Bebis sagda olunca kiz solda erkek ne kadar dogru kizlar???

Erkek gibi dedi doktor 2 hafta sonra kesinleşecek canım :)

Kizlar cinsiyet yumurtya gore belli oluyor. Sag yumurta kiz sol yumurta erkek. Yani kiz spermleri sag tarafa yonleniyor erkek spermler sola tutunuyor. O yuzden islamiyette iliski sonrasi kadin saga donerek yatiyor kiz cocugun kiymeti sebebi ile yani catlamayi hissediyorsaniz eger tahmin etmeniz kolay. Ben hep sagimda hissederdim batmayi kizim olacagini biliyordum. Birde adete yakin denemistik esim cok kiz istiyordu ikinciyi adeten hemen sonra deniyoruz ve sol yumurtaligimda batma oluyor bu ay

Hayallerimi yıktın benim Bi cimcimem vardı yahu Bi cimcimem daha oluyo ozmn

Benim solumda batma oluyordu yani şimdi kesin erkekmi olacak?

Kizlar simdi bilemiorum normal zamandaki hislerinizi ben yumurta catlamalarini hisseden bir kadindim. Cok nadir bir durumdu ama bende oluyordu birde cok catlama yasiyordum bir ayda uc kez bes kez. Kizimda ucuz benim ama sonra tek bebek canlandi kalp atisi oldu. Gogus ucu kararmasida kiz bebek oluyor. Gobekte belirginlesen siyah uzun cizgi ise erkek gebeliklerde adetten heemn sonra erkek adete yakin on gun kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…