Bebis sagda olunca kiz solda erkek ne kadar dogru kizlar???

Yorumunuzu gerçekten yeni gördüm aynı şeyi yazmışız

Gebelikten sonra bebginizin sagda ve solda olmasi ise tamamen ic karniniz ile alakali ben 38 bedenle hamile kaldim doguma goderken 40 beden giyiyordum sifir gobek yani otobuse filam binmezdim gebeligim belli olmuo yer vermiyorlar die hic gobek yoktu bende ic karnim genismis ondan kizim hep bas assagi dururdu kizlar yatar erkekler dik durur anne karninda dediler ama dedigim gibi sizin karniniza bagli birde su var siz sol yumirtaliktan hamile kalirsiniz ama adet donemlerinde sag yumurtaliklariniz agrir cunku gebelik boyunca adet dongusu oluo vucutta

Normal zamaninizi bilemedigim icin tam bisi yazamiyorum eger normal zamanda da hissediyorsaniz catlamalarinizi gebelikte cinsiyet belirlemeniz kolay birde tabiki ne zaman gebe kaldiginizi biliyorsaniz emin seniz o zaman tam garanti

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağıma alıyımda. Evladın kızı erkeği yok. Heves işte . Bide kızıma destek çıksın arkasında olsun diye erkek istedim bunu. Olmazsa iki bacı dünyada el ele yaşarlar inşl

Birde esiniz et urunleri ile besleniyorsa erkek sper sebze ile besleniyorsa kiz sperm yerlesme kanamasi da kizda oluyor adete gunler kala idrarda cift cizgi cikmissa kiz adet sonrasi cikarsa erkek. Kiz hcgsi daha guclu hemwn cikar cunku

Benim cok yakın bi arkadasım yumurtanım çatladıgı gün hamile kaldı (ovulasyon testi kullandıği için biliyor) normalde oğlu olması gerekirdi kızı olacak inş.. Yani bu teorilerde her zaman etkili olmuyor.. :)

Birde esiniz et urunleri ile besleniyorsa erkek sper sebze ile besleniyorsa kiz sperm yerlesme kanamasi da kizda oluyor adete gunler kala idrarda cift cizgi cikmissa kiz adet sonrasi cikarsa erkek. Kiz hcgsi daha guclu hemwn cikar cunku
Can'ım valla kızımda adetim geçti çift çizgi göremedim asla kanamam olmadı lekelenmem olmadı eşim hep et yer Karadeniz erkeği ya et ya et . Bunda adete 5 gün kala çift çizgi gördüm ve lekelenme yaşadım bence kadından kadına değişiyor Bebek'ten bebeğe bile değişiyor. Ben kanamamı ilk hamileliğimle bunun arasında Zaman farkı olmamasına bağlıyorum. Bünyem yorgun

Zaten catlama sonrasi kiz catlama donemi dahol cunku catlama sag yumurtalikda baslar
Kafamm cooook karıştı :))
Bende yumrtanın çatladıgı gün ve hemen sonrası erkek olasılığı daha yüksek diye biliyorum.. Bazısı diyor çatlamaya yakın ilişkiye girmedik 2/3 gün önce bıraktık koz olasılığı yüksek olması için ama diyorum ya herşey olacağına varıyo.. Bizimde tek ilişki olmsdu yumurtanım çatladğı zaman oğlum oldu arkadasımın kız olcak.. Herkezde tutmuyor zaten kesin tutsa herkez planlayarak yapar cocugunu senin söylediklerin yanliş demiyorum cnm yanlış anlama zatn diyosun yanlş anlamadıysam şuan bebeğin sag da yada sol da durmasıyla alakası yok.. Ymurtanın nerden çatladgını anlamak ama ben onu hatırlamıyorum :) şuan solda hissediyorum o kadar

Canımm benim bildiğim ve gözlemlediğim kadarıyla sol kız, sağ erkek. Anneminde 3ümüzde soldaymışız 3 kızız. Benim bebişte soldaydı kız. Komlulara soruyorum oğluşları var onlarda sağdalarmış.

Bende senin gibi biliyorum solda hissedince kız sağ erkek diye.. :)
Evet canım hep solda iki büklüm olurdu miniğim. Epey bir büyüyene kadar bile hep soldaydı. Ay kocaman oldu yine genellikle soldaydı yerim yaa :))

Başka topikte burda anlatılanların tam tersi yazılmış . Ay Allah tan başka kimse bilemiyor işte. Ayetinde demiş zaten biz dilediğimize kız dilediğimize erkek veririz dilediğimize ikisini birden. Dilediğimize ise vermeyiz. Ben allahtan dua ile istedim sadece. Bizde öyle miydi böyle miydi diyip duruyoruz işte. Arkadaşım dış gebelikten ameliyat oldu çok kötüydü yumurtalarının yarısını aldılar . Senin asla oğlun olmaz demiş bide. Bu sene hamile kaldı doğurdu Bi oğlu var. Nasip

Evet canım hep solda iki büklüm olurdu miniğim. Epey bir büyüyene kadar bile hep soldaydı. Ay kocaman oldu yine genellikle soldaydı yerim yaa :))
Bende yerimmm yaa yavrumm :))
İnşallah benimde kızdır canm, 1 oğlum var ama onu inan hatırlamıyorum nerde hissettiğimi :)) ama şimdiki hep solda , solda batma oluyordu :)

Canım benimmm kesinlikle katılıyorum sana :) Allahdan başkası bilemez can sIkısına yazışıyoruz buralarda merakımızı gidermek adına ama gerçeklik payı çok nadir olabliyor genelde hurafe :)

Canım benimmm kesinlikle katılıyorum sana :) Allahdan başkası bilemez can sIkısına yazışıyoruz buralarda merakımızı gidermek adına ama gerçeklik payı çok nadir olabliyor genelde hurafe :)
Allah gönlüne göre versin. Herkesin kızı olsun isterim. Kız çocuğu insanın yüreğine ilerleyen bişey. Gelin evi diye Bi program var izleyemiyorum kızımın evden gidişini hayal edince Bi saat ağlıyorum. Allah'ta bana erkek tattırsın inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…