geldm nette sorun var benim
bebeklerin için üzülüyorum cnm ama keşke elimizden bişey gelse.ama rabbim büyük eğer derdini veriyorsa bıu kadar sıkıntı veriyorsda elbet güzel bir sebebide vardır.dilerim biran önce feraha çıkarsın.çok zor bi sınavdasın sıkıntıdasın allah kolaylık versin dilerim en hayırlı şekilde sonuçlanır herşey

teolog cnm sanada geçmiş olsun diyeyim inş öbür testte sorun çıkmaz rabbim hepimizide bebeklernizide korusun

canimm benim yaaaa rabbim yardimciniz olsunn bu mubarek gunlerde dualarni kabul eglesin insallah..cok zor bi durum ne desek bos hangi soz seni rahatlatirki allahim cok buyuk insallahhh seni en kisa zamanda feraha cikartir canim benimm dualrim seninlee

canim benim uzulme benimde sekerim yuksek cikmisti bende cok takilmistim bebek kilolu dogar sarilik olur dogunca felan denildi aama allah sukur simdi herrsey yolunda dogdu oglum.su konusunda bisey diyemiycem hic bir bilgim yok bu konuda rabbim senide feraha cikartsin canim benim

Meryemcim nasılsın yakışıklı talhamız nasıllar nasıl gidiyo annelik..

iyiyim canim talhada iyi teyzesi uyuyor suan.bende temizlik yaptim o uyurken biraz dinlenim dedim sen nasilsin kizin nasil havlar sicakmi hala valla biz usuyoruz burasi artik kis geldi

Mşlh meryemcim ya hyrlısıyla gebeliğide doğumuda atlattın sağ salim ebbeğini aldın allah hepimize nasip etsin

slmm kızlar..
bu ay bende bebiş yok.orucumda gitti:gitme:bi galip var bu ay sanırım:)yaman cnım sıra sende inş güzel haber alırız.

MERYEMCİĞİM sağol canım inşallah herşey güzel olur olacak da inşallah.
valla sana çok imreniyorum maşallah tebareke ALLAH.ne güzel doğumunu yaptın sağ salim aldın oğulcuğunu kucağına sağlığın sıhhatin de iyi normalinden yaptın doğumunu şimdi ayaklanmışda temizlik yapıyor hanım:))))RABBİM nazardan korusun devam edersin bölece inşallah.darısı bize inşallah.

YAMANCIĞIM sağol tatlım inşallah sende en kısa ve hayırlı vakitte güzel haberlerle sevindirirsin bizi.ALLAH herşeyin hayırlısını versin geç olsun güzel olsun güç olmasın inşallah...

öptümmmmmmmmmmmmm dua dua dua:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…