arkadaşım hergün mutlaka bir elma,bir salkım üzüm,bir armut,1 kase yoğurt,kaşar peyniri veya tereyağ ,bunları tüketmeye çalış
ben haftada 1 defa kurubaklagilden bir çeşit haşlıyorum 1 kase oturup yiyorum ,ekmek yiyorum ,yemeklerimi terayağ ile yapıyorum mesela bulgur pilavı yapacaksam,çorba olarak tavu suyu kullanıyorum ,haftada bir sefer kabaka ,fırında etli olmak kaydıyla patlıcan yemeği yapıyorum,ve yemeklerde mutlaka ya marul,nane,maydanoz tuzluyorum limonluyorum yiyorum ,hergün 1 yumurta haşlaması tüketiyorum ,en önemlisi özellikle hamur işi seviyorum ben ,belki herkes puf kilo yapıyor diyor ama içinde yumurta,yoğurt,süt olan kurabiyeleri hatta peynirli poğçayı tavsiye ediyorum ,muz özellikle çok iyi geliyor ,ve yemeğini yedikten yarım saat sonra soluna yat dinlen yarım saat o şekilde dinlen ki bebeğe yemek giderken güzel gitsin beslensin annesi ,sağlıcakla doğuurursun inşallah ,çok aşırı kafaya takma gerçekten gider bu söylediklerimi yaparsan ,ben şuana kadar 11 kg aldım ,günlük yarım ekmek tüketiyorum ,haftada bir kuru pasta vs tüketiyorum yarım kg alıyorum hergün akşam çayla yiyorum ,ne yapalım sonuçta onların daiçinde vitamin oluyor ,b vitaminini ekmekten başka hiçbir şekilde alamazsın dedi doktorum ,ve karbonhidrat ,yağ olması emzirme dönemimde işimie yarayacak ,onlar süt olacak inşallah ,
balık yağı kapsülü de çok iyi geliyor kullanmıyıorsan doktorundan isteyebilirsin