• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiş hasreti çekiyorum :(

Baslik bebek hasreti ama sanki esinizin ailesi uzerinize gelmesin artik diye yapmak istiyorsunuz

vay beee 18 yaşında bebek hasreti çekiyorsun
inanılmaz
18 yasında iken kazandığım üniversiteye gitme heyecanı çekiyordum
yeni arkadaslıklar heyecanı cekıyordum
okuyacağım yeni kitapların heyecanı , edindiğim sevgili ile yasadıgım heyecanı cekıyordum.

sen bebek hasreti çekiyorsun . pessssssssssssssss.
Katılıyorum, aşırı hızlandırılmış bir yaşam gibi geldi. (en azından günümüz için)

İnş yoksa bunlardan çekeceğim var kadına falan goturecm die tutturuyolar
cahil insanlar belliki kadın ne yapacakmış sana doktor bişeyin yok dediyse. bu arada pcos polikistik over sendromu denen bi durum. yumurtlama problemin olduğunu gösterir tesbih dizimi denen bi formu vardır kistlerin. tedavisi kolaydır. basit hap tedavileri ve takiple çoğu insan farkına bile varmadan gebe kalabilir. sen doğru düzgün bi doktora git bence en kısa sürede. biraz araştır seni darladıkları zaman verecek cevabın da olur :KK52:

Kendin daha bebişsin.. Bebiş hasreti çekecek kadar yaşanılmış bir ömür bile yok ortada. Nasıl oluyor bu hasret? Biraz açıklayabilir misin?

yaş 18, kaçarak evlendin ve bebişin olmuyo kaynanan üstüne geliyo. allah başka dert vermesin ya. inşallah hemen olur da peşpeşe doğurursun bi beş on tane.

cahil insanlar belliki kadın ne yapacakmış sana doktor bişeyin yok dediyse. bu arada pcos polikistik over sendromu denen bi durum. yumurtlama problemin olduğunu gösterir tesbih dizimi denen bi formu vardır kistlerin. tedavisi kolaydır. basit hap tedavileri ve takiple çoğu insan farkına bile varmadan gebe kalabilir. sen doğru düzgün bi doktora git bence en kısa sürede. biraz araştır seni darladıkları zaman verecek cevabın da olur :KK52:
.

Aynen oyle

daha 18 yaşındasın be güzelim hayatının en güzel baharındasın bana 18 yaşımı geri verseler keşke, eşinle konuş bu mevzuyu önünde uzun bir yaşam var Mevlam nasip ederse,

Ailesinin ağzını kapatacak kişi eşindir.

ben 33 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim birçok zorluk yaşadım göz yaşı döktüm herşeyi gördüm evliliğim boyunca evladım yok uğraşıyorum ben ne diyeyim ne söyleyeyim bu durumuma Rabbimin biz kulları için vardır bir bildiği o yüzden zamana bırak yoksa stres herşeyin en büyük düşmanı unutma canım hastalanırsın stresden önce sağlık gelir senin için

iyiki olmuyor diyesim geldi tövbe yarabbim :işsiz:
güzel kardeşim hem yaşın cok küçük, hem de yeni evli sayilirsin, üstelik kaçarak evlenmenden ötürü eminim sorunlar da vardir. birileri baski yapiyor diye hayatini daha da zorlastirma, duymazdan gel ve bence bi süre daha bekle ;) sonra dua edersin iyiki o zaman olmamis diye.

daha 18 yaşındasın be güzelim hayatının en güzel baharındasın bana 18 yaşımı geri verseler keşke, eşinle konuş bu mevzuyu önünde uzun bir yaşam var Mevlam nasip ederse,

Ailesinin ağzını kapatacak kişi eşindir.

ben 33 yaşındayım ve 11 yıllık evliyim birçok zorluk yaşadım göz yaşı döktüm herşeyi gördüm evliliğim boyunca evladım yok uğraşıyorum ben ne diyeyim ne söyleyeyim bu durumuma Rabbimin biz kulları için vardır bir bildiği o yüzden zamana bırak yoksa stres herşeyin en büyük düşmanı unutma canım hastalanırsın stresden önce sağlık gelir senin için

Vlh eşim hep bu konuda onları uyarıyo ama eşim yanımda olmadığı zaman yine üstümde elleri of sanki hasta olmadım mı stresten yatakda 4 gün yattım çektiriyolar yani evimizde ayırdık yne çektirirler

iyiki olmuyor diyesim geldi tövbe yarabbim :işsiz:
güzel kardeşim hem yaşın cok küçük, hem de yeni evli sayilirsin, üstelik kaçarak evlenmenden ötürü eminim sorunlar da vardir. birileri baski yapiyor diye hayatini daha da zorlastirma, duymazdan gel ve bence bi süre daha bekle :KK66: sonra dua edersin iyiki o zaman olmamis diye.

Bizde öyle düşünüyoruz ama işte elden de bişe gelmiyor yine insan aklına takıyo

hemen eczaneye git "klomen"ilacını al ilacın fiyatı 11 lira hap seklinde icinde 5 tane tek hap var adetinin 3.günü kullanıyorsun yumurtalArını cogaltıyor ben 4 ay cocuk yapmakla ugrastim olmadı arkadasimin tavsiyesizle bu ilaci kullandim.o ay hamile oldugumu ögrendim şuan 2 aylık hamileyim sana şiddetle tavsiye ediyorum yumurtlama gününü tuturmayı unutma

Benimde 4. Senenin sonunda oldu çok kürler denedim hiç bir sonuç alamadım ne zaman tedaviye başladım umursamadım ozaman hamile kaldığımı öğrendim mümkünse sana çocuk sorunlara düşünmüyoruz hazır hissetmiyorız kendimizi dersen peşini biraz bırakırlar ben öyle yapmıştım

hemen eczaneye git "klomen"ilacını al ilacın fiyatı 11 lira hap seklinde icinde 5 tane tek hap var adetinin 3.günü kullanıyorsun yumurtalArını cogaltıyor ben 4 ay cocuk yapmakla ugrastim olmadı arkadasimin tavsiyesizle bu ilaci kullandim.o ay hamile oldugumu ögrendim şuan 2 aylık hamileyim sana şiddetle tavsiye ediyorum yumurtlama gününü tuturmayı unutma

Deniyecm abla Allah razı olsun ilaç için reçete fln lazm mı

Benimde 4. Senenin sonunda oldu çok kürler denedim hiç bir sonuç alamadım ne zaman tedaviye başladım umursamadım ozaman hamile kaldığımı öğrendim mümkünse sana çocuk sorunlara düşünmüyoruz hazır hissetmiyorız kendimizi dersen peşini biraz bırakırlar ben öyle yapmıştım

Bende artık oyleyım

Back
X