• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

arkadaşlar günaydın bende aranıza yeni katılanlardanım. 1 yıllık evliyim ve bu ay bebiş için çalışmalara başladık. inşallah bebeğimiz gelir. adetim 17 kasımda.

arkadaşlar günaydın bende aranıza yeni katılanlardanım. 1 yıllık evliyim ve bu ay bebiş için çalışmalara başladık. inşallah bebeğimiz gelir. adetim 17 kasımda.

HG ARAMIZA CNM HAYIRLI OLSUN UMARIM ÇOK BEKLETMEZ BEBİŞİN:CüvCüv: :ecrin_bebek:

amin canım çok teşekkürler yamancım. 2-3 günüdr şiddetli kasık ağrılarım var. bazen ağrıyor bazen batıyor. bazen tuvaletimi yaparken hafifi bir acı hissediyorum. baş dönmesi var. halsizlik var akşamları iş yapamıyorum konuşurken bile normalde çın çın konuşurum şimdi süt dökmüş kedi gibi konuşuyorum. hayırlısı olsun allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin

amin canım çok teşekkürler yamancım. 2-3 günüdr şiddetli kasık ağrılarım var. Bazen ağrıyor bazen batıyor. Bazen tuvaletimi yaparken hafifi bir acı hissediyorum. Baş dönmesi var. Halsizlik var akşamları iş yapamıyorum konuşurken bile normalde çın çın konuşurum şimdi süt dökmüş kedi gibi konuşuyorum. Hayırlısı olsun allahım herkese hayırlı evlat nasip etsin

cnm çok fazla düşünme psikolojik olarakta bu belirtiler yaşanabiliyo
bende bi ay şüphelenmiştim aynı belirtileri yaşadım ev kokuyo gibi geliyodu ama dediğim gibi psikolojikmiş
umarım senin belirtileirn gerçektir

kizlar normalde adet gunum yarin dayanamadim test yaptim malesfff hamile degilim.ilk denememizde olmuycani biliyodum ama yinede belki diye yaptim ama negatifffff

demetcim nerelerdesin sen
testi tekrar ettinmii delikafadulden

CANIM MERHABBBAAA
testi tekrar yapmadım canım eşim yapmamı istemedi peşimde geziyor yapmayayım diye adetini bekleyelim doktora gideriz diyor bekliyorum valla. ama kasık ağrılarım hala devam ediyor da çok şiddetli değil. hafifi tiksintilerim var iştahım kapandı. halsizlik akşamları özellikle çok yoğğun. rüyamda da oğlum olduğunu gördüm o kadar tatlı o kadar şekerdi ki anlatamam. bakalım canım hayırklısı olsun inşallah bebeğim benimledir canımm sen nasılsın nasıl gidiyor

günaydın arkadaşlar beni de alın aranıza:kedi:
takvimden belli olacağı üzere ben daha çok yeni evliyim ama hayırlısıyla Allah bize nasip ederse bir bebiş istiyoruz 2010 yılında:Saruboceq::Saruboceq:
şu an korunuyorum, zaten bekarken de düzenli jinekolojik takiplerim meme us gibi işlemlerim yapılıyodu...önümüzdeki hafta dr. umu tekrar ziyaret edip bebiş konusunu danışacam kendisine çok heyecanlıyım:kedi::kedi:
Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın, hayırlı sağlıklı bebeler nasip etsin:Saruboceq:

kizlar normalde adet gunum yarin dayanamadim test yaptim malesfff hamile degilim.ilk denememizde olmuycani biliyodum ama yinede belki diye yaptim ama negatifffff

cnm dur hemen olumsuz düşünme belki geç döllenme dir ondan görünmez

CANIM MERHABBBAAA
testi tekrar yapmadım canım eşim yapmamı istemedi peşimde geziyor yapmayayım diye adetini bekleyelim doktora gideriz diyor bekliyorum valla. ama kasık ağrılarım hala devam ediyor da çok şiddetli değil. hafifi tiksintilerim var iştahım kapandı. halsizlik akşamları özellikle çok yoğğun. rüyamda da oğlum olduğunu gördüm o kadar tatlı o kadar şekerdi ki anlatamam. bakalım canım hayırklısı olsun inşallah bebeğim benimledir canımm sen nasılsın nasıl gidiyor

