- 14 Kasım 2016
- 1.112
- 322
- 43
- 33
- Konu Sahibi Mavisim112
-
Allah bağışlasın canımm :))Benim de soldaydı ve erkekti :)
Sol taraf erkekden gidiyo :)İlk çocuğum kız ama hatırlamıyorum.Bu erkek hep solda
Bi tane cıktı sağ olup erkek olanSağ tarafta ve erkek.
Erkek gibi dedi doktor 2 hafta sonra kesinleşecek canım :)Aynen cnm benmkiside solda yani kasigimda hissediyorum ultrason resminde bariz sagda ama vajinal oldugu icin bazi arkadaslar o zmn sagda saYilmaz diyolar..
Aslinda inanmiyorum sacma geliyor cinsiyetle sagin solun ne alakasi olur diyorum.. Senin bellimi cinsiyet
Hadi hayırlısı :)Erkek gibi dedi doktor 2 hafta sonra kesinleşecek canım :)
Allah bağışlasın canımmm :))Benim ultrasonda solda gözüküyor ve kız dediler:)))
Allah bağışlasın canımmm :))Benim ultrasonda solda gözüküyor ve kız dediler:)))
Solda hissettin yani demi? :)Benim kizimda sol taraftaydi...
Sağol canım senin de Allah bagıslasınAllah bağışlasın canımmm :))
Hayallerimi yıktın benim Bi cimcimem vardı yahuKizlar cinsiyet yumurtya gore belli oluyor. Sag yumurta kiz sol yumurta erkek. Yani kiz spermleri sag tarafa yonleniyor erkek spermler sola tutunuyor. O yuzden islamiyette iliski sonrasi kadin saga donerek yatiyor kiz cocugun kiymeti sebebi ile yani catlamayi hissediyorsaniz eger tahmin etmeniz kolay. Ben hep sagimda hissederdim batmayi kizim olacagini biliyordum. Birde adete yakin denemistik esim cok kiz istiyordu ikinciyi adeten hemen sonra deniyoruz ve sol yumurtaligimda batma oluyor bu ay
Benim solumda batma oluyordu yani şimdi kesin erkekmi olacak?Kizlar cinsiyet yumurtya gore belli oluyor. Sag yumurta kiz sol yumurta erkek. Yani kiz spermleri sag tarafa yonleniyor erkek spermler sola tutunuyor. O yuzden islamiyette iliski sonrasi kadin saga donerek yatiyor kiz cocugun kiymeti sebebi ile yani catlamayi hissediyorsaniz eger tahmin etmeniz kolay. Ben hep sagimda hissederdim batmayi kizim olacagini biliyordum. Birde adete yakin denemistik esim cok kiz istiyordu ikinciyi adeten hemen sonra deniyoruz ve sol yumurtaligimda batma oluyor bu ay
Aynen bi oğluşum var birdaha geliyo demekkiHayallerimi yıktın benim Bi cimcimem vardı yahuBi cimcimem daha oluyo ozmn
Evet çoğu sol diyor ama şöyle bişey varmış mesela iki kaş var biri dişi biri erkek.İki kulak var biri dişi biri erkek .yumurtalık da öyle demek ki .erkek yumurtalikta erkek çocuk dişi olanda da kız çocuk tutuyor olabilir.Sol taraf erkekden gidiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?