Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slmm kızlar..
Bu ay bende bebiş yok.orucumda gitti:gitme:bi galip var bu ay sanırım:)yaman cnım sıra sende inş güzel haber alırız.

cnm ya demee erken geldi haaa
hadi hayırlısı bende pek tuttu gibi hissetmiyorum ama kısmet bakalım

allah hepimize yr olsun cnm senide hepimizide feraha çıkarsın inşallah

kızlarrrr bır selam vereyım dedım nabersınız bakalımmmmmmm

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için çok sağol.
bu arada ismim Özlem senin neydi?

merhaba canım tebrik ederim seni. allah kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin. bende 3 aylık evliyim canım biz de çalışmalara başlycaz inş. bu ay tavsiyelerin neler olur bana birde yerleşme kanamsı ne demek canım?

mrb fatma daha çok yenisin evlilikte çocuk için erken değilmi ama yinede karar senin tabiki yerleşme kanaması bebek tutunmaya çalıştığı zaman oluyor galiba ama bu herkeste
olmayabiliyor denemeye başladınızmı siz..

Herkeze tekrardan merhaba opuyorumnanaktan

kendimi çok garip hissediyorum az önce bu siteye ilk girdiğimde beraber bebek konuları konuştuğum arkadaşım doğum yapcak... Ben hala beklemedeyim 31-07-2009 tarihinden beri ne kadar muradına eren varr.. Neler paylaştık yaşadık... Çok garip bir duygu....
Yüzünü bile görmediğin biriyle konuştuklarını yeri geldi eşimizle bile dertleşemedik...

Bu güne kadar beni dinleyen yada dinlemek zorunda kalan:roflol: herkezi seviyorumopuyorumnanaktan teşşkkkrrrr opuyorumnanaktan

mrb canım evlenmeden önce bende hemen yapma taraftarı değildim ama evlendikten sonra içimde inanılmaz bi duydu oldu. anne olmak istiyorum. evliliğim yeni ama eşimle 3 yıllık bi beraberlğimz var. ona çok alışkınım. evliliktede zorlanmadım. hayrılısı osun. denemeye bu ay başlıycaz inş. umarım hayırlıysa olur. siz ne kadarlık evlisiniz? bebiş var mı

GENEL BİLGİ

Bebeğim ne zaman doğacak? Bebeğin doğacağı gün nasıl hesaplanır? Bebeğin doğum tarihi nasıl hesaplanır? Bebek doğum tarihi hesaplama yolu..

Bebeğin doğacağı tarihi hesaplamanın yolu oldukça kolaydır. Bu yol: 7 gün ekle ve 3 ay çıkart şeklindedir. Negele yöntemi diye adlandırılan bu yöntemde son adet tarihinin başlangıç gününe 7 gün eklenir, çıkan tarihten ise 3 ay düşülür.

Mesela
Son adet tarihim = 02.08.2010
Bebeğin doğacağı tarih = 09.05.2011

hayırlı olsun cnm inş hemen gelir bebeklerimiz bizimde bu 2. Aymız ve regl olmama 4 gün var hadi hayırlşısı diyorum

opuyorumnanaktan BİZDE SENİ SEVİYORUZ CCİMM AH BİDE ŞU BEBİŞLER GELSEEE :CüvCüv:

Kızlar bizde yakın tarihde (yakın derken önümüzdeki 6 ay içinde) bebiş düşüncelerime başladık.
birazda artık 26 yaşına girecek olmanın verdiği paniğe kapıldı sanki geç kalıyormuşum gibime geldi.
ilk bebişimiz olacak... şimdiden heycanlanmaya başladım.
sormak istediğim şu denemeye başladıktan hemen sonra hamile kalan var mı?

hayırlı olsun öncelikle kararınız
ancak ilk denemede hamile kalma ihtimali düşük bizim 2. Ayımız ama sanırım gene olmadı bu ay pek umudum yok
o yüzden evleneli ne kadar oldu bilmiyorum ama bence hemen başlayın derim ben

yaa gerçekten mi canımm :sinifsinif:
ay ben böyle şeyleri duyunca panikliyorum
benide aranıza kabul ederseniz bende katılmak isterim sizlere..:kedi:

1 sene 1 ay yani 13 aylı evliyiz canım esasen 2 sene sonunda düşünüyorduk ama böyle örnekleri duydukça öne çektik tarihi
sorması ayıp çok ilişkiye girilse acaba olasılık arttAR MI
he bunu merak ediyordum.
yani her gün ilişkiye girsek böylece yumurtlama gününü kaçırmayız gibi sempatiksalakcinni

aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
SÜPERSİN CNM YA KISMET AMA BU İŞLER İSTERSE ADAM TEPEBDEN İNMESN OLMAZSA OLMUYOR İŞTE
BENCE DENEMEYE BAŞLAYIN DERİM TABİ KARAR SİZİN RABBİM ÇOK BEKLETMEZ İNŞ AMA BEN ŞİMDİ DİYORUM KEŞKE 2 SENE DEĞİLDE 1 - 1,5 SENE SONA BAŞLASAYDIK :gitme:

Meraklı melahat burcu sorularına başlıyorrr gardını al hahahahahaa

siz kaç senelik evlisiniz?
senin yaşın kaç?
sigara içiyormusun?
hımm eşin kaç yaşında?
adetlerin düzenlimi?

sende istersen bana sorabilirsin.... Şeniz

siz kaç senelik evlisiniz? 24.08.2010 DA 2 SENE OLACAK
senin yaşın kaç? 24,5
sigara içiyormusun? İKİMİZDE İÇMİYORUZ
hımm eşin kaç yaşında? 27
adetlerin düzenlimi? ŞÜKÜR DÜZENLİDİR

AYNI SORULARI SANA SORUYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…