kızlar bugün kontrolüm vardı.hiç iyi haberler alamadım ama:1no2:
bebeğimin kafasında bi hava boşluğu gördü doktorum. kötüye yormayalım dedi.bunun sebebi diyabette olabilir falan dedi.hatta daha birçok moral verici şey söyledi ama ben hiç birini duymadım.kalakaldım resmen
bide şeker taraması yapıldı ve yüksek çıktı 100gr lık tarama yapılacak p.tesi.
moralim çok bozuldu.nedir acaba o boşluk.inşallah kaybolur.ve birdaha ki kontrolümüzde güzel sağlıklı hayırlı haberler alırız doktorumuzdan.benim için dua edinrabbim bebeğime şifa versin. :çok üzgünüm:
mrb arkadaşlar aranıza biraz geç katıldım.. ben de şubat annesiyim. baktım bebişlerin kilolarını yazmışsınız senağlama gözlerim doldu
lütfen bana daha doğrusu bebişime dua edin. bebişimin kilosunu hiç söylemedi dr.umuz. sorsam da cevaplamıyor çünkü gelişim geriliği var yavrumda...
dr amcasının şüphelendiği çok şey var ama ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanak istiyorum...
dualarınızı bekliyorum...
Selam arkadaşlar. 28+4 teki kontrolümde 1500 gr çıktı oğlum:) Şeker yükleme testi yaptırdık ama sonuçları daha almadık. Sizde durumlar nsıl?
Selam arkadaşlar. 28+4 teki kontrolümde 1500 gr çıktı oğlum:) Şeker yükleme testi yaptırdık ama sonuçları daha almadık. Sizde durumlar nsıl?
selam kızlar dün kontrolüm vardı,oğlumu gördüm,çok güzeldi:)onu haraketlerini izlemek süper bişe. oğluşum (29+3 de) 1600gr, 40 cm olmuş. kan ilaçlarımı almadığım içinde dr.dan ufak çaplı bi azar yedim.bundan sonra günde 2 tablet alacakmışım.
kızlar ben de dün kontroldeydim..oğluşum 2300 gr olmuş..gayet iyiymiş..ben de demir ilacı kullanmıyorum..vitamin alıyorum..hemoglobin değerim 12..demir hapı kullanan arkadaşlar 12 den düşük mü sizin değerler..
bir de mantar olmuşum ilaç verdi doktorum merhem ve fitil onu kullanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?