hannemi silin beni dua dilencisi olarak ekleyin::::::::::::::::::::)))))))))))))))))))))))))))))))))
slmm kızlar..
Bu ay bende bebiş yok.orucumda gitti:gitme:bi galip var bu ay sanırım:)yaman cnım sıra sende inş güzel haber alırız.
hannem meryemciğim sağol canım inşallah herşey güzel olur olacak da inşallah.
Valla sana çok imreniyorum maşallah tebareke allah.ne güzel doğumunu yaptın sağ salim aldın oğulcuğunu kucağına sağlığın sıhhatin de iyi normalinden yaptın doğumunu şimdi ayaklanmışda temizlik yapıyor hanım:))))rabbim nazardan korusun devam edersin bölece inşallah.darısı bize inşallah.
Yamancığım sağol tatlım inşallah sende en kısa ve hayırlı vakitte güzel haberlerle sevindirirsin bizi.allah herşeyin hayırlısını versin geç olsun güzel olsun güç olmasın inşallah...
öptümmmmmmmmmmmmm dua dua dua:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
hoşgeldin topiğimize arkadaşım inşallah planladığın ay gelir meleğin ama kimsenin planladığı ay olmuyor bikaç denemelerden sonra kavuşuyorlar meleklerine inşallah senin istediğin ay olur hakkında hayırlısını diliyorum topiğimizi yeni bebek haberleriyle doldurursunuz inşallah ve topiğimizden ayrılmamanı diliyorum tekrar hoşgeldin..
Günaydın kızlarrrr
nasılsınız bakalım
3 aylık evliyim kızlar hiç korunmadık en başından beri istiyorduk bu ay yumurtlama günlerimde gün aşırı ilişki denedik adet günüm 15 agustostu ve ben dayanamadım aynı gün günüm geçmeden test yaptım ve sonuç pozitif çıktı bugunde doktoro gidip kan testi yaptırıdım bebegim 2 haftalıkmış belirtilere gelince adetime 10 gün kala gögüslerim şişti ve acımaya başladı belli bi süre sonra uçları koyulaşıp etrafında beyaz küçük kabarcıklar çıktı kasıklarımda batmalar vardı birde adetiime 1 hafta kala benden yerleşme kanaması denen şey geldi ve hissetmiştim hamile oldugumu
merhaba canım tebrik ederim seni. allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin. bende 3 aylık evliyim canım biz de çalışmalara başlycaz inş. bu ay tavsiyelerin neler olur bana birde yerleşme kanamsı ne demek canım?
günaydın ece iyiyim sen nasılsın...
mrb fatma daha çok yenisin evlilikte çocuk için erken değilmi ama yinede karar senin tabiki yerleşme kanaması bebek tutunmaya çalıştığı zaman oluyor galiba ama bu herkeste
olmayabiliyor denemeye başladınızmı siz..
mrb canım evlenmeden önce bende hemen yapma taraftarı değildim ama evlendikten sonra içimde inanılmaz bi duydu oldu. Anne olmak istiyorum. Evliliğim yeni ama eşimle 3 yıllık bi beraberlğimz var. Ona çok alışkınım. Evliliktede zorlanmadım. Hayrılısı osun. Denemeye bu ay başlıycaz inş. Umarım hayırlıysa olur. Siz ne kadarlık evlisiniz? Bebiş var mı
Herkeze tekrardan merhaba opuyorumnanaktan
kendimi çok garip hissediyorum az önce bu siteye ilk girdiğimde beraber bebek konuları konuştuğum arkadaşım doğum yapcak... Ben hala beklemedeyim 31-07-2009 tarihinden beri ne kadar muradına eren varr.. Neler paylaştık yaşadık... Çok garip bir duygu....
Yüzünü bile görmediğin biriyle konuştuklarını yeri geldi eşimizle bile dertleşemedik...
Bu güne kadar beni dinleyen yada dinlemek zorunda kalan:roflol: herkezi seviyorumopuyorumnanaktan teşşkkkrrrr opuyorumnanaktan
kızlar bizde yakın tarihde (yakın derken önümüzdeki 6 ay içinde) bebiş düşüncelerime başladık.
Birazda artık 26 yaşına girecek olmanın verdiği paniğe kapıldı sanki geç kalıyormuşum gibime geldi.
Ilk bebişimiz olacak... şimdiden heycanlanmaya başladım.
Sormak istediğim şu denemeye başladıktan hemen sonra hamile kalan var mı?
hayırlı olsun öncelikle kararınız
ancak ilk denemede hamile kalma ihtimali düşük bizim 2. Ayımız ama sanırım gene olmadı bu ay pek umudum yok
o yüzden evleneli ne kadar oldu bilmiyorum ama bence hemen başlayın derim ben
yaa gerçekten mi canımm :sinifsinif:
ay ben böyle şeyleri duyunca panikliyorum
benide aranıza kabul ederseniz bende katılmak isterim sizlere..:kedi:
1 sene 1 ay yani 13 aylı evliyiz canım esasen 2 sene sonunda düşünüyorduk ama böyle örnekleri duydukça öne çektik tarihi
sorması ayıp çok ilişkiye girilse acaba olasılık arttAR MI
he bunu merak ediyordum.
yani her gün ilişkiye girsek böylece yumurtlama gününü kaçırmayız gibi sempatiksalakcinni
aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
SÜPERSİN CNM YA KISMET AMA BU İŞLER İSTERSE ADAM TEPEBDEN İNMESN OLMAZSA OLMUYOR İŞTE
BENCE DENEMEYE BAŞLAYIN DERİM TABİ KARAR SİZİN RABBİM ÇOK BEKLETMEZ İNŞ AMA BEN ŞİMDİ DİYORUM KEŞKE 2 SENE DEĞİLDE 1 - 1,5 SENE SONA BAŞLASAYDIK :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?