- 9 Kasım 2016
- 403
- 261
- 103
- 32
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Yorumunuzu gerçekten yeni gördüm aynı şeyi yazmışızKizlar cinsiyet yumurtya gore belli oluyor. Sag yumurta kiz sol yumurta erkek. Yani kiz spermleri sag tarafa yonleniyor erkek spermler sola tutunuyor. O yuzden islamiyette iliski sonrasi kadin saga donerek yatiyor kiz cocugun kiymeti sebebi ile yani catlamayi hissediyorsaniz eger tahmin etmeniz kolay. Ben hep sagimda hissederdim batmayi kizim olacagini biliyordum. Birde adete yakin denemistik esim cok kiz istiyordu ikinciyi adeten hemen sonra deniyoruz ve sol yumurtaligimda batma oluyor bu ay
Benim cok yakın bi arkadasım yumurtanım çatladıgı gün hamile kaldı (ovulasyon testi kullandıği için biliyor) normalde oğlu olması gerekirdi kızı olacak inş.. Yani bu teorilerde her zaman etkili olmuyor.. :)Kizlar simdi bilemiorum normal zamandaki hislerinizi ben yumurta catlamalarini hisseden bir kadindim. Cok nadir bir durumdu ama bende oluyordu birde cok catlama yasiyordum bir ayda uc kez bes kez. Kizimda ucuz benim ama sonra tek bebek canlandi kalp atisi oldu. Gogus ucu kararmasida kiz bebek oluyor. Gobekte belirginlesen siyah uzun cizgi ise erkek gebeliklerde adetten heemn sonra erkek adete yakin on gun kiz
Can'ım valla kızımda adetim geçti çift çizgi göremedim asla kanamam olmadı lekelenmem olmadı eşim hep et yer Karadeniz erkeği ya et ya et . Bunda adete 5 gün kala çift çizgi gördüm ve lekelenme yaşadım bence kadından kadına değişiyor Bebek'ten bebeğe bile değişiyor. Ben kanamamı ilk hamileliğimle bunun arasında Zaman farkı olmamasına bağlıyorum. Bünyem yorgunBirde esiniz et urunleri ile besleniyorsa erkek sper sebze ile besleniyorsa kiz sperm yerlesme kanamasi da kizda oluyor adete gunler kala idrarda cift cizgi cikmissa kiz adet sonrasi cikarsa erkek. Kiz hcgsi daha guclu hemwn cikar cunku
Birde esiniz et urunleri ile besleniyorsa erkek sper sebze ile besleniyorsa kiz sperm yerlesme kanamasi da kizda oluyor adete gunler kala idrarda cift cizgi cikmissa kiz adet sonrasi cikarsa erkek. Kiz hcgsi daha guclu hemwn cikar cunku[/QUO
Benim yerleşme kanamam oldu ama oğlum oldu.. :)
Benim cok yakın bi arkadasım yumurtanım çatladıgı gün hamile kaldı (ovulasyon testi kullandıği için biliyor) normalde oğlu olması gerekirdi kızı olacak inş.. Yani bu teorilerde her zaman etkili olmuyor.. :)
Kafamm cooook karıştı :))Zaten catlama sonrasi kiz catlama donemi dahol cunku catlama sag yumurtalikda baslar
Bende senin gibi biliyorum solda hissedince kız sağ erkek diye.. :)Canımm benim bildiğim ve gözlemlediğim kadarıyla sol kız, sağ erkek. Anneminde 3ümüzde soldaymışız 3 kızız. Benim bebişte soldaydı kız. Komlulara soruyorum oğluşları var onlarda sağdalarmış.
Evet canım hep solda iki büklüm olurdu miniğim. Epey bir büyüyene kadar bile hep soldaydı. Ay kocaman oldu yine genellikle soldaydı yerim yaa :))Bende senin gibi biliyorum solda hissedince kız sağ erkek diye.. :)
Bende yerimmm yaa yavrumm :))Evet canım hep solda iki büklüm olurdu miniğim. Epey bir büyüyene kadar bile hep soldaydı. Ay kocaman oldu yine genellikle soldaydı yerim yaa :))
Canım benimmm kesinlikle katılıyorum sana :) Allahdan başkası bilemez can sIkısına yazışıyoruz buralarda merakımızı gidermek adına ama gerçeklik payı çok nadir olabliyor genelde hurafe :)Başka topikte burda anlatılanların tam tersi yazılmış . Ay Allah tan başka kimse bilemiyor işte. Ayetinde demiş zaten biz dilediğimize kız dilediğimize erkek veririz dilediğimize ikisini birden. Dilediğimize ise vermeyiz. Ben allahtan dua ile istedim sadece. Bizde öyle miydi böyle miydi diyip duruyoruz işte. Arkadaşım dış gebelikten ameliyat oldu çok kötüydü yumurtalarının yarısını aldılar . Senin asla oğlun olmaz demiş bide. Bu sene hamile kaldı doğurdu Bi oğlu var. Nasip
Allah gönlüne göre versin. Herkesin kızı olsun isterim. Kız çocuğu insanın yüreğine ilerleyen bişey. Gelin evi diye Bi program var izleyemiyorum kızımın evden gidişini hayal edince Bi saat ağlıyorum. Allah'ta bana erkek tattırsın inşlhCanım benimmm kesinlikle katılıyorum sana :) Allahdan başkası bilemez can sIkısına yazışıyoruz buralarda merakımızı gidermek adına ama gerçeklik payı çok nadir olabliyor genelde hurafe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?