• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiş hasreti çekiyorum :(

Bnde artık onlar yüzünden pskolojim bozuldu bana dedikleri işte senden sonra evlenenler hamile doğurdu gibi şeyler eltim bile bir gün kendi kulaklarımla duydum ablasıyla telefonda konuşuyodu dediği bu kıza inat hamile kalacam dördüncüyü doguracam dediğinide yapttı

zihniyete bak? Bebek düşünmeden önce eşinle beraber bi evliliğinizi gözden geçirin. Anasının yengesinin agzını kapatsın psikolojik olarak ezdirmesin karısını dış kapının mandallarına En Büyük KK

Soğan kürü , organik ceviz suyu , preseed jel ve clearblue çift hormon göstergeli yumurtlama takibi , denendi ve 4. Ayda oğluma hamileydim. Kesinlikle tavsiye ederim

Kızlar 1yıl 4 aydır evliyim ve bebişim yok yumurtlama günü bile hesapladım olmadı doktora gittim yumurtalıklarında küçük küçük kirst var dedi ilaç verdi eşimin ailesi çok üstüme geliyorlar ne yapacağımı şaşırdım akıl verin bana
çocuğu eşinin ailesi üstüne geliyor diye istiyorsan eğer hiç yapma daha 1.5 sene olmuş bir evliliğinin tadına var biraz gez toz takma bu kadar kafana maddi olarak birikim yapın yarın bir gün aile baskısı ile çocuk yaptığın için depresyona girersen eğer pişman olursan o baskı yapanlar yanında olmayacak düşünme onları

18 yaşındasın dua ette daha olmasın ne istiyosun sen daha biraz büyü benek kolaymı

çocuğu eşinin ailesi üstüne geliyor diye istiyorsan eğer hiç yapma daha 1.5 sene olmuş bir evliliğinin tadına var biraz gez toz takma bu kadar kafana maddi olarak birikim yapın yarın bir gün aile baskısı ile çocuk yaptığın için depresyona girersen eğer pişman olursan o baskı yapanlar yanında olmayacak düşünme onları

Artık öyle yapacağım kimseyi takmıyacam ben bebeği doğurdgm zamanda kimse bana yardım etmiyck ki tek başıma bakmaya başlıycm biliyorum düşündükçe mantıklı karar verebiliyorum

Artık öyle yapacağım kimseyi takmıyacam ben bebeği doğurdgm zamanda kimse bana yardım etmiyck ki tek başıma bakmaya başlıycm biliyorum düşündükçe mantıklı karar verebiliyorum
Bu kararın da devam etsin canım bütün sancıyı acıyı sen çekeceksin senin gençliğin gidecek niye elaleme bizim gelinin çocuğu oldu demek için torun için hiç gerek yok bu kadar kendine karıştırma eşinini de tembihle ben saygısızlık etmek istemedikce psikolojim bozuldu ailen artık bu konuda üstümüze gelmesin doğum masrafı aylık kontroller, bu çocuk hep bebek kalmayacak eğitim şu bu ömür boyu bizim sorumluluğumuz altında bizim kararımız önemli de onu al kendi tarafına

Bu kararın da devam etsin canım bütün sancıyı acıyı sen çekeceksin senin gençliğin gidecek niye elaleme bizim gelinin çocuğu oldu demek için torun için hiç gerek yok bu kadar kendine karıştırma eşinini de tembihle ben saygısızlık etmek istemedikce psikolojim bozuldu ailen artık bu konuda üstümüze gelmesin doğum masrafı aylık kontroller, bu çocuk hep bebek kalmayacak eğitim şu bu ömür boyu bizim sorumluluğumuz altında bizim kararımız önemli de onu al kendi tarafına

Bu sefer kararım kesin aynı

hemen eczaneye git "klomen"ilacını al ilacın fiyatı 11 lira hap seklinde icinde 5 tane tek hap var adetinin 3.günü kullanıyorsun yumurtalArını cogaltıyor ben 4 ay cocuk yapmakla ugrastim olmadı arkadasimin tavsiyesizle bu ilaci kullandim.o ay hamile oldugumu ögrendim şuan 2 aylık hamileyim sana şiddetle tavsiye ediyorum yumurtlama gününü tuturmayı unutma
Arkadaş tavsiyesiyle ilaç mı alınır yapmayın lütfen başkasına da tavsiye etmeyin.

Sen kendin daha cocuksun.
Ne cocugu?
Bosver sen kv yi eltiyi.

Eltine de ki; ben daha cok gencim hayatimi yasiyacam senin yasina gelince dogururm. Benim acelem yok..de.

hemen eczaneye git ""ilacını al ilacın fiyatı 11 lira hap seklinde icinde 5 tane tek hap var adetinin 3.günü kullanıyorsun yumurtalArını cogaltıyor ben 4 ay cocuk yapmakla ugrastim olmadı arkadasimin tavsiyesizle bu ilaci kullandim.o ay hamile oldugumu ögrendim şuan 2 aylık hamileyim sana şiddetle tavsiye ediyorum yumurtlama gününü tuturmayı unutma

Forumda ilaç tavsiyesi yapmak yasak hanımefendi. Size uyan ilaç ona uymayabilir, zarar verebilir. İlaçlar doktor kontrolünde alınmalı, tavsiyeyle ilaç alınmaz. İnsan hayatı bu.

Kızlar 1yıl 4 aydır evliyim ve bebişim yok yumurtlama günü bile hesapladım olmadı doktora gittim yumurtalıklarında küçük küçük kirst var dedi ilaç verdi eşimin ailesi çok üstüme geliyorlar ne yapacağımı şaşırdım akıl verin bana
esin muayene oldumu onunda muayene olması grekiyor

hemen eczaneye git "klomen"ilacını al ilacın fiyatı 11 lira hap seklinde icinde 5 tane tek hap var adetinin 3.günü kullanıyorsun yumurtalArını cogaltıyor ben 4 ay cocuk yapmakla ugrastim olmadı arkadasimin tavsiyesizle bu ilaci kullandim.o ay hamile oldugumu ögrendim şuan 2 aylık hamileyim sana şiddetle tavsiye ediyorum yumurtlama gününü tuturmayı unutma
bu ilaç dr kontrolünde kullanılıyor direk beyindeki hipofizi uyarıyor böyle bir tavsiyede nasil bulunursunuz.cok kötü sonuçlar ve yan etkiler dogurabilir bunun sorumluluğunu nasil aliyorsunuz?

31 yaşındayım 7 yıllık evliyim bebeğim yok. Allah verirse olur napak yani ne saçma. kimse bu sebeöle kimsenin üstüne gidemez. Kimse de olmuyor diye depresyona girmemeli.

Back
X