- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 28
Cnm bnde tedavi sürecimde hep kız Bebek istiyorum derdim ve öyle hayal kurardım kız bebekleri çok sevirdim ama şimdi hamile kaldım erkek illa olsun demiyorum ama sanki erkek gibi hissediyorum bakalım daha 10. Haftamdayım hisslerim doğru çıkacak mı acaba rabbim saglıklısını hayırlısını versinde inşanlah tüm isteyenlerde nasip olur :)
İkiz benimde hayalimdir :) bilmem hiç duymadım bunu hissedebilseni canimGünaydın kızlar ben de tek kese gözüktü ama ben sanki bir kızım bir oğlum olacak gibi hissediyorum var mıdır böyle olan
Ayyyy iste benimde öyle oğlum oğlum diye seviyorum insallah ilk evladım erkek olsun:)Evet ben erkeğim diye bağrıyordu hislerime
Tabi cnm daha ögrenmemize var ama öğrenirsem yazarım sizlere:) sağlıklı olsun öncelikle insallah ginlunden gecen olur burda paylaşırsan sevinirim :)
Benim his de onayladı kendini :)Anneler size bir sorum var, bebeğinizin cinsiyetini hamile kaldığınız ilk dönemler hissettiniz mi? Hislerim kuvvetlidir doğru hissettim en basından biliyordum sanki diyen varmi? Benim içimde erkek olacak diye güçlü bir his var, daha önceki kaybımda hiç bir hissim yoktu, bunu oğlusum diye seviyorum :)
Benim oglum 5 yasinda. Hep dedi ikiz kardeslerim olacak. 9. Haftada surpriz ikizlerimiz olacgini ogrendik.Günaydın kızlar ben de tek kese gözüktü ama ben sanki bir kızım bir oğlum olacak gibi hissediyorum var mıdır böyle olan
ben hissettim :) hatta sonraında rüyamda bile gördüm erkek olduğunu. sonrada erkek olduğunu öğrendim zaten. llah hakkınızda ne hayırlısı ise onu nasip etsinAnneler size bir sorum var, bebeğinizin cinsiyetini hamile kaldığınız ilk dönemler hissettiniz mi? Hislerim kuvvetlidir doğru hissettim en basından biliyordum sanki diyen varmi? Benim içimde erkek olacak diye güçlü bir his var, daha önceki kaybımda hiç bir hissim yoktu, bunu oğlusum diye seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?