canım dedim ya send ebenim beliritleri yaşıyorsun,büyük ihtimal hamile olabilirsin,tabi hayırlısıyla,seni çokta heveslendirmiyim tabi sonra çıkmazsa üzülme oldumu tatlım
benimde iyi şimdilik henüz daha çok yeni olduğu için pek bi sıkıntım yok,

gurbet gelını bence de hamılesın canım. ama olgayın dedıgı gıbı bugun yarın bır test daha yap yada kan testı yaptır ıcın rahat olsun. en saglıklısı tabı kan testı.

meryemcım umıtsızlıge kapılmak ıcın erken daha. testler bazen adet gununu 10 gun gecınce fılan gosterıyor. bırkac gun daha bekle bence. hakkında hayırlıs canım.

bu arada beyaz yapıskan akıntı da koku yoksa yumurtlama olabılır

dmtumt belırtı yazmıssın ama hamılelık oyle hemen basdonmesı mıde bulantısı vs belırtıler vermez. adet olacakmıssın gıbı hıssedersın yıne. hepımızın hakkında hayırlısı arkadaslar
yamannnnnnn senın de hamıle haberını alırsam varya. zaten yaman, hannem, burcu sıra sızde artık
kıdemlıler hadı hamıle haberlerınız gelsınde hayırlısıyla yenı gelen arkadaslara yol acın bakalımmmm

canım dedim ya send ebenim beliritleri yaşıyorsun,büyük ihtimal hamile olabilirsin,tabi hayırlısıyla,seni çokta heveslendirmiyim tabi sonra çıkmazsa üzülme oldumu tatlım
benimde iyi şimdilik henüz daha çok yeni olduğu için pek bi sıkıntım yok,

inşallah canı fazla ümidim yok hayırlsıı ile gelsin inşallah.

ay teyzesi yer onu kıs çok uslu ir bebek olacak inşallah bizim bebişannesi:dance:

gurbet gelını bence de hamılesın canım. ama olgayın dedıgı gıbı bugun yarın bır test daha yap yada kan testı yaptır ıcın rahat olsun. en saglıklısı tabı kan testı.

meryemcım umıtsızlıge kapılmak ıcın erken daha. testler bazen adet gununu 10 gun gecınce fılan gosterıyor. bırkac gun daha bekle bence. hakkında hayırlıs canım.

bu arada beyaz yapıskan akıntı da koku yoksa yumurtlama olabılır

dmtumt belırtı yazmıssın ama hamılelık oyle hemen basdonmesı mıde bulantısı vs belırtıler vermez. adet olacakmıssın gıbı hıssedersın yıne. hepımızın hakkında hayırlısı arkadaslar
yamannnnnnn senın de hamıle haberını alırsam varya. zaten yaman, hannem, burcu sıra sızde artık
kıdemlıler hadı hamıle haberlerınız gelsınde hayırlısıyla yenı gelen arkadaslara yol acın bakalımmmm

yerimseniben :roflol: :roflol: :roflol:
AH BE GÜZERLİM BENİ DAHA BEKLİCENİZ BİZ ERTELEDİK Bİ MÜDDET KURBANDA DÜŞÜNÜYODUK AMA ERTELEDİK
BENDE FOLİK ASİT İÇİYODUM BENDE ÇOK İŞTAH AÇTI V KİLO ALDIRDI VE BENDE BRZ REJİM YAPAYIM DEDİM.ARTIK YILBAŞINDAN SONA HAYIRLISIYLAA

inşallah canı fazla ümidim yok hayırlsıı ile gelsin inşallah.

ay teyzesi yer onu kıs çok uslu ir bebek olacak inşallah bizim bebişannesi:dance:

bakalım şimdilik uslu gibi teyzesi ama 1-2 hafta sonra daha da belli eder kendinii genelde belirtilerde öyle başlıyormuş zaten,ayy o kendini belli etsin banada ben herşeye razıyım

Çubukummm aÇtıĞın dıĞer konuyada yorum yaptım allah tamamına erdırıp kucaĞına almayı nasıp etsın ınŞallah

Back
X