• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiş hasreti çekiyorum :(

Çaresiz degilsin canım senden daha kötü durumda olanları düşün senin daha önünde uzun bi yol var çok vaktin var Allah nasip ederse
Ay gülesim geldi "senden kötü olanları düşün " demenize. Okulda öğretmen bayanlar hiçbir dertlerine uzulemiyorlarmış çünkü ben en beteriymişim. Bana baksın bu kızcağız da haline şükretsin. Hoş benim halimde benim bi suçum yok fakat içi rahat edecekse 5 düşük sayısız ameliyat ve tedavi yinede çocuk yok.

Ay gülesim geldi "senden kötü olanları düşün " demenize. Okulda öğretmen bayanlar hiçbir dertlerine uzulemiyorlarmış çünkü ben en beteriymişim. Bana baksın bu kızcağız da haline şükretsin. Hoş benim halimde benim bi suçum yok fakat içi rahat edecekse 5 düşük sayısız ameliyat ve tedavi yinede çocuk yok.
Valla beterin beteri var emin ol senin yerinde olmaya razı olan bile vardır ki bu kardesimizin bin kez şükretmesi gerek

Deniyecm abla Allah razı olsun ilaç için reçete fln lazm mı
o ilac yanlis kullanilirsa basina ne isler geleceginide arastir olurmu kullanmadan once bide siddetle tavsiye ediyomus dr a gitsen zaten sana uygum bir tedavi uygular kafana gore ilac kullanma

Kızlar 1yıl 4 aydır evliyim ve bebişim yok yumurtlama günü bile hesapladım olmadı doktora gittim yumurtalıklarında küçük küçük kirst var dedi ilaç verdi eşimin ailesi çok üstüme geliyorlar ne yapacağımı şaşırdım akıl verin bana
Birincisi yeni evlisin kimseeyi takma yasin kac bilmiorm ama benimde 1.5 sene sonra oldu çocuğum

vay beee 18 yaşında bebek hasreti çekiyorsun
inanılmaz
18 yasında iken kazandığım üniversiteye gitme heyecanı çekiyordum
yeni arkadaslıklar heyecanı cekıyordum
okuyacağım yeni kitapların heyecanı , edindiğim sevgili ile yasadıgım heyecanı cekıyordum.

sen bebek hasreti çekiyorsun . pessssssssssssssss.
Ben de o yasta senin gibi düşünüyordum ama herkesin hayat şartları farkli yargılamasak :KK12::işsiz:

Back
X