Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

JAYA'cım kendini sıkmamaya çalış...malum başa gelen çekilir...
ama asla sigaraya yaklaşma....BEnim yüzbin deneme yapan, sigarayı bırakmak için türlü yöntem denediğimiz tiryaki eşim, bebek çalışmalarına başladığımızdan beri içmiyor...sorana bırakmadım diyor geçici diyor :D ama olsun...sen de uzak dur arkadaşım sakın ha sigaraya yaklaşma bile

valla cok ıstıyorum en azından hamılelık donemınde bırakmayı cunku her yaktıgım sıgarada onu o kucucuk halıyle gelısmeye calısırken dumana bogdugumu dusunmek canımı acıtıyor ama dayanamıyorum. son bırkac gun o kadar streslıydım kı bugun dayanamayıp paket aldım yıne. ama onumuzdekı hafta kesınlıkle bırakıcam cunku 6. haftaya gırecek o zaman ve kalp olusmaya baslayacak.

eeeeeee hadı yenı haberler yokmu yaa

ben aşı oldum kıslar , şu sağlık ocaklarında yapılan kızamıkçık aşısı...4 hafta sonra çalışmalara devam edicem bakalım...hayırlısıı..ben de yazarım inşallah burdan bebek haberimi....

kızlarrr günaydınnn...
sanırım hamileyim:kedi:
hemen başlıyim anlatmaya....normalde adet günüm 25 ağustostu...25inde adetim gelmedi herhalde 26sında olurum diyordum...çünkü müthiş adet sancılarım vardı...neyse 26 sında yani dn akşam 4'e doğru kan geldi..oruçluydum, adet oldum diye orucumu bozdum..ışten ebe gittiğimde de yorgunluktan uyuyakalmışım..
sabah bir uyandım, adet filan yok, sadece 3-4 damla...Ümitlendim hemen sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgiyi çok net gördüm, silik değildi..hemen az önce kan da verdim...
ancak hemşire 5 gün geçmeden belli olmaz ümitlenmeyin dedi, canım biraz ona sıkıldı...Kızlar söyleyin şimdi ben hamilemiyim değilmiyim?

Ayy sÜper yaaaaa
ama keŞke orucunu bozmasaydın cnm hem akŞam ÜstÜ gÖrmÜŞsÜn
neyse umarım vardır bebıŞ
sonuÇ ne zaman bellı olcak

15:30 dediler...
tatlım bilemedim ki adet oldum sandım...adet olunca da hemen bozulması gerekiyor diye biliyordum netten de baktım..:((((

hadi hayırlısı cnm ya ama netten de görebilirsin belki bazı hastanelrin sitesinde sonuçları gösteriyo
bi protokol no veriyolar
bi araştır istersen

şu kan testinin sonucunu alayım...o zaman içim rahatlayacak.....
:1hug:
Rabbim hepimize sağlıklı bebekler versin inşallahhhh :Saruboceq:

kızlarrr günaydınnn...
sanırım hamileyim:kedi:
hemen başlıyim anlatmaya....normalde adet günüm 25 ağustostu...25inde adetim gelmedi herhalde 26sında olurum diyordum...çünkü müthiş adet sancılarım vardı...neyse 26 sında yani dn akşam 4'e doğru kan geldi..oruçluydum, adet oldum diye orucumu bozdum..İşten ebe gittiğimde de yorgunluktan uyuyakalmışım..
sabah bir uyandım, adet filan yok, sadece 3-4 damla...Ümitlendim hemen sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgiyi çok net gördüm, silik değildi..hemen az önce kan da verdim...
ancak hemşire 5 gün geçmeden belli olmaz ümitlenmeyin dedi, canım biraz ona sıkıldı...Kızlar söyleyin şimdi ben hamilemiyim değilmiyim?

ayyy ne güzel bir haber daha hadi bakalım inş.
hayırlını haberlerini alırız
allah en kısa zamnada bizede nasip eder inş.:Saruboceq:

o lekelenmeler olabilir..dur bakalım biraz daha sabır..kan testi en kesin sonuçtur..

olmasan bile üzülme..ama üstüne görme diye de bir şey var.bilmem duydun mu hiç?

haberlerini bekliyoruz..

ben aşı yaptırdım sağlık ocağında..o yüzden diğer ay başlayacağım denemelere..bana da şans dileyin yaafss.

