Bebiş cinsiyetinde anne hisleri

Cnm bnde tedavi sürecimde hep kız Bebek istiyorum derdim ve öyle hayal kurardım kız bebekleri çok sevirdim ama şimdi hamile kaldım erkek illa olsun demiyorum ama sanki erkek gibi hissediyorum bakalım daha 10. Haftamdayım hisslerim doğru çıkacak mı acaba rabbim saglıklısını hayırlısını versinde inşanlah tüm isteyenlerde nasip olur :)

:) sağlıklı olsun öncelikle insallah ginlunden gecen olur burda paylaşırsan sevinirim :)

Pazartesi randevum var soracağım doktora iyice baksın diye. Bi sağ tarafımda kasık da batma var bi de göbeğimin hemen altında inşallah hislerim doğru olur gobekteki gözüktü 10mm acaBa diğeri çok küçüktü ondan mı gözükmedi diyorum karından yaptı ultrasonu ☺

ilk çocuğumda emindim hamile oldugumu öğrendiğim gün erkek olduguna .öyle de çıktı :)
ama ikincisin de istekler devreye girince tutmadı :))

Benim his de onayladı kendini :)

Hamile olduğumu öğrendiğim gün erkek dedim, içime doğdu, haftalar ilerledikçe karnım genişledi ve çevremde herkes kız dedi. Ama ben nası bi hisse kız istemem rağmen yok bu erkek diyodum ve 14.haftamda erkek olduğunu öğrendik :) 3 doktorda tescilledi :))) paşa oğluşum geliyorrrr

Hep bir kızım olsun istedim hissettim de galiba cinsiyeti öğrenene kadar hep canım kızım diye sevdim kendilerini :)))

Benim hislerim "ERKEK" ama doktorum sacmalik gibi oldugu icin hala bilemiyor.

Bende rüyamda hep "erkek" görüyordum, ve bakalim hala bekliyoruz

Günaydın kızlar ben de tek kese gözüktü ama ben sanki bir kızım bir oğlum olacak gibi hissediyorum var mıdır böyle olan
Benim oglum 5 yasinda. Hep dedi ikiz kardeslerim olacak. 9. Haftada surpriz ikizlerimiz olacgini ogrendik.

ben hissettim :) hatta sonraında rüyamda bile gördüm erkek olduğunu. sonrada erkek olduğunu öğrendim zaten. llah hakkınızda ne hayırlısı ise onu nasip etsin

İnşallah benimde belli olur 2 gün sonra 12. Haftama gir cem çok çok merak ediyorum :)

1Kizim var hissettigim oldu hamileligimin basindan beri?hep kiz?hissetmisimdir oylede oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…