Bebişlerimizin Gelişimini Takip Edelim

canım geçmiş olsun.inşallah önemli bişe değildir,doktorun yanılması veya geçici bi durumdur.sen bunun zaten farkındasın ama senin iyi, mutlu,huzurlu olman bebişinin iyi olması anlamına gelir.onun için nolur moralini yüksek tut. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına aldığın zaman bu günleri hatırlamayacaksın bile... iyi haberlerini bekliyoruz...

cnmmm sıkma canını ne olur. o senin üzüldüğünü hisseder bak. ama doktorunun sana bu konuda mutlaka bilgi vermesi gerekir . hemde detaylı olarak neden böle sormadınmı cnm yaaaa

inşallah toparlar kendini annesi sen moralini yüksektut . önemli olan sağlıkl sorununun olmaması
inşallah bebeişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Selam arkadaşlar. 28+4 teki kontrolümde 1500 gr çıktı oğlum:) Şeker yükleme testi yaptırdık ama sonuçları daha almadık. Sizde durumlar nsıl?

Selam arkadaşlar. 28+4 teki kontrolümde 1500 gr çıktı oğlum:) Şeker yükleme testi yaptırdık ama sonuçları daha almadık. Sizde durumlar nsıl?

ay maşallah kocaman olmuş bile bebişin:) rabbim nazarlardan korusun inşallah şeker tahlil sonuçlarında normal çıkar. ben 25. haftada yaptırmıştım çok şükür herşey yolunda.biraz anemi var,kan değerim hala sınırın altında ondan başka sorun yok allaha şükür.kızlar hgb(hemoglobin) değerleriniz kaç? benimki 11.2
ya buarada bende oğlumu çok özledim en son 25. haftada görmüştüm. çarşamba kontrolümüz var merak ediyorum,oğluşum nasıl,boyu kilosu nekadar oldu?

Sağolun kızlar. Artık hızla büyüyecek bebişler:) İyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler. a.s.

ben son 26 haflik hamileyken gitmistim 1255 kiloydu simdi araligin 18 randevum var simdi bilmiyorum bebeyimi cokkkkkkkkkkkkk ozledim uff

selam kızlar dün kontrolüm vardı,oğlumu gördüm,çok güzeldi:)onu haraketlerini izlemek süper bişe. oğluşum (29+3 de) 1600gr, 40 cm olmuş. kan ilaçlarımı almadığım içinde dr.dan ufak çaplı bi azar yedim.bundan sonra günde 2 tablet alacakmışım.

Maşallah senin ufaklığa demir ilacı almamana rağmen iyi gelişiyor. Ancak demir eksikliği çocuğun hem beyin hem de fiziksel gelişimini kötü yönde etkiliyor. Bu nedenle vitamin neyse ama demir ilaçlarını almaya çok önem vermelisin canım.

maşşallah kocaman olmuş. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ya aslında kan değerim çok düşük değil ama malum bundan sonra bebeğin gelişimi hızlanıyor ve doğumda da kan değerimin iyi olması gerek.artık ilaç kullanma denetimimi aşim ele aldı,galiba bugünden itibaren kaçış yok.kafamçokkarıştı normalde pek ilaç kullanmayan biriyimdir,şimdi aylarca aralıksız ilaç almak bana çok zor geldi. napalım oğluşumun sağlığı için katlanacağım.
hepimizin bebekleri sağlıkla gelir inşallah...a.s.

kızlar ben de dün kontroldeydim..oğluşum 2300 gr olmuş..gayet iyiymiş..ben de demir ilacı kullanmıyorum..vitamin alıyorum..hemoglobin değerim 12..demir hapı kullanan arkadaşlar 12 den düşük mü sizin değerler..
bir de mantar olmuşum ilaç verdi doktorum merhem ve fitil onu kullanıyorum..

kızlar benim erkekimde 28hafta 4 günlükken 1250 gr olmuş hayırlısıyla bi sağ salim doğuralımda kocaman olurlar allah ın izniyle

Selam canım benim 12'nin üstünde. 12 zaten alt sınır. Doktorun mu vermiyor demiri neden kullanmadığını anlayamadım. Sadece hemoglobin değil kanındaki demir değeri de önemli bu arada. Aksatırsan mutlaka demir eksikliği olacak ve bu defa damar yoluyla takviye etmeleri gerekebilir. Bebek için çok önemli demir depoların.Benim doktorum vitamin almasanda olur ama demir ihmal edilmez der hep.

merhaba arkadaşlar
biliyosunuz gebelik şekeriyle başım dertte. 10gündür diyet yapıyorum.ve bugün kan verdim. sabah gittim açken kan aldılar, kahvaltı yap 2saat sonra gel bikez daha alıcaz dediler.gittim onuda verdim.sonuclar uzun sürüyo diye beklemedim.işyerindeyim suan.işten cıkışta gidicem alıcam sonucları.inşallah hayırlı haberler alırım. doktorum dediki tokluk kan şekeri 126nın altında çıkması lazım dedi eger fazla cıkarsa insüline baslıcaz dedi :1no2: inşallah 126nın altında bi değer çıkarda insüline gerek kalmaz. benim için dua edin senağlama

ben 28+2 günlükken gittiğimde 1300 grdı kuzum...bu arada benim hemoglobin değerim 11.ama ben 3.aydan beri günde 2 tablet kan hapı kullanmama rağmen böyle...hamileliğimin ilk ayından beri vitamin 4.ayından beri omega 3+DHA ve magnesium hapı kullanıyorum..bu aydan itibarende calsiyum almaya başlıyorum...umarım sağlıklı bir bebişim olur...

yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır hiç bir problem yoktur kızımı görürüm geçen sefer yüzünü göstermemeişti bize bakalım bu sefer görebilecekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…