bnde dün kaşma rüyamde test yaptığımı ve ikinci çizgininde çıktığını gördüm o kadar çok sevindimki
ama rüya işte benimde regl olmama 3 gün var olucakmışım gibide
kasıklarım ve hafiften belim ağırmaya başladı
umarım hastalanmamdan ikinci çizgiyi görürüm bu ay :Saruboceq:

bnde dün kaşma rüyamde test yaptığımı ve ikinci çizgininde çıktığını gördüm o kadar çok sevindimki
ama rüya işte benimde regl olmama 3 gün var olucakmışım gibide
kasıklarım ve hafiften belim ağırmaya başladı
umarım hastalanmamdan ikinci çizgiyi görürüm bu ay :Saruboceq:

biliyor musun canım , bebek işi psikolojik ..yanii her bir kafadan bebek muhabbetini duymamız ya da kaynanaların hadiii demeleri vs . çok etkiliymiş...ben 1 kere denedim olmadı..ama okadar sıkılıyorum ki insanlara açıklama yapmaktan..hele ki kaynana ve görümceler vs...sanki doğuracak ve bakacak olan onlar..tabi ki istenir bir bebek ..ancak kafayı ister istemez yoruyoruz bu olaylara..ve etkileniyoruz..her ay acaba hamiş miyim değil miyim demek zorunda bıraktırıyorlar..ve üzülen biz oluyoruz ve tabi ki vucudumuz beynimiz yoruluyor bu düşüncelerle..haliylee olmuyor...hayırlısı inşallah..böyle diyen insanları etrafımızdan uzaklaştırmak lazım..ya da onlardan siz uzak durun bir müddet..bırakın konuşsunlar..hayırlısı canım..inşalah tez zamanda olur bebiklerimiz...

gozun aydın fıstday....cok sevındım yaa. canım hemsırenın soyledıgını anlamadım ama. 5 gun ne alaka. ben adeıme 3-4 gun varken eczane testıyle ogrendım kı kan testı 3.haftada bıle cıkarıyor. ama kanamanın olması aklıma takıldı canım. kafanı karıstırmayayım ama test sonucunu alınca ıyı bır doktora gıt hemen. ay hadı ınsallaaaah. bu ay cok bereketlı oldu bebek yonunden kızlar. ben de yarın kontrole gıdıcem. yaa burcu hadı senden haber yok mu halaa. senden cok ben merak edıyorum ve ıcımden bır ses senın hamıle oldugunu soyluyor umarım yanılmam

melish83 evet cnm kesinlikle psikolojik olarak etkileniyoruz daha önceki aylar ayy acaba hamilemiyim değilmiyim diye sürekli kuruyodum ama bu aya zaten benim pekte ümidim yok kardeşimi askere gönderik kardeşimden başka bişey düşünemedim bu ay ondanda pek ümütli değilim napalım artık bizim için hayırlısı neyse o olsun en iyisi düşünmemek ve etraftan gelen konuşmalara kulak tıkamak

melish83 evet cnm kesinlikle psikolojik olarak etkileniyoruz daha önceki aylar ayy acaba hamilemiyim değilmiyim diye sürekli kuruyodum ama bu aya zaten benim pekte ümidim yok kardeşimi askere gönderik kardeşimden başka bişey düşünemedim bu ay ondanda pek ümütli değilim napalım artık bizim için hayırlısı neyse o olsun en iyisi düşünmemek ve etraftan gelen konuşmalara kulak tıkamak

evet canım .. benim eltim tam 4 yıl bekledi..hiç sorunları yokken..sırf kayınvalide vs gibi kişilerin ne zaman ne zaman bebek demesiyle..ben 3 günlük evliydim söylemeye başladılar..gerçekten çoook sıkıldım artık..söyledim en sonunda...olacağı varsa da olmayacak dedim..Allahım bilir dedim zamanı gelince verir dedim artık...şimdi istiyorum ben..bazen onlara inat istemediğimi söylüyorum..etkileniyorum sıkılıyorum çünkü :( her konuşmalarımızda bebek olayından gına geldi bana ..bilemiyorum size de böyle şeyler deniliyor mu benim kadar..

slm kızlar idrarla yapılan ovülasyon testim bugün baya çift çizgi çıktı oldukça belirgin ama c deki çizgide çok az bir ton farkı ile açık çalışmaya başlıyoruz bu durumda sanırım doğru bilgisi olan yazarsa sevinirim :)

Back
X