Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

selam kızlar, benim 34 haftam yeni bitti, bebeişim de benim gibi zayıf olacak galiba, şu anda 2200 gr, doktor dört hafta sonra doğum olabilir dedi ama normalde altı hafta var. umarım zamanından önce gelmez, çünkü ben doğum için memleketime gidicem ve dokuz saatlik yolculuk yapacağım. kızlar dua edin de yollarda bişi olmasın. henüz hiçbir hazırlığım yok doğum için, annemler ve kayınvalidemler bebişe bişiler hazırlamışlar, ben de evin temizlik işlerini halledip gitmeyi düşünüyorum, bebişle beraber memlekette uzun süre kalırız galiba nisan gibi de Allahın izniyle oğluşumuzla evimize döneriz. bu arada ben doğum için hiç egzersiz yapamıyorum aslında normal doğum düşünenlerin yapması gerekiyor, hemen başlasak fena olmaz, hepimiz umarım sağlıkla doğurur ve bebişlerimize kavuşuruz.

selam kızlar....
hepinize hayırlı doğumlar inşallah....
hepinizin yeni yılını kutluyorum....
sudemcim sende aramıza hoşgeldin.....
tek avazda kurtulmamız dileklerimle.....

selam kızlar,
34 haftanın bittiği gün doktorum oğluşum için 2300 gr. dedi, sizce nasıl? minik oğlum yeterince besleniyor mu diye çok endişeleniyorum, doktor herşey normal dedi ama ben çok iştahlı yemek yiyen biri diilim üstelik fazla kilo da almadım, umarım bebişim sağlıklı olur.... hepinize iyi seneler, bebişlerinize sağ salim kavuşun inşallah

melike endişelenme canım bebeğinin kilosu gayet güzelmiş.benimde 32.haftanın sonunda 2360gr dı.bu haftalarda 2000gr ın üstünde olması yeterli oluyo.sen aç kalsan bile o beslenip büyüyo.sen merak etme..:1hug:

cidelya çok sevindim bebeğinin sağlıklı olduğuna a.s. en azından seninki minik, benim bebiş kocaman 32.haftamda 2360gr dı. şimdi kesin 2400gr ı geçmiştir. ve çok agrım oluyor artık. ağır olduğu için karnım erken düştü aşağıya. ve rahmim şişti ağırlıktan dolayı. şimdiden böyle ise doguma yakın nasıl olurum diye kara kara düşünmeye başladım. ama herşeyden önemlisi sağlıklı olmaları. şimdiden ellerinde oynatıyolar bizleri. şimdiden nazları geçiyor.
rabbim bebişlerimizi vakti geldiğinde kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar bebişlerinizin sağlıklı olmasına çok sevindim..bizimde yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş oğluşumuz..sağlığı nasılmış..
biz en son 31+5 de gitmiştik 2300 gr dı..biraz iri olacak zannedersem..

37. haftaya kadar çalışabilir kağıdı aldım canım. hala çalışıyorum. bugünde istanbulda heryer kar. sabah zor geldim işe. daha 2 hafta çalışıcam. işlerimi toparlamam lazım. ama artık çok zor oluyor, hem uykusuzluk hem iş hem ev. bakalım ne kadar dayanabilicem. rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah :1hug:

selam canım

benim yarın son günüm işyerimde:)) 35. haftamda ayrılıyorum. evde yapmam gerekn bir sürü iş var. yalnız olunca malum. birde bizim ufaklığın ultrasonda muhtemel doğumu 06.02.2008 görünüyor. yani 4 haftam kalıyor geriye. zaten ağırlaştımda kendimi penguen gibi hissediyorumnaniknanik gerçi arkadaşlarım hamileliğin bana çok yakıştığını söylüyorlar ama ben yinede penguen gibi hissediyorum. benim ne kol ne bacaklar ne yüzüm hiçbiryerim kilo almadı sadece karın bölgesi devasal boyutta. hani susam sokağındaki minik kuş gibi aynınaniknanik

