Bebis sagda olunca kiz solda erkek ne kadar dogru kizlar???

Sağol güzel dileklerin için canımm :) inşallah :)
Erkek çocuğuda çoook güzel paşa onlarda :) inşallah oğluşun olur seninde

Bende yerimmm yaa yavrumm :))
İnşallah benimde kızdır canm, 1 oğlum var ama onu inan hatırlamıyorum nerde hissettiğimi :)) ama şimdiki hep solda , solda batma oluyordu :)
Belki minnoş bir kız veriyordur Rabbim sana

3oğlum var rabbim bana bağıslasin 3undede hep sağ tarafima yatardim sonradan duydum ki iliskiden sonra sağa yatarsan erkek sola yatarsan kız olurmus birde karninda segirme olursa erkek derler benim karnım seğrirdi

3oğlum var rabbim bana bağıslasin 3undede hep sağ tarafima yatardim sonradan duydum ki iliskiden sonra sağa yatarsan erkek sola yatarsan kız olurmus birde karninda segirme olursa erkek derler benim karnım seğrirdi
Allah bağışlasın canmm..
Ben hiç saga yada sola yatmadım ama seyirme oluyor bakalım yine oğlanmı :))

Selam hanimlar.. Bunuda cokca duymaya basladim kesenin konumuyla cinsiyetin alakasi olduguna cok inanmiyorum ama sizde nasildi merak ettim..

BENİM kesem hep sağdaydı şu an 26 haftalığım halen neredeyse tüm gün sağ tarafımda duruyor bebiğim
doktorum ilk erkek dedi Annem arkadaşlarım Alla alla kesesi sağda kız olur diye bekliyorduk dediler

sonra kızım olacağını öğrendik :)

Benimde vajinal ultrasonda kese bariz sağda :) ama solda batma oluyordu hep.. Şuan iki tarafdada oluyor.. Bebişi hissetmiyorum daha 11 haftalık ama inan merak beni bitirdi artık gercekden ögrensem de kurtulsam diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…