- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Aynen cnm benmkiside solda yani kasigimda hissediyorum ultrason resminde bariz sagda ama vajinal oldugu icin bazi arkadaslar o zmn sagda saYilmaz diyolar..Bi fikrim yok ama benim bebeğim solda
sizinki biraz mekan eksikliğinden sanırım dagilmislar mecburi :)))) Masallah, allah analı babalı buyutsun. Saglıkla dünyaya gelsinler insallah.Benimkiler ikiz :) sagda da var solda da.. cift yumurta ikizi.. acayip merak ediyorum cinsiyetlerini..
Ultrasondami solda Yoksa kasigindami:)Bizimki solda, erkek :) Bilimsel acıklamayı bilmem ama :)
ultrason resimlerindemi sagda canim yoksa vücudunda kasigindamiBenim kızım sağ da bende duymuştum cunki onu
Seninle Yazisdikdan sonra bu topigi actim :))Benim kızım solumdaydı ep sol taraftan baktık solda hareketini hissettim. Sonra bütün karnımı kaplamayacak kadar büyüdü . Heryerden hissetmeye başladım
Ay uydurmasyon %50 tutma ihtimali var işte.Seninle Yazisdikdan sonra bu topigi actim :))
Bende solda hissediyorum cnm ultrasondada sagda ama vajinal olunca farkli olur yazdin kafam karisti :))
Gerci kesin dogru olacak diye bisey yok ztn ama iste merak yani
Aynen kuzum haklisin 50% tutma ihtimali vardir ama iste olsun yinede ögrenene kadar bu merakda heyecanli oluyo.. :))Ay uydurmasyon %50 tutma ihtimali var işte.bende oğlum olsun istiyorum napalım şimdi solda sağda . Kızım olcak belki . Merak işte
Mecbur beklicez inşlh 12. Haftada falan öğrenirizAynen kuzum haklisin 50% tutma ihtimali vardir ama iste olsun yinede ögrenene kadar bu merakda heyecanli oluyo.. :))
Anladım canımm :)su anda solda hissediyorum :) Ultrason icin değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?