sırnaşık şey bende hiç kilo almadım arkadan belli olmuyo hamile olduğum. zaten 9 kilo aldım toplam o da sadece karnımda:) benimde 06.02.2008 dedi doktorum aynı zamanlarda dogum yapıcaz sanırım. bezimizide aldık biz. bi tek karyolası eksik bebeğimin. onu da bir türlü beğenipte alamıyoruz.
gözün aydın. bugün son gününmüş. artık işlerini rahat rahat yaparsın evde. benimde cok işim var. ama ben cıkamıyorum daha işten. işlerim bitmedi. bırakamıyorum. 10 gün daha çalışıcam ben.
seni merak ettim çok. kaç gündür yoktun. hatta sana özel mesaj yolladım ama sanırım özel mesaj alımını açmamışsın sen. oyüzden sana ulaşmıyor.

ben açık diye biliyodum ama sanırım kapalı ulaşmadığına göre dur kontrol ediyim...
işyerinde son günlerim olduğu için devir teslim işleri falan çok yoğundum. o yüzden giremedim. :çok üzgünüm:ya sende bırak artık rahat rahat otur evinde. sonuçta bu son aylarda istirahat önemli diyorlar...

haklısın ama bırakamıyorum.2007 nin kapanış işlemleri var. çok karışık işler ve bi tek ben biliyorum bu işleri. o yüzden yarım bırakıp gidemiyorum. arkadaşlarım dün dalga geçiyolar, iş yerine portatif doğumhane yaptırıcaz senin için diyorlar sırnaşık şey

evet ya heryer kar bende dersten şimdi girdim eve arbayı zor parkettik bir çıktıkki arabadan heryer buzzzzzzzzz tutmuş. arabayı 2 sokak öteye park ediyoruz başladım nasıl yüyüyecez demeye. babamla eşim koluma girdiler. ayakkabının üstünede çorap giydimki az kaysın diye paytak paytak zor geldik eve valla.

kızlar dikkat düşmeyin ayyakabının üzerine çorap çok işe yarıyor

kızlar oğluşum 2800 gr olmuş..Allah a şükür sağlığı yerindeymiş..
akşam saatlerinde yarım saatte bir karnımda kasılmalar oluyor..çok korkuyorum..doktorum çok sıklaşırsa haberim olsun dedi.. yani 10 dakikada 1 gibi..ama ben hep tetikteyim korkuyorum erken doğacak diye..sizde de oluyor mu böyle kasılmalar?

32+1 günlükken gittiğimde kızım 2200 grdı.herşey yolunda dedi doktorumuz...ama benim aklıma bişey takıldı çok yakın bi arkadaşım geçen hafta doğum yaptı doktoru bebek için 4 kila civarında diyodu...bebek 2,700 gr doğdu..bu kilo tahminleri o yüzden cnmı sıkmaya başladı benim...acaba hata payı nedir bilen varmı?

selam kızlar;

bende pazartesi kontroldeydim. oğluşum 3000 gr olmuş:))ben bu ay hiç kilo almamışım. oğluşa yaramış yemekler:)) bu arada sezeryana karar vedik. 08.02 doğum tarihim. çok heyecanlandım...iznede ayrıldım ama evde oturmak çok sıkıcı kızlar(

oğluşuna maşaallah canım şuan kaçıncı haftasında?malum takvimlerimiz kaybolmuş birbirimizi takip edemiyoruz artık..fisfisfis

canım benim. tombiş olmuş oğlun maşallah:)) bende 08.02.2008 de dogum yapmak istiyorum ama ben normal istediğim için gün ayarlayamıyoruz maaleseff. ne güzel evde oturuyosun sen. bende o günleri görebilecekmiyim

canım benim. tombiş olmuş oğlun maşallah:)) bende 08.02.2008 de dogum yapmak istiyorum ama ben normal istediğim için gün ayarlayamıyoruz maaleseff. ne güzel evde oturuyosun sen. bende o günleri görebilecekmiyim

ya inşallah sende 08.02. da yaparsın aynı tarihler olur:) dua edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…