Çok sağ ol canım :1hug: Maaşallahsenin bebişe. Canım sağlıklı olsunlar da iri olmuş ufak olmuş hiç önemli değil. Sen izin işini ne yaptın, hala devam ediyor musun işe? Ben de ağırlaştım sayılır ama gerçekten çok değil idare ediyorum. Kısmetse de 2 hafta sonra izne ayrılacağım.
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız canım yerimseniben
37. haftaya kadar çalışabilir kağıdı aldım canım. hala çalışıyorum. bugünde istanbulda heryer kar. sabah zor geldim işe. daha 2 hafta çalışıcam. işlerimi toparlamam lazım. ama artık çok zor oluyor, hem uykusuzluk hem iş hem ev. bakalım ne kadar dayanabilicem. rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah :1hug:
selam canım
benim yarın son günüm işyerimde:)) 35. haftamda ayrılıyorum. evde yapmam gerekn bir sürü iş var. yalnız olunca malum. birde bizim ufaklığın ultrasonda muhtemel doğumu 06.02.2008 görünüyor. yani 4 haftam kalıyor geriye. zaten ağırlaştımda kendimi penguen gibi hissediyorumnaniknanik gerçi arkadaşlarım hamileliğin bana çok yakıştığını söylüyorlar ama ben yinede penguen gibi hissediyorum. benim ne kol ne bacaklar ne yüzüm hiçbiryerim kilo almadı sadece karın bölgesi devasal boyutta. hani susam sokağındaki minik kuş gibi aynınaniknanik
sırnaşık şey bende hiç kilo almadım arkadan belli olmuyo hamile olduğum. zaten 9 kilo aldım toplam o da sadece karnımda:) benimde 06.02.2008 dedi doktorum aynı zamanlarda dogum yapıcaz sanırım. bezimizide aldık biz. bi tek karyolası eksik bebeğimin. onu da bir türlü beğenipte alamıyoruz.
gözün aydın. bugün son gününmüş. artık işlerini rahat rahat yaparsın evde. benimde cok işim var. ama ben cıkamıyorum daha işten. işlerim bitmedi. bırakamıyorum. 10 gün daha çalışıcam ben.
seni merak ettim çok. kaç gündür yoktun. hatta sana özel mesaj yolladım ama sanırım özel mesaj alımını açmamışsın sen. oyüzden sana ulaşmıyor.
ben açık diye biliyodum ama sanırım kapalı ulaşmadığına göre dur kontrol ediyim...
işyerinde son günlerim olduğu için devir teslim işleri falan çok yoğundum. o yüzden giremedim. :çok üzgünüm:ya sende bırak artık rahat rahat otur evinde. sonuçta bu son aylarda istirahat önemli diyorlar...
37. haftaya kadar çalışabilir kağıdı aldım canım. hala çalışıyorum. bugünde istanbulda heryer kar. sabah zor geldim işe. daha 2 hafta çalışıcam. işlerimi toparlamam lazım. ama artık çok zor oluyor, hem uykusuzluk hem iş hem ev. bakalım ne kadar dayanabilicem. rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah :1hug:
MaaşallahCanım inşallah, bu kontrolde de güzel haberler alırsın. Hayırlısıyla, bebişini kucağına alman dileklerimle... :1hug:
selam kızlar;
bende pazartesi kontroldeydim. oğluşum 3000 gr olmuş:))ben bu ay hiç kilo almamışım. oğluşa yaramış yemekler:)) bu arada sezeryana karar vedik. 08.02 doğum tarihim. çok heyecanlandım...iznede ayrıldım ama evde oturmak çok sıkıcı kızlar(
selam kızlar;
bende pazartesi kontroldeydim. oğluşum 3000 gr olmuş:))ben bu ay hiç kilo almamışım. oğluşa yaramış yemekler:)) bu arada sezeryana karar vedik. 08.02 doğum tarihim. çok heyecanlandım...iznede ayrıldım ama evde oturmak çok sıkıcı kızlar(
oğluşuna maşaallah canım şuan kaçıncı haftasında?malum takvimlerimiz kaybolmuş birbirimizi takip edemiyoruz artık..fisfisfis
canım benim. tombiş olmuş oğlun maşallah:)) bende 08.02.2008 de dogum yapmak istiyorumama ben normal istediğim için gün ayarlayamıyoruz maaleseff. ne güzel evde oturuyosun sen. bende o günleri görebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?