Bebis sagda olunca kiz solda erkek ne kadar dogru kizlar???

Mavisim112

Bebegim ❤️
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
1.112
322
43
33
Selam hanimlar.. Bunuda cokca duymaya basladim kesenin konumuyla cinsiyetin alakasi olduguna cok inanmiyorum ama sizde nasildi merak ettim..

Bi fikrim yok ama benim bebeğim solda
Aynen cnm benmkiside solda yani kasigimda hissediyorum ultrason resminde bariz sagda ama vajinal oldugu icin bazi arkadaslar o zmn sagda saYilmaz diyolar..
Aslinda inanmiyorum sacma geliyor cinsiyetle sagin solun ne alakasi olur diyorum.. Senin bellimi cinsiyet

Bizimki solda, erkek :) Bilimsel acıklamayı bilmem ama :)

Benimkiler ikiz :) sagda da var solda da.. cift yumurta ikizi.. acayip merak ediyorum cinsiyetlerini..
sizinki biraz mekan eksikliğinden sanırım dagilmislar mecburi :)))) Masallah, allah analı babalı buyutsun. Saglıkla dünyaya gelsinler insallah.

Benim kızım solumdaydı ep sol taraftan baktık solda hareketini hissettim. Sonra bütün karnımı kaplamayacak kadar büyüdü . Heryerden hissetmeye başladım

Benim kızım solumdaydı ep sol taraftan baktık solda hareketini hissettim. Sonra bütün karnımı kaplamayacak kadar büyüdü . Heryerden hissetmeye başladım
Seninle Yazisdikdan sonra bu topigi actim :))
Bende solda hissediyorum cnm ultrasondada sagda ama vajinal olunca farkli olur yazdin kafam karisti :))
Gerci kesin dogru olacak diye bisey yok ztn ama iste merak yani

Ay masallah canmmm Allah bagislasin ins :)
Belki biri kiz biri erkek olur bellimi olurr

Seninle Yazisdikdan sonra bu topigi actim :))
Bende solda hissediyorum cnm ultrasondada sagda ama vajinal olunca farkli olur yazdin kafam karisti :))
Gerci kesin dogru olacak diye bisey yok ztn ama iste merak yani
Ay uydurmasyon %50 tutma ihtimali var işte. bende oğlum olsun istiyorum napalım şimdi solda sağda . Kızım olcak belki . Merak işte

Ay uydurmasyon %50 tutma ihtimali var işte. bende oğlum olsun istiyorum napalım şimdi solda sağda . Kızım olcak belki . Merak işte
Aynen kuzum haklisin 50% tutma ihtimali vardir ama iste olsun yinede ögrenene kadar bu merakda heyecanli oluyo.. :))

Benim de soldaydı ve erkekti :)

su anda solda hissediyorum :) Ultrason icin değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…